Így fogadta az X-Faktorból való kizárását Kristóf
2016. november 02. 11:40
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Én nem mondom azt, hogy tehetségtelen mert tényleg van benne tehetség, de a viselkedése botrányos. Hátráltatta a munkálatokat és sok minden mást is, és a személyiség is egy nagyon fontos dolog ebben az iparban.
2016. november 02. 12:27
|
Judit33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 176522 offline
|
Már az elején látszott rajta hogy nem könnyű esett és szerintem nem volt olyan jó mint mások mondják voltak nála sokkal jobbak akik tényleg jól énekeltek. Azért mert különc nem azt kellett volna nézni. Az X faktor egy énekes tejetségkutató néha nem ártana a mentoroknak szem előtt tartani!!!
2016. november 02. 13:02
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
jogosan zárták ki
2016. november 02. 13:17
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Erről a srácok süt, hogy meleg
2016. november 02. 13:17
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
* srácról (rohadt autocorrect)
2016. november 02. 13:34
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jordison | Ma, 11:05
Kövezzetek meg, de én mindig is bírtam Kristófot és rohadtul nem örülök neki, hogy kizárták. Szerintem igenis tudott énekelni, sőt, még a "rikácsolása" is tetszett, mert hallgassátok csak meg az eredeti Sweet dalt, Kristóf majdnem ugyanúgy hozta. A mentorházban való előadása pedig olyannyira jó volt, hogy borsózott tőle a karom. Én csakis miatta néztem a műsort, mert akiket szerettem, mind kiestek. Szóval csak ennyi.
Igaz! Egyetértek!
(Ettől függetlenül én még nézni fogom:D)
Kövezzetek meg, de én mindig is bírtam Kristófot és rohadtul nem örülök neki, hogy kizárták. Szerintem igenis tudott énekelni, sőt, még a "rikácsolása" is tetszett, mert hallgassátok csak meg az eredeti Sweet dalt, Kristóf majdnem ugyanúgy hozta. A mentorházban való előadása pedig olyannyira jó volt, hogy borsózott tőle a karom. Én csakis miatta néztem a műsort, mert akiket szerettem, mind kiestek. Szóval csak ennyi.
Igaz! Egyetértek!
(Ettől függetlenül én még nézni fogom:D)
2016. november 02. 13:52
|
|
lilacxxskyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 257757 offline
|
Most amugy ahhoz, hogy kizartak, mikoze van annak, hogy latszik rajta, hogy meleg? Semmi koze a temahoz. En egyebkent birtam, de tenyleg jogosan zartak ki:(
2016. november 02. 14:14
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Most komolyan? Ezt a langyos gyereket csípik ezek a nagy „Fangörlök". Még Instagram fanpage is van. Emberek térjetek már észhez!
2016. november 02. 14:24
|
|
Esztii99Evisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 256689 offline
|
Én nagyon bírtam/bírom Kristófot, és szerintem ezért nem kellett volna kizárni.. meg ő is mondta hogy önvédelem volt, meg a gyerek ment utána állítólag, az a gyerek volt a hülye, nem Kristóf..
2016. november 02. 15:49
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
hát nem tudom..nekem különösebb bajom nincs vele. Én adtam volna neki még egy esélyt, de hát azért valamilyen szempontból megértem, hogy miért zárták ki. Viszont ez elég fura, hogy nem hatotta meg, hogy kizárták. Hát nem tudom..Ez van.
2016. november 02. 16:44
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Na azer alljunk mar meg megerdemli megminden de minden 2.kommentbe azt olvassom h langyos ..nem szep valakit azer elitelni mert a sajat nemehez fuzodik es ehez a jo szo a meleg en nem kedveltem a sracot am tul felelmeted
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: