A 15 éves Mata Ricsi azután kapott lehetőséget a bizonyításra, hogy Petics Kristófot verekedés miatt kizárták a versenyből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X-Faktor üdvöskéje elárulta, mik a tervei a jövőre nézve
2016. november 07. 09:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 07. 09:55
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Komolyan, jobbak vagytok mint a vicc lap.hu
Üdvöske egy lány gyerek név. Jelentése magyar eredetből származik. Azt jelenti, hogy üdvös...
Egyébként ez a srác sokkal tehetségesebb és alázatosabb, mint az a másik semleges nemű képződmény. Puskás nagyon benézte, meg is lett az eredménye...
Üdvöske egy lány gyerek név. Jelentése magyar eredetből származik. Azt jelenti, hogy üdvös...
Egyébként ez a srác sokkal tehetségesebb és alázatosabb, mint az a másik semleges nemű képződmény. Puskás nagyon benézte, meg is lett az eredménye...
2016. november 07. 12:12
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nekem ez a srác már az elején nagyon szimpatikus volt és nem tetszett hogy a mentorok már egyből azt hitték hogy szar lesz... Na mind1 szerintem ez a srác baromi tehetséges és hű de örültem amikor megtudtam hogy ahelyett a ripacskodó nyomi helyett ő szerepel tovább. Szép hangja van és tök jó hogy gondolkozik a jövőjén és hogy így a szívén viseli a szülei és a maga sorsát. Azért amikor elmentek elmondani neki a hírt a házukhoz látszott hogy milyen szegények szóval ő nem azért jön ezzel mert milyen nagy gengszter ha valaki ezt feltételezné hanem mert tényleg így van és remélem sikerülni fog neki ha nem is ez a műsor de a zenei pálya szerintem biztosan menni fog.
2016. november 07. 12:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (I Love Paris @ 2016.11.07. 09:55)
Komolyan, jobbak vagytok mint a vicc lap.hu
Megint bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradtál volna. Valóban női név az Üdvöske, ugyanakkor egy szép magyar szó is, melynek jelentése: újdonsült kedvenc; nagy reménység; valaki, akit sokan támogatnak.
2016. november 07. 14:39
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Egyértelműen neki szurkolok, mert egy nagyon tehetséges srácnak tartom és nagyon tetszik ahogyan reálisan gondolkodik az életről! Nagyon remélem, hogy ő nyeri meg, és tud segíteni magán és a szülein, vagy ha nem is ő, akkor is szerintem fogják őt keresni, mert nagyszerű hangja van. ♥
2016. november 07. 14:47
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2016.11.07. 12:23)
Megint bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradtál volna. Valóban női név az Üdvöske, ugyanakkor egy szép magyar szó is, melynek jelentése: újdonsült kedvenc; nagy reménység; valaki, akit sokan támogatnak.
Igen tisztában vagyok vele, de ez a szó ebből a szép magyar női névből ered, ezért nem is használják fiúkra, férfiakra. Nem tudsz mutatni még egy olyan cikket, írást, szövegrészletet, ahol ezt férfiakra használják. Ez okozott széles jókedvet számomra, amikor megláttam.
2016. november 07. 14:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (I Love Paris @ 2016.11.07. 14:47)
Igen tisztában vagyok vele, de ez a szó ebből a szép magyar női névből ered, ezért nem is használják fiúkra, férfiakra. Nem tudsz mutatni még egy olyan cikket, írást, szövegrészletet, ahol ezt férfiakra használják. Ez okozott széles jókedvet számomra, amikor megláttam. 
Nem is akarok. Szokatlan a szóhasználat, de nem helytelen. Nincs sehol meghatározva, tudtommal, hogy csak a női nem képviselőire használjuk ezt a szót.
2016. november 07. 19:15
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Hű, hát én ezzel a fiúval nem szimpatizálok. Patai Anna 2.0
Egy ideig aranyos, egy ideig érdekes. Az első dalát húsz dalszerző írja majd, de ha nem ő nyeri a versenyt nem lesz pénze dalokra és majd ő is Shake it-kre riszálja majd egy rémes videóklipben.
Ellenben a szombati kiesők, a Jaggers, egy olyan banda volt, akiknek a dalait nem csak pár kis tinilány hallgatná, sőt, a saját dalaikért soha nem kellene várniuk más dalszerzőkre.
Kiestek, de nem értem miért. És itt most nem a nézőket kell hibáztatni, hanem a mentorokat. Mert továbbengedtek egy olyan énekesnőt, akiből már az országban van rengeteg. Ha belegondolunk, ki venné meg az ő albumát és ki fizetne inkább a Jaggers dalaiért... De a mentorszékben ülők nem tudnak gondolkodni.
Való igaz, hogy nagyon jó hangja van, de könyörgöm, mit akar 15 évesen? Nem az x faktorba kellett volna jelentkeznie, biztos vagyok benne, hogy máshol is éppúgy megállná a helyét (színházban például).
Az a szöveg, hogy segíteni akarja a családját a nyereménnyel... Elavult. Sokan mondták már ezt. Tény és való, hogy jobb lesz a helyzetük, de semmi sem tart örökké. Ennyi pénzzel okosan kellene bánni és semelyik nyertes sem bánt vele eddig ésszerűen. Kívánom neki a legjobbakat, de én nem hiszem, hogy képes lesz megnyerni az x faktort.
Egy ideig aranyos, egy ideig érdekes. Az első dalát húsz dalszerző írja majd, de ha nem ő nyeri a versenyt nem lesz pénze dalokra és majd ő is Shake it-kre riszálja majd egy rémes videóklipben.
Ellenben a szombati kiesők, a Jaggers, egy olyan banda volt, akiknek a dalait nem csak pár kis tinilány hallgatná, sőt, a saját dalaikért soha nem kellene várniuk más dalszerzőkre.
Kiestek, de nem értem miért. És itt most nem a nézőket kell hibáztatni, hanem a mentorokat. Mert továbbengedtek egy olyan énekesnőt, akiből már az országban van rengeteg. Ha belegondolunk, ki venné meg az ő albumát és ki fizetne inkább a Jaggers dalaiért... De a mentorszékben ülők nem tudnak gondolkodni.
Való igaz, hogy nagyon jó hangja van, de könyörgöm, mit akar 15 évesen? Nem az x faktorba kellett volna jelentkeznie, biztos vagyok benne, hogy máshol is éppúgy megállná a helyét (színházban például).
Az a szöveg, hogy segíteni akarja a családját a nyereménnyel... Elavult. Sokan mondták már ezt. Tény és való, hogy jobb lesz a helyzetük, de semmi sem tart örökké. Ennyi pénzzel okosan kellene bánni és semelyik nyertes sem bánt vele eddig ésszerűen. Kívánom neki a legjobbakat, de én nem hiszem, hogy képes lesz megnyerni az x faktort.
2016. november 07. 19:24
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
de aranyos
2016. november 07. 19:53
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
justanarianafan a végével egyetértek, én sem hiszem hogy megnyerné és sztem először ki kéne tanulnia a szakmát és aztán beindítani a karriert.
2016. november 07. 20:01
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Annyira akarták ezt a fiút és annyira örültek amikor bekerült. Viszont én azt mondom, hogy a Kristóf sokkal jobb lett volna. Na de nem is hasonlítom hozzá. Ricsi nem volt rossz eddig, de a szombati előadása valami botrányos volt. Caramelt szerintem meg sem közelítette a gyerek. Én nem szeretem. Nekem egyáltalán nem tetszett és még gyerek. A Jaggers sokkal jobb volt és szerintem helyettük ennek a srácnak kellett volna mennie.
2016. november 07. 20:17
|
|
blauravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 248984 offline
|
Ricsi szamomra nagyon szimpatikus egy tok egyszeru srac szep hanggal. Nem mondom,hogy jobb mint Kristof, egyszeruen mas. A szombati dal nem illett hozza de amennyire lehetett szepen elenekelte. Ketlem, higy megnyerne, ahhoz tul fiatal de azert szurkolok neki
2016. november 07. 22:52
Biztos sokan fognak utálni ezért a kommentáromért, de sebaj.. nem tetszett a produkciója, ami lehet, hogy a rossz dalválasztás miatt volt, vagy csak szimplán azért, mert nincs jó énekhangja a srácnak. Hallatszik a hangján, hogy még csak 15 éves, szinte egy kisfiú. Még néhány évet gyakorolnia kellene ( hátha fejlődne ) aztán újra eljönni.
2016. november 08. 09:00
|
|
I Love Paris |
|
Idézet (JustMe18 @ 2016.11.07. 22:52)
Biztos sokan fognak utálni ezért a kommentáromért, de sebaj.. nem tetszett a produkciója, ami lehet, hogy a rossz dalválasztás miatt volt, vagy csak szimplán azért, mert nincs jó énekhangja a srácnak. Hallatszik a hangján, hogy még csak 15 éves, szinte egy kisfiú. Még néhány évet gyakorolnia kellene ( hátha fejlődne ) aztán újra eljönni.
Az hagyján, de még változni is fog elég komolyan a hangja a következő években.
Idézet (Grace Benning @ 2016.11.07. 14:56)
Nem is akarok. Szokatlan a szóhasználat, de nem helytelen. Nincs sehol meghatározva, tudtommal, hogy csak a női nem képviselőire használjuk ezt a szót.
A ku*va szónál sincs meghatározva, hogy csak nő lehet, férfiakra még sem használják...
2016. november 08. 18:39
Idézet (I Love Paris @ 2016.11.08. 09:00)
Az hagyján, de még változni is fog elég komolyan a hangja a következő években.
A ku*va szónál sincs meghatározva, hogy csak nő lehet, férfiakra még sem használják...
A férfiakra inkább a hímr*ngyó szót használják. Vagyis az a férfi megfelelője a ku*vának
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: