Petics Kristóf az X-Faktor nélkül is beindítja karrierjét – klippremier
2016. november 27. 20:11
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem bírtam végignézni, annyira kellemetlen...
2016. november 28. 15:11
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
Itt mindenkinek nagy a szaja es mindenki csak kritizalni tud ,de ti meg ennyit sem tudtok felmutatni ! Nem vagyok rajongoja ,de el kell ismerni nagyon jo hangja van es igen is en ezt neveznem egyenisegnek
2016. november 30. 16:02
|
LunaTheDaydreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259386 offline
|
Kettős érzéseim vannak. Egyrészt be kell ismernem, nincs rossz hangja, bár nem is lehengerlő, de azért tud énekelni, és amikor az X-faktorban a Ballroom Blitz-et énekelte, nekem kifejezetten tetszett (igen, tudom, hogy a zsűri lehúzta, de az valahogy nem tűnt fel nekik, hogy ez a szám ilyen, na mindegy), ugyanakkor a személyisége borzasztó unszimpatikus, a dala finoman szólva kaki, főleg, ami a hangszerelést illeti, a mozgása a videóban pedig már nekem kínos. Nem tudom, mit akar átadni ezzel a rángatózzással, mindenesetre hozzám nem jutott el az üzenet...
2016. november 30. 20:33
LunaTheDaydreamer leírta helyettem a véleményem, köszi
2016. december 01. 19:07
|
Lucky20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 260038 offline
|
Húúú ez durva, hogy már ennyi rajongója van ennek az embernek, akinek hangja nincs ,amit csinál(t) az magamutogatás, majom parádé, tehetség sehol. Ez csak egy próbálkozás remélem nem ér célt, mert ez borzalmas. Ilyen üzenetet add át az embereknek ,hogy sz....-nk a határokra mindenkivel mindent meg lehet tenni büntetlenül ,lelkiismeret furdalás nélkül.Ez egyéniség??? Igazi példaképeket kellene keresni és nem ezt a felfuvalkodott beképzelt ficsúr egoját táplálni!!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot