Szerintem Perrie soha nem mondta, hogy rossz lett volna a kapcsolata Zayn-nel, sőt. Épp ezért fáj még mindig neki, hogy úgy ért véget, ahogy.
A dalról pedig annyit, hogy engem nem érdekel, hogy mi ihlet meg egy művészt, ha jó a végtermék, ami ezesetben igaz is. Már hetek óta nem bírok leállni ezzel a számmal, pedig nem vagyok LM fan.
A Little Mix durván meg akarta alázni Gigi Hadidot a Shout Out To My Exben
2016. november 15. 18:21
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Idézet (Girl22 @ 2016.11.15. 17:57)
Csak hogy tisztázzuk nem Perrie beszél ennyit a témáról hanem itt srarityn írnak ennyi cikket róla!Ha meg unalmas akkor minek nyitjátok meg a cikket?Egyes emberek értelmi szintje egyenlő a nullával....amúgy meg a rajongóik átlag életkora valóban 18-20 év!
Nagyon adlak
2016. november 15. 18:49
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Girl22, végre egy értelmes ember!!! Nem Perrie nyilatkozik erről folyamatosan, csak mondjuk amit ő egy interjúban lenyilatkozott,mert persze a sajtósok nem tudják másról kérdezni, az itt a starityn 20 cikkben jelenik meg...
2016. november 15. 18:50
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
ha nem érdekel a cikk, és unalmas minek nyitjátok meg pls?
gratulálok nektek,de tényleg..
ne járjon már ennyit a szátok! ha nem érdekel, nem kell megnyitni és nem kell elolvasni. Ennyi az egész.
Egyébként lol van aki azt írja, hogy 3 éve történt ez, hmm képzeld 1 éve történt:D kicsit vicces hogy semmit nem tudtok a sztoriból(nem mintha én annyit tudnák, de tuti többet mint egyesek) és mégis itt fikázzátok a másikat. Először talán tudni kéne mi történt.
gratulálok nektek,de tényleg..
ne járjon már ennyit a szátok! ha nem érdekel, nem kell megnyitni és nem kell elolvasni. Ennyi az egész.
Egyébként lol van aki azt írja, hogy 3 éve történt ez, hmm képzeld 1 éve történt:D kicsit vicces hogy semmit nem tudtok a sztoriból(nem mintha én annyit tudnák, de tuti többet mint egyesek) és mégis itt fikázzátok a másikat. Először talán tudni kéne mi történt.
2016. november 15. 18:54
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Na jó most van elegem ebből a Little mixből!!!Eddig tűrtem...De már elegem van hogy már a kedvenc modellemet csesztetik!
2016. november 15. 18:55
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Meg szegény Zayn-t!!!
2016. november 15. 19:31
A szám nagyon jó, mostanában az egyik kedvencem. De igen, gyerekes egy kicsit,hogy pont Gigit-t említették, amikor nem ő tehet a szakításról
Arcee23 egyetértek
Arcee23 egyetértek
2016. november 15. 20:05
Most akkor Gigi is írjon egy dalt Perriről? Nem igazán értem miért jó ez nekik. Megértem, hogy fájdalmas a szakítás, de közel sem biztos, hogy okknél történt. Az emberek érdeklődése mindig változik.
2016. november 15. 20:27
Idézet (khalifa @ 2016.11.15. 20:05)
Most akkor Gigi is írjon egy dalt Perriről? Nem igazán értem miért jó ez nekik. Megértem, hogy fájdalmas a szakítás, de közel sem biztos, hogy okknél történt. Az emberek érdeklődése mindig változik.
Támogatom a dalszerzést, az lenne mindennek az alja!
2016. november 15. 20:31
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
nem vagyok Little Mix fan tény hogy pár zenéjüket köztük ezt is szertetem de ezért a döntéséért csak tisztelni tudom Perriet.
Zayn is írt a kapcsolatukról dalt csak annak nem volt ekkora sikere és ő nem ennyire szókimondóan fogalmazott inkább csak utalásokat tett de aki akarja az hallgassa meg Zayntól a(z) "It's You" vagy a "Rear View" a "Fool for You"-t vagy éppen a She Don't Love Me-t egy tuccat utalás van bennük Perriere ami érthető is hiszen benne is mély nyomot hagyott csak úgy mint Perrieben.
És az hogy ez meg kb 1 éves téma arra meg azt tudom mondani hogy egy albumon általában 1 évet tuti szoktak dolgozni és a dal az akkori érzéseket tartalmazza de mivel az album most jelent meg közöttük ez a dal is most amivel csak tudják promozák ahogy azt "kell" ennyi...
Amúgy meg drága Gigit sem kell féltni mert ő nem Perriet hanem a 1D-t sározza pl a múltkori "Úgy gondolom, mind tudnánk olyan One Direction-dalt említeni, amit szeretünk... VAGY MÉG SEM. Sokkal jobban szeretem Zayn Malikot szólóban. - beszólásával szerintem egyértelmű mire célzott
F
Zayn is írt a kapcsolatukról dalt csak annak nem volt ekkora sikere és ő nem ennyire szókimondóan fogalmazott inkább csak utalásokat tett de aki akarja az hallgassa meg Zayntól a(z) "It's You" vagy a "Rear View" a "Fool for You"-t vagy éppen a She Don't Love Me-t egy tuccat utalás van bennük Perriere ami érthető is hiszen benne is mély nyomot hagyott csak úgy mint Perrieben.
És az hogy ez meg kb 1 éves téma arra meg azt tudom mondani hogy egy albumon általában 1 évet tuti szoktak dolgozni és a dal az akkori érzéseket tartalmazza de mivel az album most jelent meg közöttük ez a dal is most amivel csak tudják promozák ahogy azt "kell" ennyi...
Amúgy meg drága Gigit sem kell féltni mert ő nem Perriet hanem a 1D-t sározza pl a múltkori "Úgy gondolom, mind tudnánk olyan One Direction-dalt említeni, amit szeretünk... VAGY MÉG SEM. Sokkal jobban szeretem Zayn Malikot szólóban. - beszólásával szerintem egyértelmű mire célzott
F
2016. november 15. 21:24
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Uhm, ugye tudjátok hogy NEM a Little Mix írta a számot. Még ők is mondták.
2016. november 15. 22:21
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
De hát Giginek köze nincs Perrie és Zayn szakításához :/ nem ő volt az oka, hogy szétmentek, szóval nem értem mért érezte szükségét, hogy beledöfjön egyet a csajba. Kezdi nagyon túltolni a dolgot.
Kapcsolódó sztárok
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: