14 kínos titok, amit huszonévesek rejtegetnek párjaik elől
2016. október 28. 19:48
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
A 7.-es az cuki, az 1.-es undorító.
2016. október 28. 19:49
Emily 825 éves... Oké, mikor elsőre olvastam a kommentek között tényleg vicces volt, de az hogy még négy másik ember "lemajmolja"... Komolyan, ne mondjátok már nekem, hogy mindenki A-Z-ig végig olvasta és pont mindenkinek az tűnt fel (csak)... Mint látjátok, ()-ben van megadva minden emberke életkora. Na már most egy kis informatika: shift+8 = ( . És mivel nem az van odaírva, hogy (825) hanem csak annyi hogy 825) így az életkor valójában csak 25. A cikk írója nem vagy nem jól nyomta le a shiftet, azért lett belőle 825... WOW
Milyen érdekes.
Na jó, okoskodás off. Csak olvasnék már olyan kommenteket, mikor nem majmolják egymást az emberek...
Na jó, okoskodás off. Csak olvasnék már olyan kommenteket, mikor nem majmolják egymást az emberek...
2016. október 28. 21:52
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.28. 19:49)
Emily 825 éves... Oké, mikor elsőre olvastam a kommentek között tényleg vicces volt, de az hogy még négy másik ember "lemajmolja"... Komolyan, ne mondjátok már nekem, hogy mindenki A-Z-ig végig olvasta és pont mindenkinek az tűnt fel (csak)... Mint látjátok, ()-ben van megadva minden emberke életkora. Na már most egy kis informatika: shift+8 = ( . És mivel nem az van odaírva, hogy (825) hanem csak annyi hogy 825) így az életkor valójában csak 25. A cikk írója nem vagy nem jól nyomta le a shiftet, azért lett belőle 825... WOW
Milyen érdekes.
Egyetértek.
Amúgy szerintem ennek a fele nem mondható rendes kapcsolatnak, a másik fele meg csak simán aranyos.
2016. október 29. 11:17
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Egyettértek _ToTo_ -val.
2016. október 29. 13:19
hát Emily kicsit öreg volt mikor ez mesélte, de mind1. ez jó cikk lett:D
2016. október 29. 15:25
Undorítóak tudnak lenni az emberek...a megcsalásos/fantáziálgatósaknak minek kapcsolat? -.- A többi "titkok" meg egy normális személynél nem is titkok. Gyanús, hogy a valóságalap nulla. Bár a Cosmo-ból kiindulva még megeshet, hogy az olvasói színvonal is ilyen.
2016. október 30. 20:22
Van köztük 1-2 vicces, viszont a legtöbbön egyszerűen nem tudtam nevetni. Vannak köztük olyanok, akiknek nem igazán való kapcsolat, és van, amiről nem tudom, miért nem lehet elmondani a párjának ("Biszexuális vagyok").
2016. október 31. 01:39
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2016.10.29. 15:25)
Undorítóak tudnak lenni az emberek...a megcsalásos/fantáziálgatósaknak minek kapcsolat? -.- A többi "titkok" meg egy normális személynél nem is titkok. Gyanús, hogy a valóságalap nulla. Bár a Cosmo-ból kiindulva még megeshet, hogy az olvasói színvonal is ilyen.
Teljesen igazad van!
Sajnos manapság ilyen a legtöbb párkapcsolat és ez nagyon elszomorít!
2016. október 31. 09:59
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
13. "Emily 825 éves xD
2016. november 01. 00:04
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Amúgymeg ha igazak is ezek a nyilatkozások, egyes emberek jobban ki tudnak akadni rajta, mint a valóságban történt igazságtalanságok miatt.
Ne legyünk már ennyire primitív felfogásúak! Hogy egy kapcsolat csak egy lineáris úton haladhat, ahol mindketten elmondanak mindent a másiknak. Amíg csak ennyit tudok két emberről, amik itt vannak leírva, addig semmi jogom ítélkezni, hogy akkor ők most mennyire sz@r pár...
Ne legyünk már ennyire primitív felfogásúak! Hogy egy kapcsolat csak egy lineáris úton haladhat, ahol mindketten elmondanak mindent a másiknak. Amíg csak ennyit tudok két emberről, amik itt vannak leírva, addig semmi jogom ítélkezni, hogy akkor ők most mennyire sz@r pár...
2016. november 01. 13:48
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Nekem már régóta az a véleményem, hogy utálom az összes kapcsolatot, mert nagyjából mindegyik felszínes. Nekem van egyfajta erkölcsi formám és egy ideám amikhez tartom magam és ha ezt nem találom meg a kiszemelt személyben akkor nem is foglalkozom vele. Nem nagy elvárások, szerintem ez teljesen normális. Én ezt tanultam meg és kár, hogy nem gondolkozik így mindenki. Tisztelet a sok kivételnek.
1. Szerintem, ha valaki szereti a másikat akkor ez tiszteletlenség. Ha ellenkező esetben velem történne meg akkor számomra rosszul esne, már csak azért is mert azt gondolnám nem boldog velem vagy nem vagyok elég jó az exéhez. Nekem is vannak régi fotóim az exeimről, tud róla a párom is. Nem nézegetem őket,de az is az életem része volt.
Ha valaki egy igazán jó kapcsolatban van vagy szeretne lenni a legfontosabb az őszinteség. Ha minden jót és rosszat tud rólad, akkor kiderül, hogy tényleg hozzád való-e. Rólam mindent tud/tak. Cigiztünk meg móka cigiztünk is együtt és még ha rossz dolog is,de legalább együtt.
Csak nem értem ilyenkor miért azt választják az emberek, hogy inkább vannak valakivel,akinek hazudnak és közben titokban várnak valaki mást vagy egy jobbat csak hogy ne legyenek egyedül. AZ ilyen embereknek kellene örökre egyedül maradniuk. Mondtam is az exeimnek csaljatok meg ha akartok, de legalább valljátok bele a kibaszott szemembe és ne fossatok,ha el kell mondani, mert akkor továbblépek.
De hát emberek és más vélemények.
Remélem nem találkozok ilyen felfogású emberekkel.
1. Szerintem, ha valaki szereti a másikat akkor ez tiszteletlenség. Ha ellenkező esetben velem történne meg akkor számomra rosszul esne, már csak azért is mert azt gondolnám nem boldog velem vagy nem vagyok elég jó az exéhez. Nekem is vannak régi fotóim az exeimről, tud róla a párom is. Nem nézegetem őket,de az is az életem része volt.
Ha valaki egy igazán jó kapcsolatban van vagy szeretne lenni a legfontosabb az őszinteség. Ha minden jót és rosszat tud rólad, akkor kiderül, hogy tényleg hozzád való-e. Rólam mindent tud/tak. Cigiztünk meg móka cigiztünk is együtt és még ha rossz dolog is,de legalább együtt.
Csak nem értem ilyenkor miért azt választják az emberek, hogy inkább vannak valakivel,akinek hazudnak és közben titokban várnak valaki mást vagy egy jobbat csak hogy ne legyenek egyedül. AZ ilyen embereknek kellene örökre egyedül maradniuk. Mondtam is az exeimnek csaljatok meg ha akartok, de legalább valljátok bele a kibaszott szemembe és ne fossatok,ha el kell mondani, mert akkor továbblépek.
De hát emberek és más vélemények.
2016. november 01. 18:11
Furcsák az emberek
A Pokemon Go-s és a zenei ízléses ponton kihaltam
Van benne néhány olyan, amit jobb volna inkább elmondani, de ez magánvélemény.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: