Nemrég hozta nyilvánosságra az RTL Klub és a Barátok közt készítői gárdája, hogy ma este egy rég nem látott karakter tér vissza a képernyőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barátok közt: Régi-új karakter tűnik fel ma este a Mátyás király téren
2016. november 08. 16:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 08. 18:10
|
|
Aria Hudgens15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235473 offline
|
Egyaltalan nem szeretem a sorozatot de ot ismerem
2016. november 12. 16:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én nézem.
Nem értem,mi bajotok vele. De jól van,nem az én problémám.
Nem értem,mi bajotok vele. De jól van,nem az én problémám.
2016. november 12. 18:34
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Volt régen a szomszédok ami 12-13 éven át tartott .DE! uyganazokkal a szereplőkkel, akik kezdték a Szomszéd cimű sorozatot, tehát senki nem lépett ki, nem volt szerepcsere , hanem 13 éven át játszottak. Itt a Barátok köztben, az oké hogy már elég régóta megy, de a régi szereplők akikkel indult anno sorozat hol vannak? alig van 1-2-3 oylan szereplő, akik a kezdetekor is ott voltak.. Szinte uj szereplők vannak, ami már, nincs nagyon értelme, meg nagyon erőltetett semmi izgalmas részek. a Jóban rosszban cimű sorozatban kllegalább több olyan színész szereplő van, akik még mindig ott vannak és játsazanak,, és mellettük. jönnek az uj szereplők. De az alapszereplők nem tűnnek el. barátok köztben már lassan minden alapszerelpő eltűnik és csak újak lesznek, de igy már az egész Barátok közt történetnek, semmi értelme.. Bekéne már fejezni, lassan . bár vannak még akik ezt nézik.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: