Rendőrkézre került Juliet Simms! Repülőútjuk során emelt kezet a férjére
2016. november 02. 09:25
Ekkora álszent népet de komolyan...
Ha egy pasi (direkt nem férfit írtam) üt meg egy nőt, akkor annak még visszaütni sem lehet, eltusolják meg következmény nélkül marad az egész dolog. És ha már csak a feltételezés is felmerül akkor már mindenféle sz*rhazinak el van mindva, pedig lehet nem is igaz. De azért utálkozzunk mert az a menő. -.-"
De ha egy csaj üt meg egy férfit, akkor oda már kimegy az FBI is (de minek bakker?) és mindenki védi a kommentekben....
Ha egy pasi (direkt nem férfit írtam) üt meg egy nőt, akkor annak még visszaütni sem lehet, eltusolják meg következmény nélkül marad az egész dolog. És ha már csak a feltételezés is felmerül akkor már mindenféle sz*rhazinak el van mindva, pedig lehet nem is igaz. De azért utálkozzunk mert az a menő. -.-"
De ha egy csaj üt meg egy férfit, akkor oda már kimegy az FBI is (de minek bakker?) és mindenki védi a kommentekben....
2016. november 02. 13:52
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Emberek, csak a félreértések elkerülése végett hadd szóljak pár mondatot.
Repülőutak során a törvények szerint a repülőn történő események mindegyike az FBI ügye. Ez a szabály, nem az adott ország ügye ami felett épp elrepülnek. Egyetlen pofon is ez esetben az FBI ügye lesz.
Repülőutak során a törvények szerint a repülőn történő események mindegyike az FBI ügye. Ez a szabály, nem az adott ország ügye ami felett épp elrepülnek. Egyetlen pofon is ez esetben az FBI ügye lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. november 02. 14:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Persze, mert a szövetségiek arra pazarolják az adófizetők pénzét, hogy egy éppen aktuális celeb hisztérika feleségét lenyugtassák, sőt mi több még nyomozást is indítsanak ez ügyben. Na, persze.
Biztos, hogy az FBI nem nyomoz, ahogyan pár hónapja Rebel esetében sem szálltak be, amikor a színésznőt Instagramján keresztül inzultálták. Az FBI-nak akkor van hatásköre, hogyha az ügy több államot érint tegyük fel egy sorozatgyilkost vagy fehérgalléros bűnűzőket illetően (a valódi FBI inkább az utóbbival foglalkozik rendszeresen). Még, ha ez a csaj ki is nyírja ezt az Andy gyereket, az FBI akkor sem fog beszállni az ügybe, hiszen az ottani Police Departmentre tartozik, azon belüli is a gyilkossági csoportra. Biztos azt hiszik, hogyha beleírják azt, hogy a szövetségi iroda nyomozást indít ilyen piti ügyben, akkor olvasottabbak lesznek a szennylapok.
2016. november 02. 14:09
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Az FBI minden repülőn történt bűncselekménnyel foglalkozik Beyla. De nincs ennek semmi nagy jelentősége, ezt csak egyszerűen így oldják meg. Jelenleg pont erről készítek egyetemi tanulmányt, úgyhogy semmi "thug life" nincs benne
2016. november 02. 14:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Azim @ 2016.11.02. 14:09)
Az FBI minden repülőn történt bűncselekménnyel foglalkozik Beyla. De nincs ennek semmi nagy jelentősége, ezt csak egyszerűen így oldják meg. Jelenleg pont erről készítek egyetemi tanulmányt, úgyhogy semmi "thug life" nincs benne 
Ez azért érdekelne, hogy honnan szeded, mert több forrásnak is utána jártam, megnéztem a hivatalos honlapjukat is, de sehol sem tesznek említést arról, hogy az FBI-nak létjogosultsága lenne nyomozni, ha egy házaspár éppen összekap a repülő fedélzetén. Szerintem amire te gondolsz az repülőgép eltérítés (értsd terrorizmus), csempészet (akár fehérgalléros bűnűzők által) vagy egy esetleges légikatasztrófa. Még, ha ez így is van, az FBI rövid időn belül lepasszol egy ilyen ügyet, ugyanis abszolút nem az ő profiljuk. Bőven elég, ha meglesed a hivatalos honlapjukat, és rájössz, hogy ők nem foglalkoznak ilyen piti ügyekkel. Ha a lány ellen vádat is fognak emelni, akkor azt nem az FBI, hanem a helyi rendőrség fogja megtenni abban az esetben, ha Andy vallomást tesz és vádat akar emeltetni ellene.
2016. november 02. 15:03
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.02. 09:25)
Ekkora álszent népet de komolyan...
Ha egy pasi (direkt nem férfit írtam) üt meg egy nőt, akkor annak még visszaütni sem lehet, eltusolják meg következmény nélkül marad az egész dolog.
Ha egy pasi (direkt nem férfit írtam) üt meg egy nőt, akkor annak még visszaütni sem lehet, eltusolják meg következmény nélkül marad az egész dolog.
Ezt pont te mondod, amikor Depp-ék válásánál hangoztattad ezerrel, hogy "ha meg is ütne engem valaki, akkor elgondolkoznék rajta, hogy megérdemeltem-e" ?
2016. november 02. 15:23
|
|
Azimvisszatérő vendég |
|
Beyla: onnan szedem, hogy tanultuk az iskolában. Egész pontosan német jogi tolmácsnak tanulok, és emiatt van egy bizonyos jogi órám, amin erről is tanultunk. Természetesen később lepasszolják a "piti" ügyeket a helyi rendőrségnek, ez nem vitás.
2016. november 02. 16:03
|
Beylacarter |
|
Idézet (Azim @ 2016.11.02. 15:23)
Beyla: onnan szedem, hogy tanultuk az iskolában. Egész pontosan német jogi tolmácsnak tanulok, és emiatt van egy bizonyos jogi órám, amin erről is tanultunk. Természetesen később lepasszolják a "piti" ügyeket a helyi rendőrségnek, ez nem vitás.
Egy forrást esetleg tudsz adni, hogy utána nézzek? És akkor el fogom hinni az állításodat. Valahogy nekem nem elég meggyőző az, hogy "tanultuk az iskolában".
2016. november 02. 16:10
|
|
Azimvisszatérő vendég |
|
:DDD
Nézd, nekem nem igényem, hogy elhidd.
Ha nem hiszed el, akkor ne hidd, ez van. Ugye nem gondolod hogy magyarázattal tartozok? Idetévedtem, és gondoltam felvilágosítom a gyerekeket, akik túlmisztifikálták az FBI cikkben megírt jelenlétét. Ennyi,nincs időm erről társalogni, végezz kutatómunkát ha érdekel a téma.
2016. november 02. 16:12
Idézet (Beyla @ 2016.11.02. 16:03)
Egy forrást esetleg tudsz adni, hogy utána nézzek? És akkor el fogom hinni az állításodat. Valahogy nekem nem elég meggyőző az, hogy "tanultuk az iskolában". 
Mutasd már meg neki a jelvényed...
2016. november 02. 16:21
|
Beylacarter |
|
Idézet (Azim @ 2016.11.02. 16:10)
:DDD
Ha nem hiszed el, akkor ne hidd, ez van. Ugye nem gondolod hogy magyarázattal tartozok? Idetévedtem, és gondoltam felvilágosítom a gyerekeket, akik túlmisztifikálták az FBI cikkben megírt jelenlétét. Ennyi,nincs időm erről társalogni, végezz kutatómunkát ha érdekel a téma.
Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.11.02. 16:12)
Mutasd már meg neki a jelvényed... 
Szerintem abban nincsen semmi, ha esetleg egy olyan témával kapcsolatban kérek forrást, anyagot, ami felkeltette az érdeklődésemet, szeretnék komolyabban utána nézni, olvasni, hogy tágíthassam a tudásomat. Nem tudtam, hogy a Starityn már ez is hatalmas problémának minősül. Ne haragudjatok.
2016. november 02. 16:29
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Azim @ 2016.11.02. 14:09)
Az FBI minden repülőn történt bűncselekménnyel foglalkozik
Én is ugyanígy tudom, de az istennek nem találom most a könyvben. Ha nem keresném, meglenne.
2016. november 02. 18:15
Azóta, hogy minden rendben, már Andy által is meg lett erősítve. Egy kisbaba elvesztése óriási trauma lehet.
2016. november 02. 20:29
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Andy már megerősítette egy hosszabb instagram-posztban, hogy minden rendben van köztük, és idézem "senki sem tökéletes, mindannyian elesünk néha". Felesleges ebből ennyit kihozni, főleg úgy, hogy maguk az érintettek is hamar túlléptek azon az egyetlen pofonon és egyikük sem állt neki hisztizni vagy vádaskodni.
Sajnálom, hogy elvesztették a babát, ez hatalmas trauma, szóval én nem tudom Julietet hibáztatni, amiért kicsúszott a lába alól a talaj. Ez az egyszeri alkalom nem azt jelenti, hogy Juliet egy erőszakos liba, aki állandóan veri a férjét. Ahogyan Andy sem egy agresszív vadállat, aki már egy rossz szóra kezet emelne másokra.
Sajnálom, hogy elvesztették a babát, ez hatalmas trauma, szóval én nem tudom Julietet hibáztatni, amiért kicsúszott a lába alól a talaj. Ez az egyszeri alkalom nem azt jelenti, hogy Juliet egy erőszakos liba, aki állandóan veri a férjét. Ahogyan Andy sem egy agresszív vadállat, aki már egy rossz szóra kezet emelne másokra.
2016. november 02. 20:32
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Azért az enyhén szólva megráz engem, hogy Julietet máris meg lett bilincselve miután megütötte a férjét, mások családjában meg ez rendszeres, de elég ritkán kerül az illető börtönben. Persze Amerika és Magyarország közt nagy a különbség de akkor is. Mellesleg az FBI? Látom a kommenteket ott alattam, és azok a felhasználok többet is tudnak az esetről, de nem tudom, hogy mit vizsgálni ezen. Valószínűleg elég lassan le lesz zárva az ügy. Mellesleg nem tartom indokoltnak, sem korrektnek, hogy bárki megüsse a partnerét, de ennél történtek már rémesebb esetek is.
2016. november 02. 23:00
|
|
Himawarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.15. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 256359 offline
|
Ahogy elsőre elolvastam, rögtön nekiálltam felháborodni, de aztán végül mégis elolvastam pár kommentet és őszintén picit meglepődtem, hogy írták, hogy már szent a béke. Értem én, hogy ittas volt, de nem mindennapi dolog megütni a házastársadat. De hát Andy megbocsátott neki, és kibékültek, így nincs sok értelme fennakadni az ügyön. Ami a babát illeti, szörnyű lehet egy ilyet átvészelni, ezt illetően nagyon sajnáltam.
2016. november 03. 14:46
|
|
Galuska2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 256236 offline
|
Andy és Juliet... Minden kapcsolatban vannak problémák nyilván az ővékben. Megütötte Andy-t és? Bocsánatot kért tök normális módon, elmondta hogy mi történt és ennyi. Egyépként ez az ő magán ügyük nem tartozik senkire...(ez azért nem teljesen így van, de a fél világnak azért tényleg semmi köze ehez)
Juliet bocsánatot kért(inteligen és okos nő és nem lelplezte a dolgokat mint néhány híresség akik akik bármi hülyeséget csinálnak még arra se képesek hogy bocsánatot kérjenek).
szóval bármi is történt én attól még imádom őket
Juliet bocsánatot kért(inteligen és okos nő és nem lelplezte a dolgokat mint néhány híresség akik akik bármi hülyeséget csinálnak még arra se képesek hogy bocsánatot kérjenek).
szóval bármi is történt én attól még imádom őket
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.