Starity

Mila Kunist durván megfenyegették: ha nem vetkőzik, búcsút inthet a karrierjének

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 04. 14:34 #21
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Szegény Mila...
Tisztelem őt!(:
Csak így tovább! Hidd el,valamelyik producer ezt fogja értékelni,és még sok filmben szerepelhetsz,csak ne add fel!
2016. november 04. 15:13 #22
- törölt felhasználó -    
Gusztustalan, ahogyan a mai világban a nőket degradálják. Milának mindig helyén volt az esze, jól tette, hogy most sem hódolt be egy elmebetegnek.
2016. november 04. 17:19 #23
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
Nekem valaki ilyet mondana sose vennem szamba ezek utan...
2016. november 04. 18:35 #24
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van Milának, gusztustalan, ahogy kezelnek sokszor minket. Ne öltözzünk túl kirívóan, mert megerőszakolhatnak, és a mi hibánk lesz; borotválkozzunk mert ha egy nő szőrös, akkor az undorító; ne keverjünk sok pasival, mert akkor k*rvák vagyunk, és még sorolhatnám. Olyan néha, mintha tárgyak lennénk, és az a sz*r, hogy sok nő nem is veszi észre, hogy mennyire maga alá ás, mert így vagyunk felnevelve. Szóval néhányan azt mondják, a feminizmus hülyeség, mert már nem aktuális, mindenki egyenlő, de az a helyzet, hogy hol vagyunk még az egyenlőségtől. Mila jól teszi, ha kiáll magáért.
2016. november 04. 18:38 #25
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Csatolások: 0
Azonosító: 164007
Nos a cikk első részéhez annyit fűznék hozzá,hogy ha nekem mondana ilyet egy kollégám ,akkor nyugodt fejjel, ágyékon rúgnám egy vasbakanccsal és mosolyogva távoznék! Mégis mit enged meg magának az a szerencsétlen ürge? Bárki is legyen az megérdemelne egy jókora pofont az élettől ... ami meg Mila nyilatkozatát illeti,hogy akkor lehet sikeres ha a pasiknak behódol, nos ahogy (hála az égnek! ) rájött.. ez egy oltári nagy baromság... a férfiak fityfenét se tudnának magukkal kezdeni a nők nélkül..szóval aki felsőbbrendűnek gondolja magát az mehet a bús fenébe! wink.gif biggrin.gif
Az meg,hogy szerinte Ashton "utánfutója" lett szerintem baromság..ha már itt tartunk én jobban ismerem és szeretem Milat mint Ashtont... Ashtonnak max 2-3 filmjét láttam... Milanak pedig az összeset! Szóval szerintem kussoljon az aki azt gondolja,hogy Ashton árnyékában él! És sajnálom,hogy annyira érdekli mit mondanak és gondolnak a bunkó emberek sad.gif lekéne őket tojnia magasról!
2016. december 12. 16:59 #26
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Ez szánalmas! Jól tette Mila hogy nem ment bele!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok