Amerikai tudósok jártak utána annak, honnan ered a gyerekek intelligenciája.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, melyik szülőnknek köszönhetjük az intelligenciánkat
2016. november 02. 08:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 02. 09:18
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Szegény gyerekemet már előre sajnálom.
2016. november 02. 10:06
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Már most sajnálom a jövendőbeli gyerekemet!:-D
2016. november 02. 10:14
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Seli Stone ls bsz.andrea egyetértünk
2016. november 02. 11:18
Már minden világos.
Gondoltam, hogy anyutól örököltem az érzelmi és agyi intelligenciát. Apám nem a legintelligensebb.
2016. november 02. 12:12
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
nem arról szól a cikk hogy a nők intelligensebbek mint a férfiak, hanem arról hogy az anyjuktól öröklik a gyerekek az intelligenciát, legyen az lány vagy fiú gyerek. Értelmesebben kellene elolvasni ezt a nagyon rövid cikket, mert még lustaságra sem foghatjátok.
2016. november 02. 12:57
Eddig én is azt vettem észre, hogy a gyerekek többségében az anyjuktól öröklik az intelligenciájukat. A cikk is csak ezt bizonyítja.
2016. november 02. 15:12
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Hát valljuk be, h nekem sem az apám, sem az anyám nem egy nagy lángelme, ehhez képest én és a bátyám is egyetemet végzünk. Mindenki csak less ránk, a családban, hogy mi mennyire kirívunk közülük.
De azért szeretjük a szüleinket
2016. november 02. 16:56
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Na, ez azért nagyon ki van sarkítva.
Mindig azt hallom mindenhonnan, hogy intelligenciával születni kell, de szerintem ez nem teljesen igaz. Attól, hogy egy ember milyen intellektuális szinten fog állni felnőtt korára, az nagyban függ attól, hogy milyen nevelést kap otthon (alap etikett megtanítása a gyermeknek például), mennyire van gondozva a tehetsége, nincs e esetlegesen elhanyagolva stb. Egyértelmű, hogy egy elhanyagolt, esetleg nevelőotthonban nevelkedett gyermek kisebb eséllyel lesz az osztály agytrösztje, míg akivel foglalkozva van, korrepetáltatják a gyermeket, nevelik, tanítják felnőtté válásáig, nagyobb eséllyel lesz az intelligencia hányadosa magasabb. A lexikális tudás pedig még mindig nem egyenlő az intelligenciával, csak, mert több hozzászólásban reflektáltok az egyetemi végzettségre. Attól, hogy valakinek lexikálisan nagy a tudása, egyáltalán nem biztos, hogy intelligens. A lexikális tudást befogadóképességünk pedig az agyunkban található szinapszis összeköttetések számaitól függ. Minél több az összeköttetés, annál fogékonyabb valaki a tanulásra. Szóval a cikk melyikre gondolt? Mert nem igazán derül ki ebből a 4-5 sorból.
2016. november 02. 18:29
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Nekem nem tudom igazából. Anya is okos, de apa tanár szóval én úgy érzem, hogy egyforma a gondolkodási képességük, csak anyum mindig azt mondja amikor kérdezni akarok tőle valamit: Forduljak apához, mert ő biztos jobban tudja! pedig még fel sem tettem neki a kérdést
De ha apa nincs itthon anya úgyis elmondja vagy ha nem a google segít.
De én is úgy érzem, hogy inkább anyára ütöttem (agyilag, mert külsőre inkább apa vok csak lányba) mert kitűnő voltam eddig, de sürgetéssel, mert hát lusta voltam és sztem az is maradok, meg azok a kedvenc tantárgyaim, mint amik anyának voltak ennyi idősen.
KÜLÖNBEN JÓ CIKK LETT volna, ha egy kicsit bővebben leírták volna ezt az igencsak érdekes kutatást!!!
De én is úgy érzem, hogy inkább anyára ütöttem (agyilag, mert külsőre inkább apa vok csak lányba) mert kitűnő voltam eddig, de sürgetéssel, mert hát lusta voltam és sztem az is maradok, meg azok a kedvenc tantárgyaim, mint amik anyának voltak ennyi idősen.
KÜLÖNBEN JÓ CIKK LETT volna, ha egy kicsit bővebben leírták volna ezt az igencsak érdekes kutatást!!!
2016. november 03. 12:03
Hoppá.
Ha legközelebb apám azzal poénkodik, hogy "ahh a gyerek az én eszemet örökölte", ezt bevágom neki
Viccelek, na. Szerintem ezt ennyire nem lehet egyértelműen kijelenteni. Maximum nagyobb a valószínűsége emiatt a dolognak.
Ha legközelebb apám azzal poénkodik, hogy "ahh a gyerek az én eszemet örökölte", ezt bevágom neki
Viccelek, na. Szerintem ezt ennyire nem lehet egyértelműen kijelenteni. Maximum nagyobb a valószínűsége emiatt a dolognak.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: