Bár hazánkban még nincs igazán nagy hagyománya, mégis évről évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a beöltözős halloweeni bulik. Épp ezért hoztuk most el nektek az alábbi történetet, mely valószínűleg óvatosságra int a jelmezetek kiválasztásakor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rosszul végződött a halloweeni tréfa – kórházba került egy tinédzser
2016. október 26. 06:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 26. 06:42
Ez szomorú. Igazából nem tudom, melyikük hibás. Úgy értem, a gonosz bohóc jelmez sosem bulis, tuti, nekem sem az lett volna az első gondolatom, hogy "höh, egy haver szórakozik velem", de azért kést rántani is durva. Eléggé. Jobbulást a fiúnak!
2016. október 26. 06:57
Feltételezem - bár nem biztos - a "bohóctámadások" miatt hitte azt a srác, hogy valaki rossz szándékkal közeledik. Szörnyű, hogy egy ilyen félreértés végett a fiú megsérült, de talán a jelmez sem volt a legmegfelelőbb választás szvsz.
2016. október 26. 07:48
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Ez nagyon durva. Nem kellett volna beöltöznie bohócnak, a másiknak pedig nem kellett volna egyből leszúrnia. Le kellett volna fogniuk, majd megállapítani, ki az.
2016. október 26. 07:49
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Továbbí híreink: Két autó egymásnak ütközött az 5-ös számú főúton, egy személy megsérült. A 'bohóctámadások' miatt tömegesen kezdik elbocsájtani a cirkuszi bohócokat, még keresik a felelősöket. Most pedig a várható időjárásról...
Mi a szarnak mászkál késsel? Mi lett volna, ha szörny, zombi vagy egyéb ijesztő jelmezt visel a másik? Akkor leül vele pókerezni? Vagy autómatikusan leszúr minden jelmezest? Ha igen, akkor a cikk sem segít rajtunk Halloweenkor.
Mi a szarnak mászkál késsel? Mi lett volna, ha szörny, zombi vagy egyéb ijesztő jelmezt visel a másik? Akkor leül vele pókerezni? Vagy autómatikusan leszúr minden jelmezest? Ha igen, akkor a cikk sem segít rajtunk Halloweenkor.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. október 26. 08:44
Szerintem mind a kettő hibás volt, mert neki sem kellett volna másokat ijesztgetnie és a másik félnek sem kellett volna késsel rohangálnia az utcán.
Na meg az, hogy Halloweenkor nem kellene meglepődni azon hogy egy jelmezes embert látsz az utcán.
Na meg az, hogy Halloweenkor nem kellene meglepődni azon hogy egy jelmezes embert látsz az utcán.
2016. október 26. 12:18
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Valahogy az ok és okozat nem igazán jön át.
Valaki jelmezben feléjük közelít, ő pedig kést ránt és leszúrja????
Szerintem ha valaki előránt egy kést és azt mondja, álljon meg, az ott helyben megáll. Vagy nem?
Valaki jelmezben feléjük közelít, ő pedig kést ránt és leszúrja????
Szerintem ha valaki előránt egy kést és azt mondja, álljon meg, az ott helyben megáll. Vagy nem?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2016. október 26. 12:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ebben nincsen semmi érdekes, sőt mi több egy szimpla mucsaröcsögi hírnek tűnik, és még csóri srác kárán sem tudok tanulni. Vagy esetleg a cikk arra hívja fel a figyelmet, hogy ne rohangáljak bohóc jelmezben?
Pluszban ez valószínűleg gondatlanságból elkövetett emberölésnek fog minősülni, tehát biztosan nem fogja az illető bitón végezni, valamint élete végéig sitten ülni. Elítélik max 6-10 évre, oszt' jó maga viselete okán három után kiengedik.
2016. október 26. 15:41
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Javítsatok ki, ha tévedek, de azok, akik itt értetlenkednek, valószínűleg nem olvassák/nézik a híreket...Nézzetek utána a "bohóctámadásoknak" és akkor majd talán máshogy álltok a témához. Bogarat ültetnek az ember fülébe ezzel a bohócparanoiával, aztán csodálkoznak, ha baj történik.
Mellesleg én se lennék túl nyugodt, ha egy tök átlagos, rendezvénymentes hétköznapon egy fura bohócjelmezes fazon közelítene felém. Főleg késő este...
Mellesleg én se lennék túl nyugodt, ha egy tök átlagos, rendezvénymentes hétköznapon egy fura bohócjelmezes fazon közelítene felém. Főleg késő este...
2016. október 26. 16:46
Nyilván nem volt valami okos ötlet ez a bohócos tréfa, de az még érdekesebb, hogy valaki késsel rohangál fényes nappal.
2016. október 26. 17:22
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cintia99 @ 2016.10.26. 15:41)
Javítsatok ki, ha tévedek, de azok, akik itt értetlenkednek, valószínűleg nem olvassák/nézik a híreket...Nézzetek utána a "bohóctámadásoknak" és akkor majd talán máshogy álltok a témához. Bogarat ültetnek az ember fülébe ezzel a bohócparanoiával, aztán csodálkoznak, ha baj történik.
Szerintem mindenki tisztában van ezzel, mert mindenhol foglalkoznak a témával. Javíts ki ha tévedek, de a 'bohóctámadások' nem is támadások, csak ráijesztenek másokra melyet kamerával felvesznek. Egész műsorok készülnek erre a sémára a világ minden országában. Bohóc, zombi, kísértet vagy akármi.
Nem hiszem, hogy bárki emiatt úgy lép ki az utcára, hogy kést nyom a farzsebébe, hátha a sarkon leselkedik rá egy bohóc, aki nem is akarja fizikailag bántani, csak megijeszteni, de ő majd jól le akarja ezért szúrni... Egyáltalán, ki járkál késsel és miért teszi?
2016. október 26. 20:10
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Az a tanulság ebben, hogy ne bohóc jelmezben lófráljak? Amúgyis szerintem nem terjedt el úgy Magyarországon ez a "hagyomány", hogy beöltőzzenek az emberkék valamilyen jelmezbe, nemhogy bohócnak.
2016. október 27. 14:44
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Érdekes, hogy egy 14 éves srácnál kés volt. A másik fiúnak jobbulást kívánok, bár azért nem volt Halloween, és ez sem volt szép tőle. Meg azért lehet azt hitte a másik, hogy egy őrült rátámad. És legalább mellette maradt, mert szerintem sokan elfutottak volna.
2016. október 27. 14:49
Én szerintem nem rántanék kést, de lehet, hogy szívrohamot kapnék.
2016. október 27. 17:42
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Utánaolvastam, és a fiú egy kalapáccsal lopózott a társaság mögé, és úgy akarta megijeszteni a többieket.
Egyébként nem kellett volna leszúrni rögtön.
Azt meg hogy kést tart magánál, az nem bűn vagy hiba az én táskámban is gyakran van egy svájci bicska, mert tényleg jól jöhet bizonyos helyzetekben, nem feltétlenül egy támadásban.
Egyébként nem kellett volna leszúrni rögtön.
Azt meg hogy kést tart magánál, az nem bűn vagy hiba az én táskámban is gyakran van egy svájci bicska, mert tényleg jól jöhet bizonyos helyzetekben, nem feltétlenül egy támadásban.
2016. október 27. 20:33
|
|
MinaGrimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.04. Hozzászólás: 462 Csatolások: 0 Azonosító: 257725 offline
|
Szerintem nagy hülyeség volt hogy a fiú nagyon meg akarta őket ilyeszteni bár ha tudja hogy fél a bohócoktól akkor miért tette?? Amúgy meg a másik srác szerintem nem érdemli meg a büntetést mert félig ilyettség félig meg önvédelem volt.
2016. október 27. 20:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Eleve miért volt a 14 éves fiúnál kés...annyira közel,hogy rögtön,reflexből elő is tudta venni
Szerintemvez egy kicsit máhogy történt...
Szerintemvez egy kicsit máhogy történt...
2016. október 27. 22:41
Itt Angliában már nem egy konkrét támadásról tudok, amikből az egyik biztosan halálhoz vagy súlyos sérüléshez vezetett. Sajnos már nem emlékszem pontosan melyik, mert csak átfutottam a cikket, de a lényeg akkor is megmaradt. Ha számokat akarok mondani, akkor már nagyjából 4 olyan városról tudok, ahol ez történt.
_ToTo_ : Valóban tréfának indult, Amerikában kezdődött az egész (mily meglepő) azzal a tipikus prank videókkal, ahol bohócnak beöltözve ijesztgettek mindenkit. Mert, hogy az milyen poén. Az persze ki marad a hírekből, hogy azért az "áldozatokat" se kell mindig félteni. Van, aki például áthajtott egy ilyen bohócon, aki éppen próbálta megijeszteni őt. És ahogyan egyre jobban elterjedt ez az egész, az alapból pszichopata,vagy nevezd elmebeteg emberek, úgy gondolták, hogy ezzel csak fokozni tudják a félelem keltés.
Halloween pedig közeledik..az összes város mennyország lesz ezeknek az őrülteknek, akik valóban ártani akarnak az embereknek.
Szóval, mindenki figyeljen oda halloween estéjén
_ToTo_ : Valóban tréfának indult, Amerikában kezdődött az egész (mily meglepő) azzal a tipikus prank videókkal, ahol bohócnak beöltözve ijesztgettek mindenkit. Mert, hogy az milyen poén. Az persze ki marad a hírekből, hogy azért az "áldozatokat" se kell mindig félteni. Van, aki például áthajtott egy ilyen bohócon, aki éppen próbálta megijeszteni őt. És ahogyan egyre jobban elterjedt ez az egész, az alapból pszichopata,vagy nevezd elmebeteg emberek, úgy gondolták, hogy ezzel csak fokozni tudják a félelem keltés.
Halloween pedig közeledik..az összes város mennyország lesz ezeknek az őrülteknek, akik valóban ártani akarnak az embereknek.
Szóval, mindenki figyeljen oda halloween estéjén
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.