A 26 éves színésznő őszintén mesélt biszexualitásáról az ELLE magazinnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart: „Nem szégyellem magam és nem vagyok zavart”
2016. október 11. 12:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 11. 15:25
Nincs is min szégyenkeznie szerintem. Leginkább azért, mert hivatalosan senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel, milyen kapcsolatot ápol. Ha neki úgy jó, akkor nem kéne beleszólni, bár nem tudom, hogy nagyon beleszólnak-e/oltogatják e emiatt. Mindenesetre a lényeg: legyen is boldog, mert egyáltalán nincs min szégyenkeznie.
2016. október 11. 15:31
Mostanában tényleg felfordultak a dolgok körülötte, jó, ha ilyen magabiztosan nyilatkozik.
2016. október 11. 17:17
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nekem még mindig nagyon furcsa az, hogy biszex.. Sosem gondoltam róla, hogy egyszer az lesz.
2016. október 11. 18:18
Fura, hogy biszex, de az eddigi nyilatkozatai alapján nekem úgy tűnik, hogy nem divatból csinálja. És szerintem ez a lényeg.
2016. október 12. 12:19
Komolyan undorító világban élünk. Valaki komolyan felvállalja másságát, erre már mindenki azzal támadja, hogy csak meg van zavarodva meg majd kinövi... Szánalmas.
(Jó persze ide nem értve a divatribiket, de az más téma)
(Jó persze ide nem értve a divatribiket, de az más téma)
2016. október 12. 13:52
|
|
AyumiHayakawaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 259454 offline
|
Komolyan mondom ha az osztályom ezt megtudná tuti megutálnák őt. Én heteró és lezbi is vagyok, kit érdekel élem tovább az életemet, az a mázlim hogy az osztályom nem ítél el, viszont másokat nagyonis elítélnek, ha a hittantanárom megtudná ő is ítélkezne felettem, meg ha mondanám hogy Kristen is vonzódik ugyan ahoz a félhez ő undorodna tőle. Nem tudom miért itélik el mások azt akik ugyan ahoz a nemhez (is) vonzódnak. Komolyan utálom az ilyen embereket. Már az előtt is utáltam az ilyeneket mielőtt rájöttem hogy énis az vagyok.
2016. október 12. 16:27
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
örülök hogy kiáll magáért és sajnálom hogy a média beszivárog az emberek életébe és ahogy Kristen is mondta, "termékké" változtatja őket
2016. október 12. 20:02
Látom, hogy itt sokan beszűkült látáskörűek és sajnos csőlátó szindrómában szenvednek. Kívánom mindannyiótoknak, hogy egyszer majd olyan intelligensek és szeretettel teliek lesztek, hogy elfogadjátok, hogy nem csak egy szexualitás létezik. Nem értem miért, hogy sokan ennyire régimódiak.
Még ehhez annyit hozzátennék, hogy aki nem nézte ki belőle, annak az a kérdésem: honnan tudod valakinek a kinézetéről, hogy mi a szexualitása?
Kristen-nek nagyon is igaza van az egész témával kapcsolatban.
Kristen-nek nagyon is igaza van az egész témával kapcsolatban.
2016. október 12. 20:21
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
AyumiHayakawa "heteró és lezbi is vagyok"
1. Ha te már ennyire a csajokhoz is vonzódsz biztos nincs időd kiírni, hogy leszbikus.
2. Ezt hívják biszexuálitásnak," remek", hogy az vagy de az elég gáz, hogy még a szexualitásod nevét se tudod
(ezzel nem bi-ket szidom, az ő dolguk, hogy kihez vonzódnak, engem szimplán a hülyék idegesítenek)
1. Ha te már ennyire a csajokhoz is vonzódsz biztos nincs időd kiírni, hogy leszbikus.
2. Ezt hívják biszexuálitásnak," remek", hogy az vagy de az elég gáz, hogy még a szexualitásod nevét se tudod
(ezzel nem bi-ket szidom, az ő dolguk, hogy kihez vonzódnak, engem szimplán a hülyék idegesítenek)
2016. október 12. 22:24
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Nagyon sajnálom szegényt..Elképesztőek az emberek, hogy nem tudják elfogadni, hogy van ilyen is blabla. Én maximálisan elfogadom őt.
XIXO tea: elmondanád, hogy ezen mi az undorító, és miért kéne Kristennek elsüllyednie?
XIXO tea: elmondanád, hogy ezen mi az undorító, és miért kéne Kristennek elsüllyednie?
2016. október 12. 22:59
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos igen nehéz lehet úgy fentartani normálisan egy kapcsolatot,ha minden lépésedet egy -egy kattogó fényképező vagy kamera vagy hibbant bulvárlapok keresztezik..és kitalálnak mindenféle baromságot vagy éppen lencsevégre kapnak egy ártalmatlan helyzetben ,amit viszont ők felnagyítanak és pletykálnak rólad...undorító ami ott zajlik... tényleg jobban megvannak azok a sztárpárok, akik a saját életüket uralják és csak annyit tud a külvilág róluk amennyit ők akarnak...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: