A második gyermekével várandós színésznőt azért fenyegette meg az egyik filmproducer, mert nem volt hajlandó levetkőzni egy férfimagazin kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mila Kunist durván megfenyegették: ha nem vetkőzik, búcsút inthet a karrierjének
2016. november 03. 09:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 03. 09:13
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
jesszusomm, ez normális? Mila mindenhogyan egy szuper színésznő, ő az egyik nagy kedvencem. Ez szánalmas, hogy ezért kellett megfenyegetni. Megértem miért nem akar levetkőzni..
Sajnálom nagyon, mert én imádom őt
2016. november 03. 09:25
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Most, komolyan ezzel fenyegetni? Ha ennyire vetkőzni akarnak látni egy nőt akkor ne Mila-t, hanem valami direkt ezzel foglalkozó nőt válasszanak. Mellesleg nem hiszem, hogy Mila örült volna ha látják félmeztelenül idegen férfiak.. Én biztos nem vállalnám be ezt és ha még fenyegetnének is akkor pofán vágnám az illetőt, és nem érdekelnének a következmények, mert azért gondolkodjanak már el..
2016. november 03. 09:37
Ezek után imádom, amikor valaki beszól a feministákra. Ráadásul amikor nő az illető.
2016. november 03. 09:54
Most komolyan kérdezem, normális? Ezzel kell fenyegetőzni? Látszik, hogy nem egy normális világban élünk!
2016. november 03. 09:59
Gusztustalan és felháborító, amit vele csináltak. Ennyit a nagy egységes, mindenkit elfogadó 21. századról...
2016. november 03. 11:50
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Ez a filmproducer egy őrült bolond!!! Hogy mer fenyegetni egy nála sokkal értelmesebb és egy igencsak tehetséges színésznőt, hogy véget ér a karrierje, ha nem látja az egész világ a meztelen képét?!?? Szegény, és még terhes is, undorító lenne, nagyon sajnálom!
2016. november 03. 11:58
Szégyen, hogy ilyen világban élünk. Milának joga van az ilyet eldöteni, nem kényszeríthetik rá. Az a filmproducer se lehet normális.
2016. november 03. 12:39
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Na az ilyen köcsögök miatt tart ott a világ ahol... Ha nem akar nem akar tudjon rá! Ettől még nem kell fenyegetni... Úgy beszélt a pasi mintha övé lenne minden cég a világon és el tudná intézni hogy Mila ne kapjon sehol munkát...
2016. november 03. 16:47
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Joga van Milanak eldönteni, hogy elvállalja-e vagy sem ezt a munkát. És a producernek kötelessége elfogadnia a döntést. Akár tetszik neki, akár nem. Útálom az ilyen embereket, mint ez a producer. És miért csak Milat akarja mindenáron? Talán nincs már senki, aki ilyet elvállalna, ezért erőszakosan és zsarnokian kell rákényszeríteni valakit? Ez azt bizonyítaná, hogy nem megy jól a prodecerecskének.. Na, ez a szánalom. Sajnálom Milat!!
2016. november 04. 08:55
Nem volt épeszű az a tag, Milanak teljesen igaza van!
2016. november 04. 14:22
Szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet. Szemétség a javából. Örülök neki, hogy Mila legalább kiáll magáért, és nem hagyja irányítani magát. Teljesen megértem, a helyében én is ezt tettem volna. Még ha lenne is hajlamom ilyesmire, elvi kérdés, hogy nekem ne mondja meg senki, mit csináljak!
*poén*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: