Starity

Rosszul végződött a halloweeni tréfa – kórházba került egy tinédzser

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 26. 06:18 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Bár hazánkban még nincs igazán nagy hagyománya, mégis évről évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a beöltözős halloweeni bulik. Épp ezért hoztuk most el nektek az alábbi történetet, mely valószínűleg óvatosságra int a jelmezetek kiválasztásakor.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. október 26. 06:42 #2
- törölt felhasználó -    
Ez szomorú. Igazából nem tudom, melyikük hibás. Úgy értem, a gonosz bohóc jelmez sosem bulis, tuti, nekem sem az lett volna az első gondolatom, hogy "höh, egy haver szórakozik velem", de azért kést rántani is durva. Eléggé. Jobbulást a fiúnak!
2016. október 26. 06:57 #3
- törölt felhasználó -    
Feltételezem - bár nem biztos - a "bohóctámadások" miatt hitte azt a srác, hogy valaki rossz szándékkal közeledik. Szörnyű, hogy egy ilyen félreértés végett a fiú megsérült, de talán a jelmez sem volt a legmegfelelőbb választás szvsz.
2016. október 26. 07:48 #4
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 456
Csatolások: 0
Azonosító: 256897
Ez nagyon durva. Nem kellett volna beöltöznie bohócnak, a másiknak pedig nem kellett volna egyből leszúrnia. Le kellett volna fogniuk, majd megállapítani, ki az.
2016. október 26. 07:49 #5
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 600
Azonosító: 164330
Továbbí híreink: Két autó egymásnak ütközött az 5-ös számú főúton, egy személy megsérült. A 'bohóctámadások' miatt tömegesen kezdik elbocsájtani a cirkuszi bohócokat, még keresik a felelősöket. Most pedig a várható időjárásról...

Mi a szarnak mászkál késsel? Mi lett volna, ha szörny, zombi vagy egyéb ijesztő jelmezt visel a másik? Akkor leül vele pókerezni? Vagy autómatikusan leszúr minden jelmezest? Ha igen, akkor a cikk sem segít rajtunk Halloweenkor.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. október 26. 08:44 #6
- törölt felhasználó -    
Szerintem mind a kettő hibás volt, mert neki sem kellett volna másokat ijesztgetnie és a másik félnek sem kellett volna késsel rohangálnia az utcán.
Na meg az, hogy Halloweenkor nem kellene meglepődni azon hogy egy jelmezes embert látsz az utcán.
2016. október 26. 12:18 #7
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Valahogy az ok és okozat nem igazán jön át.
Valaki jelmezben feléjük közelít, ő pedig kést ránt és leszúrja????
Szerintem ha valaki előránt egy kést és azt mondja, álljon meg, az ott helyben megáll. Vagy nem?
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2016. október 26. 12:29 #8
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ebben nincsen semmi érdekes, sőt mi több egy szimpla mucsaröcsögi hírnek tűnik, és még csóri srác kárán sem tudok tanulni. Vagy esetleg a cikk arra hívja fel a figyelmet, hogy ne rohangáljak bohóc jelmezben? huh.gif Pluszban ez valószínűleg gondatlanságból elkövetett emberölésnek fog minősülni, tehát biztosan nem fogja az illető bitón végezni, valamint élete végéig sitten ülni. Elítélik max 6-10 évre, oszt' jó maga viselete okán három után kiengedik.
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, I Love Paris
2016. október 26. 15:41 #9
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
Javítsatok ki, ha tévedek, de azok, akik itt értetlenkednek, valószínűleg nem olvassák/nézik a híreket...Nézzetek utána a "bohóctámadásoknak" és akkor majd talán máshogy álltok a témához. Bogarat ültetnek az ember fülébe ezzel a bohócparanoiával, aztán csodálkoznak, ha baj történik.
Mellesleg én se lennék túl nyugodt, ha egy tök átlagos, rendezvénymentes hétköznapon egy fura bohócjelmezes fazon közelítene felém. Főleg késő este...
2016. október 26. 16:46 #10
- törölt felhasználó -    
Nyilván nem volt valami okos ötlet ez a bohócos tréfa, de az még érdekesebb, hogy valaki késsel rohangál fényes nappal. unsure.gif
2016. október 26. 17:22 #11
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Cintia99 @ 2016.10.26. 15:41)
Javítsatok ki, ha tévedek, de azok, akik itt értetlenkednek, valószínűleg nem olvassák/nézik a híreket...Nézzetek utána a "bohóctámadásoknak" és akkor majd talán máshogy álltok a témához. Bogarat ültetnek az ember fülébe ezzel a bohócparanoiával, aztán csodálkoznak, ha baj történik.
Mellesleg én se lennék túl nyugodt, ha egy tök átlagos, rendezvénymentes hétköznapon egy fura bohócjelmezes fazon közelítene felém. Főleg késő este...

Szerintem mindenki tisztában van ezzel, mert mindenhol foglalkoznak a témával. Javíts ki ha tévedek, de a 'bohóctámadások' nem is támadások, csak ráijesztenek másokra melyet kamerával felvesznek. Egész műsorok készülnek erre a sémára a világ minden országában. Bohóc, zombi, kísértet vagy akármi.
Nem hiszem, hogy bárki emiatt úgy lép ki az utcára, hogy kést nyom a farzsebébe, hátha a sarkon leselkedik rá egy bohóc, aki nem is akarja fizikailag bántani, csak megijeszteni, de ő majd jól le akarja ezért szúrni... Egyáltalán, ki járkál késsel és miért teszi?
2016. október 26. 17:31 #12
snezii
snezii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 244154
Én már csak azt nem értem, hogy miért mászkál késsel(?.)
2016. október 26. 20:10 #13
Nothing
Nothing
visszatérő vendég

StátuszNothing már beállította a státuszát.
Hozzászólás: 219
Azonosító: 255171
Az a tanulság ebben, hogy ne bohóc jelmezben lófráljak? Amúgyis szerintem nem terjedt el úgy Magyarországon ez a "hagyomány", hogy beöltőzzenek az emberkék valamilyen jelmezbe, nemhogy bohócnak.
2016. október 27. 11:10 #14
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1474
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Szóóóval kés volt nála? Miért volt nála kés?
2016. október 27. 14:44 #15
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Érdekes, hogy egy 14 éves srácnál kés volt. A másik fiúnak jobbulást kívánok, bár azért nem volt Halloween, és ez sem volt szép tőle. Meg azért lehet azt hitte a másik, hogy egy őrült rátámad. És legalább mellette maradt, mert szerintem sokan elfutottak volna.
2016. október 27. 14:49 #16
- törölt felhasználó -    
Én szerintem nem rántanék kést, de lehet, hogy szívrohamot kapnék. unsure.gif
2016. október 27. 17:42 #17
FeketeHolló
FeketeHolló
visszatérő vendég

Státusz"Reality is a prison"
Hozzászólás: 164
Csatolások: 29
Azonosító: 259737
Utánaolvastam, és a fiú egy kalapáccsal lopózott a társaság mögé, és úgy akarta megijeszteni a többieket.
Egyébként nem kellett volna leszúrni rögtön.
Azt meg hogy kést tart magánál, az nem bűn vagy hiba az én táskámban is gyakran van egy svájci bicska, mert tényleg jól jöhet bizonyos helyzetekben, nem feltétlenül egy támadásban.
2016. október 27. 20:33 #18
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
Hozzászólás: 462
Azonosító: 257725
Szerintem nagy hülyeség volt hogy a fiú nagyon meg akarta őket ilyeszteni bár ha tudja hogy fél a bohócoktól akkor miért tette?? Amúgy meg a másik srác szerintem nem érdemli meg a büntetést mert félig ilyettség félig meg önvédelem volt.
2016. október 27. 20:58 #19
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Eleve miért volt a 14 éves fiúnál kés...annyira közel,hogy rögtön,reflexből elő is tudta venni
Szerintemvez egy kicsit máhogy történt...
2016. október 27. 22:41 #20
- törölt felhasználó -    
Itt Angliában már nem egy konkrét támadásról tudok, amikből az egyik biztosan halálhoz vagy súlyos sérüléshez vezetett. Sajnos már nem emlékszem pontosan melyik, mert csak átfutottam a cikket, de a lényeg akkor is megmaradt. Ha számokat akarok mondani, akkor már nagyjából 4 olyan városról tudok, ahol ez történt.
_ToTo_ : Valóban tréfának indult, Amerikában kezdődött az egész (mily meglepő) azzal a tipikus prank videókkal, ahol bohócnak beöltözve ijesztgettek mindenkit. Mert, hogy az milyen poén. Az persze ki marad a hírekből, hogy azért az "áldozatokat" se kell mindig félteni. Van, aki például áthajtott egy ilyen bohócon, aki éppen próbálta megijeszteni őt. És ahogyan egyre jobban elterjedt ez az egész, az alapból pszichopata,vagy nevezd elmebeteg emberek, úgy gondolták, hogy ezzel csak fokozni tudják a félelem keltés.
Halloween pedig közeledik..az összes város mennyország lesz ezeknek az őrülteknek, akik valóban ártani akarnak az embereknek.
Szóval, mindenki figyeljen oda halloween estéjén
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!