Starity

Rendőrkézre került Juliet Simms! Repülőútjuk során emelt kezet a férjére

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 02. 08:15 #21
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Egyetértek starvokkal
2016. november 02. 09:25 #22
- törölt felhasználó -    
Ekkora álszent népet de komolyan...
Ha egy pasi (direkt nem férfit írtam) üt meg egy nőt, akkor annak még visszaütni sem lehet, eltusolják meg következmény nélkül marad az egész dolog. És ha már csak a feltételezés is felmerül akkor már mindenféle sz*rhazinak el van mindva, pedig lehet nem is igaz. De azért utálkozzunk mert az a menő. -.-"

De ha egy csaj üt meg egy férfit, akkor oda már kimegy az FBI is (de minek bakker?) és mindenki védi a kommentekben....
2016. november 02. 09:42 #23
- törölt felhasználó -    
@Dóra119, helyettem is szóltál!
2016. november 02. 11:55 #24
- törölt felhasználó -    
Azt a kurva.....
2016. november 02. 13:52 #25
Azim
Azim
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Emberek, csak a félreértések elkerülése végett hadd szóljak pár mondatot.
Repülőutak során a törvények szerint a repülőn történő események mindegyike az FBI ügye. Ez a szabály, nem az adott ország ügye ami felett épp elrepülnek. Egyetlen pofon is ez esetben az FBI ügye lesz.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2016. november 02. 14:04 #26
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Persze, mert a szövetségiek arra pazarolják az adófizetők pénzét, hogy egy éppen aktuális celeb hisztérika feleségét lenyugtassák, sőt mi több még nyomozást is indítsanak ez ügyben. Na, persze. rohog.gif Biztos, hogy az FBI nem nyomoz, ahogyan pár hónapja Rebel esetében sem szálltak be, amikor a színésznőt Instagramján keresztül inzultálták. Az FBI-nak akkor van hatásköre, hogyha az ügy több államot érint tegyük fel egy sorozatgyilkost vagy fehérgalléros bűnűzőket illetően (a valódi FBI inkább az utóbbival foglalkozik rendszeresen). Még, ha ez a csaj ki is nyírja ezt az Andy gyereket, az FBI akkor sem fog beszállni az ügybe, hiszen az ottani Police Departmentre tartozik, azon belüli is a gyilkossági csoportra. Biztos azt hiszik, hogyha beleírják azt, hogy a szövetségi iroda nyomozást indít ilyen piti ügyben, akkor olvasottabbak lesznek a szennylapok. unsure.gif
2016. november 02. 14:09 #27
Azim
Azim
visszatérő vendég
Az FBI minden repülőn történt bűncselekménnyel foglalkozik Beyla. De nincs ennek semmi nagy jelentősége, ezt csak egyszerűen így oldják meg. Jelenleg pont erről készítek egyetemi tanulmányt, úgyhogy semmi "thug life" nincs benne smileeee.gif
2016. november 02. 14:48 #28
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2016.11.02. 14:09)
Az FBI minden repülőn történt bűncselekménnyel foglalkozik Beyla. De nincs ennek semmi nagy jelentősége, ezt csak egyszerűen így oldják meg. Jelenleg pont erről készítek egyetemi tanulmányt, úgyhogy semmi "thug life" nincs benne smileeee.gif

Ez azért érdekelne, hogy honnan szeded, mert több forrásnak is utána jártam, megnéztem a hivatalos honlapjukat is, de sehol sem tesznek említést arról, hogy az FBI-nak létjogosultsága lenne nyomozni, ha egy házaspár éppen összekap a repülő fedélzetén. Szerintem amire te gondolsz az repülőgép eltérítés (értsd terrorizmus), csempészet (akár fehérgalléros bűnűzők által) vagy egy esetleges légikatasztrófa. Még, ha ez így is van, az FBI rövid időn belül lepasszol egy ilyen ügyet, ugyanis abszolút nem az ő profiljuk. Bőven elég, ha meglesed a hivatalos honlapjukat, és rájössz, hogy ők nem foglalkoznak ilyen piti ügyekkel. Ha a lány ellen vádat is fognak emelni, akkor azt nem az FBI, hanem a helyi rendőrség fogja megtenni abban az esetben, ha Andy vallomást tesz és vádat akar emeltetni ellene.
2016. november 02. 15:03 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.02. 09:25)
Ekkora álszent népet de komolyan...
Ha egy pasi (direkt nem férfit írtam) üt meg egy nőt, akkor annak még visszaütni sem lehet, eltusolják meg következmény nélkül marad az egész dolog.

Ezt pont te mondod, amikor Depp-ék válásánál hangoztattad ezerrel, hogy "ha meg is ütne engem valaki, akkor elgondolkoznék rajta, hogy megérdemeltem-e" ?
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2016. november 02. 15:23 #30
Azim
Azim
visszatérő vendég
Beyla: onnan szedem, hogy tanultuk az iskolában. Egész pontosan német jogi tolmácsnak tanulok, és emiatt van egy bizonyos jogi órám, amin erről is tanultunk. Természetesen később lepasszolják a "piti" ügyeket a helyi rendőrségnek, ez nem vitás.
2016. november 02. 16:03 #31
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2016.11.02. 15:23)
Beyla: onnan szedem, hogy tanultuk az iskolában. Egész pontosan német jogi tolmácsnak tanulok, és emiatt van egy bizonyos jogi órám, amin erről is tanultunk. Természetesen később lepasszolják a "piti" ügyeket a helyi rendőrségnek, ez nem vitás.

Egy forrást esetleg tudsz adni, hogy utána nézzek? És akkor el fogom hinni az állításodat. Valahogy nekem nem elég meggyőző az, hogy "tanultuk az iskolában". unsure.gif
2016. november 02. 16:10 #32
Azim
Azim
visszatérő vendég
:DDD
Nézd, nekem nem igényem, hogy elhidd. biggrin.gif Ha nem hiszed el, akkor ne hidd, ez van. Ugye nem gondolod hogy magyarázattal tartozok? Idetévedtem, és gondoltam felvilágosítom a gyerekeket, akik túlmisztifikálták az FBI cikkben megírt jelenlétét. Ennyi,nincs időm erről társalogni, végezz kutatómunkát ha érdekel a téma.
2016. november 02. 16:12 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.11.02. 16:03)
Egy forrást esetleg tudsz adni, hogy utána nézzek? És akkor el fogom hinni az állításodat. Valahogy nekem nem elég meggyőző az, hogy "tanultuk az iskolában". unsure.gif

Mutasd már meg neki a jelvényed... rohog.gif
2016. november 02. 16:21 #34
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2016.11.02. 16:10)
:DDD 
Nézd, nekem nem igényem, hogy elhidd. biggrin.gif Ha nem hiszed el, akkor ne hidd, ez van. Ugye nem gondolod hogy magyarázattal tartozok? Idetévedtem, és gondoltam felvilágosítom a gyerekeket, akik túlmisztifikálták az FBI cikkben megírt jelenlétét. Ennyi,nincs időm erről társalogni, végezz kutatómunkát ha érdekel a téma.

Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.11.02. 16:12)
Mutasd már meg neki a jelvényed...  rohog.gif

Szerintem abban nincsen semmi, ha esetleg egy olyan témával kapcsolatban kérek forrást, anyagot, ami felkeltette az érdeklődésemet, szeretnék komolyabban utána nézni, olvasni, hogy tágíthassam a tudásomat. Nem tudtam, hogy a Starityn már ez is hatalmas problémának minősül. Ne haragudjatok. sorry.gif
2016. november 02. 16:29 #35
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Azim @ 2016.11.02. 14:09)
Az FBI minden repülőn történt bűncselekménnyel foglalkozik

Én is ugyanígy tudom, de az istennek nem találom most a könyvben. Ha nem keresném, meglenne. biggrin.gif
2016. november 02. 18:15 #36
- törölt felhasználó -    
Azóta, hogy minden rendben, már Andy által is meg lett erősítve. Egy kisbaba elvesztése óriási trauma lehet. sad.gif
2016. november 02. 20:29 #37
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
Andy már megerősítette egy hosszabb instagram-posztban, hogy minden rendben van köztük, és idézem "senki sem tökéletes, mindannyian elesünk néha". Felesleges ebből ennyit kihozni, főleg úgy, hogy maguk az érintettek is hamar túlléptek azon az egyetlen pofonon és egyikük sem állt neki hisztizni vagy vádaskodni.
Sajnálom, hogy elvesztették a babát, ez hatalmas trauma, szóval én nem tudom Julietet hibáztatni, amiért kicsúszott a lába alól a talaj. Ez az egyszeri alkalom nem azt jelenti, hogy Juliet egy erőszakos liba, aki állandóan veri a férjét. Ahogyan Andy sem egy agresszív vadállat, aki már egy rossz szóra kezet emelne másokra.
2016. november 02. 20:32 #38
Shadowsblood
Shadowsblood
visszatérő vendég

Státuszstay in drugs, eat your school, don't do vegetables
Hozzászólás: 101
Csatolások: 1
Azonosító: 254933
Azért az enyhén szólva megráz engem, hogy Julietet máris meg lett bilincselve miután megütötte a férjét, mások családjában meg ez rendszeres, de elég ritkán kerül az illető börtönben. Persze Amerika és Magyarország közt nagy a különbség de akkor is. Mellesleg az FBI? Látom a kommenteket ott alattam, és azok a felhasználok többet is tudnak az esetről, de nem tudom, hogy mit vizsgálni ezen. Valószínűleg elég lassan le lesz zárva az ügy. Mellesleg nem tartom indokoltnak, sem korrektnek, hogy bárki megüsse a partnerét, de ennél történtek már rémesebb esetek is.
2016. november 02. 23:00 #39
Himawari
Himawari
visszatérő vendég

Státusz1990-2017 rip my angel
Hozzászólás: 152
Azonosító: 256359
Ahogy elsőre elolvastam, rögtön nekiálltam felháborodni, de aztán végül mégis elolvastam pár kommentet és őszintén picit meglepődtem, hogy írták, hogy már szent a béke. Értem én, hogy ittas volt, de nem mindennapi dolog megütni a házastársadat. De hát Andy megbocsátott neki, és kibékültek, így nincs sok értelme fennakadni az ügyön. Ami a babát illeti, szörnyű lehet egy ilyet átvészelni, ezt illetően nagyon sajnáltam.
2016. november 03. 14:46 #40
Galuska2000
Galuska2000
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 256236
Andy és Juliet... Minden kapcsolatban vannak problémák nyilván az ővékben. Megütötte Andy-t és? Bocsánatot kért tök normális módon, elmondta hogy mi történt és ennyi. Egyépként ez az ő magán ügyük nem tartozik senkire...(ez azért nem teljesen így van, de a fél világnak azért tényleg semmi köze ehez)
Juliet bocsánatot kért(inteligen és okos nő és nem lelplezte a dolgokat mint néhány híresség akik akik bármi hülyeséget csinálnak még arra se képesek hogy bocsánatot kérjenek).
szóval bármi is történt én attól még imádom őket smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok