David Beckhammé akarta műttetni magát, de helyette eladósodott a brit tinédzser
2016. szeptember 29. 16:54
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Mint egy rossz buzi..
2016. szeptember 29. 16:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, én valahogy sosem tudtam azokat az embereket megérteni, akik görcsösen mások (leginkább ugye hírességek) képére akarják magukat átszabatni. Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki másképp nézzen ki? Legalábbis szerintem. Pluszban bárki bárkivé átszabathatja magát, sosem lesz klónja az eredetinek. Ugyanis a kor, súly, az arcszerkezet, az izomzat, sőt mi több külső manifesztáció 90%-a határozza meg azt hogyan is nézünk ki. És mint tudjuk, két egyforma ember - akik nem egypetéjű ikrek - nincsen. Én is szívesen néznék úgy ki, mint pl. Emily Vancamp vagy Stana Katic, de a végeredmény biztos, hogy nem az elvárt lesz, és egy rakás pénzt kell rá költenem, függetlenül attól, hogy meg vagyok e elégedve vele vagy sem.
2016. szeptember 29. 18:11
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
19 éves...szóval ez 19 éves...oké...
2016. szeptember 29. 18:12
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Sosem értettem egyet az olyan emberekkel, akik képesek több milliót-milliárdot költeni műtétekre, csak azért, hogy hasonlíthassanak egy hírességre. Nem értem ezt a gyereket, olyan sztárokkal akarja magát körül venni, mint Beyoncé vagy Nicki Minaj, DE ő még nem tudja, hogy miben tehetséges. Neki valami feltűnési viszketegsége van és az agyában sem tisztázta még a dolgokat.
2016. szeptember 29. 18:54
Nyilván nem ez a cikk lényege, de... milyen szép szemöldöke van már?
ismét megragadtam a legfontosabb tényt
ismét megragadtam a legfontosabb tényt
2016. szeptember 29. 19:29
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
ez hülye xD
2016. szeptember 29. 22:38
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Őszintén szólva, az eredmény láttán csupán azt érte el ,hogy a nő és a férfi furcsa egyvelegét láthatjuk. Amúgy szegény srác bolond, ha ilyesmire költi a pénzt, ráadásul kölcsönből. Nem éppen az évszázad befektetése.
2016. szeptember 30. 08:38
Legalább akkor hasonlítana Davidre :"D Szegény szerencsétlen....
2016. szeptember 30. 08:45
Szegénynek segítségre lenne szüksége, és nem egy plasztikai sebészre gondolok, talán inkább elmeorvosra.
Ilyenkor hol vannak a barátai vagy a családtagjai, hogy észhez térítsék?
2016. szeptember 30. 15:58
Ez a csávó nem csak alapból zakkant, hanem mérhetetlenül hülye is. Egy érett, hellyel-közzel felnőtt ember, hogy nyilatkozhat olyat, hogy olyan hírességekkel akarja körbe venni magát, mint Beyonce és Nicki, de nem tudja még, hogy miben tehetséges?! -.- Ilyeneket elvetemültebb 12 évesek sem mondanak! >.< Komoly gyógyszeres kezelésre szorul az átműttetés miatt az biztos...
Sosem értettem és nem is fogom érteni az ilyen embereket, akik folyamatosan elégedetlenek a külsejükkel vagy át akarják műttetni magukat a kedvencükké. Ha más a koponyájának meg a többi csontjának a formája és így az alap váza, akkor addig szabathatja magát, ameddig akarja, sose lesz olyan... Meg egyébként sem tudom átérezni, hogy miért nem lehet úgy elfogadni az embernek magát, ahogy van. Nem lehet minden pasas Beckham és nem lehet minden nő Naomi Campbell vagy Cindy Crawfard. Én sem vagyok olyan, mint Angelina Jolie, soha nem is leszek, de ettől nem riányálok egész nap azon, hogy miért nem nézek ki úgy meg kezdem el magam műttetni, mint egy bolond, hogy olyan legyek. -.-
Sosem értettem és nem is fogom érteni az ilyen embereket, akik folyamatosan elégedetlenek a külsejükkel vagy át akarják műttetni magukat a kedvencükké. Ha más a koponyájának meg a többi csontjának a formája és így az alap váza, akkor addig szabathatja magát, ameddig akarja, sose lesz olyan... Meg egyébként sem tudom átérezni, hogy miért nem lehet úgy elfogadni az embernek magát, ahogy van. Nem lehet minden pasas Beckham és nem lehet minden nő Naomi Campbell vagy Cindy Crawfard. Én sem vagyok olyan, mint Angelina Jolie, soha nem is leszek, de ettől nem riányálok egész nap azon, hogy miért nem nézek ki úgy meg kezdem el magam műttetni, mint egy bolond, hogy olyan legyek. -.-
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: