Szegény Mila...
Tisztelem őt!(:
Csak így tovább! Hidd el,valamelyik producer ezt fogja értékelni,és még sok filmben szerepelhetsz,csak ne add fel!
Mila Kunist durván megfenyegették: ha nem vetkőzik, búcsút inthet a karrierjének
2016. november 04. 14:34
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
2016. november 04. 15:13
Gusztustalan, ahogyan a mai világban a nőket degradálják. Milának mindig helyén volt az esze, jól tette, hogy most sem hódolt be egy elmebetegnek.
2016. november 04. 18:35
Teljesen igaza van Milának, gusztustalan, ahogy kezelnek sokszor minket. Ne öltözzünk túl kirívóan, mert megerőszakolhatnak, és a mi hibánk lesz; borotválkozzunk mert ha egy nő szőrös, akkor az undorító; ne keverjünk sok pasival, mert akkor k*rvák vagyunk, és még sorolhatnám. Olyan néha, mintha tárgyak lennénk, és az a sz*r, hogy sok nő nem is veszi észre, hogy mennyire maga alá ás, mert így vagyunk felnevelve. Szóval néhányan azt mondják, a feminizmus hülyeség, mert már nem aktuális, mindenki egyenlő, de az a helyzet, hogy hol vagyunk még az egyenlőségtől. Mila jól teszi, ha kiáll magáért.
2016. november 04. 18:38
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos a cikk első részéhez annyit fűznék hozzá,hogy ha nekem mondana ilyet egy kollégám ,akkor nyugodt fejjel, ágyékon rúgnám egy vasbakanccsal és mosolyogva távoznék! Mégis mit enged meg magának az a szerencsétlen ürge? Bárki is legyen az megérdemelne egy jókora pofont az élettől ... ami meg Mila nyilatkozatát illeti,hogy akkor lehet sikeres ha a pasiknak behódol, nos ahogy (hála az égnek! ) rájött.. ez egy oltári nagy baromság... a férfiak fityfenét se tudnának magukkal kezdeni a nők nélkül..szóval aki felsőbbrendűnek gondolja magát az mehet a bús fenébe!
Az meg,hogy szerinte Ashton "utánfutója" lett szerintem baromság..ha már itt tartunk én jobban ismerem és szeretem Milat mint Ashtont... Ashtonnak max 2-3 filmjét láttam... Milanak pedig az összeset! Szóval szerintem kussoljon az aki azt gondolja,hogy Ashton árnyékában él! És sajnálom,hogy annyira érdekli mit mondanak és gondolnak a bunkó emberek
lekéne őket tojnia magasról!
Az meg,hogy szerinte Ashton "utánfutója" lett szerintem baromság..ha már itt tartunk én jobban ismerem és szeretem Milat mint Ashtont... Ashtonnak max 2-3 filmjét láttam... Milanak pedig az összeset! Szóval szerintem kussoljon az aki azt gondolja,hogy Ashton árnyékában él! És sajnálom,hogy annyira érdekli mit mondanak és gondolnak a bunkó emberek
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: