A Disney fejesei továbbra sem tétlenkednek: A szépség és a szörnyeteg, a Hamupipőke és A dzsungel könyve után újabb klasszikust visznek a filmvászonra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, mikor érkezik a mozikba az élőszereplős Mulan
2016. október 05. 09:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 05. 09:32
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
hozzánkba
woo
Ennyire elfogytak az ötletek ott náluk is, hogy már egy jó mesét sem lépesek összehozni?
Ennyire elfogytak az ötletek ott náluk is, hogy már egy jó mesét sem lépesek összehozni?
2016. október 05. 10:25
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
I Love Paris | Ma, 09:32
hozzánkba biggrin.gif woo
hozzánkba biggrin.gif woo
Pont ezen gondolkodtam. Több tíz éves filmeket csinálnak meg újra vagy évekkel később kitalálják, hogy még pár bőrt le kéne róla húzni és akkor jön a folytatás(ami legtöbbször borzasztó lesz pl. Star wars vagy terminator). Vagy csak kitalálják, hogy a legkedveltebb szereplő kap egy saját filmet vagy sorozatot.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire kifogytak-e az ötletekből vagy csak a pénzre hajtanak és direkt a már ismert dolgokat bújtatják új köntösbe a biztos siker érdekében.
2016. október 05. 12:02
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2016.10.05. 10:25)
Pont ezen gondolkodtam. Több tíz éves filmeket csinálnak meg újra vagy évekkel később kitalálják, hogy még pár bőrt le kéne róla húzni és akkor jön a folytatás(ami legtöbbször borzasztó lesz pl. Star wars vagy terminator). Vagy csak kitalálják, hogy a legkedveltebb szereplő kap egy saját filmet vagy sorozatot.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire kifogytak-e az ötletekből vagy csak a pénzre hajtanak és direkt a már ismert dolgokat bújtatják új köntösbe a biztos siker érdekében.
Hát igen van benne valami...
2016. október 05. 17:03
Nem mintha megnézném, de már idegesít, hogy minden Disney meséből filmet akarnak csinálni.
2016. október 05. 18:35
Szerintem nem jó ötlet a Mulan-t remakelni. Nem hinném, hogy az élőszereplős változat bejönne.
2016. október 05. 22:11
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Hagyjuk mááár!!!! Először az Oroszlánkirályból csinálnak natgeo műsort, most meg ez. Már alig várom, hogy az Egy bogár élete és A legelő hősei is élőszereplősek legyenek.
Most képzeljük el a felvételeket.
"Kamera, állj! 22-es számú hangya kaszkadőrt kérem. Az eredeti munkahelyi baleset során kimúlt. Vagyis... Toby rálépett. Remélem senki nem veszi észre, hogy a film során mennyiszer változott a főhös. Főleg, hogy 22-es elég neveletlen."
Most képzeljük el a felvételeket.
"Kamera, állj! 22-es számú hangya kaszkadőrt kérem. Az eredeti munkahelyi baleset során kimúlt. Vagyis... Toby rálépett. Remélem senki nem veszi észre, hogy a film során mennyiszer változott a főhös. Főleg, hogy 22-es elég neveletlen."
2016. október 06. 19:44
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Biztosan megnézem, de én azért szerettem annyira a Mulant mert mese volt a legjavából...gondolom nincsen ötletük mit lehetne még csinálni, de háth majd meglátjuk mit sikerül nekik kihozni belőle!
2016. október 06. 19:57
Nem értem, miért is baj az, hogy régebbi Disney meséket filmesítenek meg. Nekem a Hamupipőke és A dzsungel könyve feldolgozása is bejött, szerintem nincs semmi baj a remake alkotásokkal.
A Mulan az egyik kedvenc mesém alapból, úgyhogy természetesen izgatottan várom a megjelenését.
Szerintem egy remek filmet ki lehet belőle hozni.
A Mulan az egyik kedvenc mesém alapból, úgyhogy természetesen izgatottan várom a megjelenését.
2016. október 07. 18:24
Szerintem nem kéne feltétlenül minden egyes Disney meséből filmet készíteni..
2016. október 07. 20:38
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos
tényleg kifogytak az új ötletekből a filmkészítők!
Pedig mennyi minden van még ami kilehetne találni,mert se híre se hamva még a filmvásznon!
De neem inkább minden egyes mesét megkell filmesíteni..mi jön ezután a Balto horror verzióban?
Röhejesek...elküldeném azokat akiknek kipottyan ekkora baromság az agyából pár év szabadságra,hogy gondolkodjanák már egy kicsit azon,hogy mi a túrót csinálnak !
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: