Az első szárnypróbálgatások soha nem sikerülnek a legfényesebben, de vajon ennyire? Ezúttal a Reddit-felhasználók legcikibb sztorijait hoztuk el nektek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még mindig lehet rosszabb! Újabb 15 ciki randis sztori
2016. október 24. 13:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 24. 14:28
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szakadok. :'D Szerencsétlenek.xd
2016. október 24. 15:22
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Ott egy ari Louis!!
2016. október 24. 15:31
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A macskázós, meg a pukizós pasi vicces volt
De a pukis,tüsszentéses is xDD A bibliáson egy jót kacagtam na én itt mondtam volna hogy ilyet nem játszunk!
Az avokádós halál ciki miért pont az amúgyis??
Érted még véletlenül se az életükről kezdenének el beszélni hanem egy kajáról xDD A pasim nem bánja se volt rossz! xD A kés a zokniban is elég érdekes. Hát mit ne mondjak baromi furcsa emberek léteznek már nem is azért!
2016. október 24. 16:00
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Az én egyik legcikibb randis sztorim az volt hogy kb.14 éves voltam de lehet hogy 15 de ez most nem lényeg. Az egyik srác aki már évek óta tetszett elhivott randira. Az egész randi alatt azt ecsetelte hogy neki milyen szexi ex barátnői voltak meg akivel nem rég szakított az milyen szexi volt. Közölte velem hogy az volt barátnőjének sokkal jobb melle volt mint nekem, és még azt is közölte velem hogy most milyen szar a hajam és nem ártott volna fésülködnöm. Utána már mikor mentünk haza olyan fél méter volt köztünk hozzám se szólt. Majd a kapuban megcsókol, közölte hogy egész jól csókolok de az ex barátnője jobban. Utána elment. Másnap már ujra együtt volt a az exével úgyhogy..... Majd kicsapták a suliból és azóta se láttam.....
2016. október 24. 19:17
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Avokádó.... Biblia... Szakadok
2016. október 24. 21:15
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hogy lehet az avokádó a közös dolog két emberben...?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: