A Star Academy egyik legcsinosabb lánya, Szőcs Renáta nyerte meg a Magyarországon most először futó tehetségkutatót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szőcs Renáta nyerte meg a Star Academyt
2016. november 13. 09:33
2016. november 13. 10:44
Gratulálok neki ^^ Szerintem a döntősök közül neki volt a legjobb hangja, megérdemelte a győzelmet
2016. november 13. 11:38
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
WTF? Egy adást láttam csak, de annyi biztos, Alexandra JOBB volt, mint Renáta. Nekem a csaj hangja a felejthető kategóriába esik, szépnek szép, de ez nem minden. Fogadni mernék, pár év múlva azt sem fogjuk tudni, ki is volt az a Szűcs Renáta; nem így lett szegény egykori Lucas Palmirával?
2016. november 13. 13:20
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Hihetetlen de ezt a műsort még azok is erőltetettnek és unalmasnak találták akik részt vettek benne. A műsor akkora bukás volt ,hogy a második fele már tényleg csak kényszerből ment le és szerintem egy hatalmas kő esett le a Tv2 szívéről ,hogy végre vége. Először a Tv2-n ment aztán jöttek jobb műsorok ezért át tették Super Tv2-re majd már ott is megszűntek a heti összefoglalók mert senki nem volt rá kíváncsi. Ez van.Ezek az emberek jobban jártak volna ha kivárják az x faktort.
2016. november 14. 18:01
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Megérdemelten nyert.
2016. november 15. 15:19
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Gratulálok! Neki szurkoltam.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot