Néhány órája tette közzé a Grammy-díjas énekesnő legújabb korongjának beharangozó tételét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lady Gaga – Million Reasons
2016. október 06. 08:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 06. 08:40
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Jáj, még mindig gyengén muzsikál, mintha nem találná a saját stílusát meg hangját. Maradhatna inkább a jazznél, nem kell ezt erőltetni, mert nem megy.
2016. október 06. 08:41
|
|
MontereyGirl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 255951 offline
|
Ez nagyon jól sikerült és nagyon szép a szövege!
2016. október 06. 10:09
|
manon97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 259745 offline
|
Nem gonoszkodásból, de nekem ez erősen Bon Jovi - It's my life (I ain't gonna live forever mondatnál a dallam, és Lady Gaga-nál pedig a I try to make the worst seem better hangzása egy és ugyanaz)
2016. október 06. 10:47
Nagyon sokat változott Gaga , külsőre és zenei stílusra egyaránt. Szerintem nem árt egy kis változás , most megmutatja hogy ő tud ilyet is, hogy ez is ő .És mivel én már a Poker Face óta imádom azt amit csinál így nem is kérdéses hogy nem ellenzem ezt a stílusát sem ! MotherMonster <3
2016. október 06. 16:24
Nem tudom, hogy most elhamarkodott-e, hogy örülök. Nem szeretem Lady Gagát és P.I. sem fogta meg a tetszésem. DE. Ez a adal valami fantasztikus, nagyon átjött. Szerintem ez a stílus pont neki való. Kicsit hasonló, mint Natalia Kills (Cruel Youth), dé én szeretem Nataliát. Azért nem akarok túl hamar örülni, mert nem vagyok benne biztos, hogy az albuma is ilyen lesz. Remélem, hogy igen.
2016. október 06. 19:31
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Gaga mostanság éli szerintem a virágkorát zenei téren! Esküszöm most vannak a legjobb dalai! Ez valami csodálatos! Végre nem egy nagyzolós extrém albumot készít hanem egy igazi csodát!
2016. október 06. 19:50
Hihetetlen ez a nő! Reggel első dolgom volt meghallgatni a dalt és nem csalódtam. Ha ilyen zenék lesznek rajta az új albumán, akkor biztos vagyok benne, hogy ez lesz az eddigi legjobb lemeze. Queen!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: