A Mother Monster megszerezte karriere negyedik listavezető albumát a Billboard 200-as listáján, hiszen október 21-én megjelent Joanne című lemeze rögtön az első helyen nyitott az Egyesült Államokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Első helyen debütált az Egyesült Államokban Lady Gaga új albuma
2016. október 29. 18:26
Aj, annyira meg kéne hallgatni azt az albumot, de még mindig nem érkezett meg. Amúgy gratulálok Gagának, teljes mértékben megérdemli!
2016. október 29. 21:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát akkor én vagyok az egyetlen, aki kilóg a sorból, mert nekem nagyon-nagyon-nagyon nem jött be a legújabb albuma. Rádöbbent, hogy a dance-techno műfajban való tevékenykedése nem igazán vezet sikerre, így most meglovagolt egy teljesen más stílust, ami ötvözi a poprockot és a countryt. Kövezzetek meg, de totál olyan érzetem volt, mintha Carrie Underwood írta és szerezte volna a dalokat, de Gaga énekli fel. A legtöbb szám gyenge, unalmas, egyforma és számomra az abszolút hallgathatatlan kategóriát meríti ki. Egyetlen egy dal tetszik, a John Wayne, a többi egy kalap szamócát sem ér. Még mindig amondó vagyok, hogy azt a sima, egyszerű poppot kéne tolnia, mint amivel a kezdetek kezdetén befutott. Beleesett abba a hibába, aminél az Artpopnál is - annyira művészivé akarja tenni a zenéjét, hogy elfelejt egyedi lenni. Egyáltalán nem jött be.
2016. október 30. 09:58
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Nekem se tetszett... Nem volt rossz, csak nem Gaga... Ő ennél sokkal különlegesebb és egyedibb zenéket mutatott be régen
2016. október 30. 13:12
Nagyon tehetséges és megérdemli!
Pont tegnap hallgattam rengeteg előadást tőle és hihetetlen milyen hangja van és még csak pár számot hallottam az albumról, de azok nagyon jók lettek. :3
2016. november 03. 22:31
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Máig nem tetszett megmondom őszintén. Valahogy olyan más volt nekem, nem túl Gagás. De ma úgyérzem megkedveltem a Joanne-t, és el kell ismernem, eddigi egyik legjobb albuma! *-* szóval megérdemli a második helyezést:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: