Ezek a valaha volt legjobb sorozatok Hollywood szerint
2016. szeptember 22. 19:34
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Naná, hogy a Jóbarátok!
2016. szeptember 22. 20:03
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Csak is a Jóbarátok. ♥
2016. szeptember 22. 20:19
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Egy-két sorozatot én is hiányolok.
2016. szeptember 22. 20:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát persze,hogy csak az amerikai sorozatokat nézik az emberek(tisztelet a kivételnek)
Hol a Titkok hídja? Bocs,az spanyol...
Hol a Barátok közt? Bocs,az magyar...
Hol a Szulejmán? Bocs,az török...
Ezt hívják sorozat rasszizmusnak... e 3 sorozat többet ér bármelynél a cikkben felsoroltak közül,és a színészek is százszor jobbak benne!
Ezt hívják sorozat rasszizmusnak... e 3 sorozat többet ér bármelynél a cikkben felsoroltak közül,és a színészek is százszor jobbak benne!
2016. szeptember 22. 20:33
Nem csodálkozok rajta, hogy ennyien szeretik a Jóbarátokat. Örök kedvenc, nagy kultusz sorozat
2016. szeptember 22. 21:22
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
GOT
Sose értettem mit szeretnek annyira a Breaking Bad-ben. Szerintem erősen túlértékelt sorozat.
2016. szeptember 22. 23:58
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.22. 20:33)
Hát persze,hogy csak az amerikai sorozatokat nézik az emberek(tisztelet a kivételnek)
Oké, hogy szerinted ez a 3 sorozat a best, de elolvasván a cikket rájöhetnél, hogy 2800 szakmabeli embert kérdeztek meg a kutatás alatt, akik nyilván még nem is hallottak ezekről a sorozatokról. Csak azért, mert kis hazákban ezek a nézhetetlen szériák népszerűek, nem jelenti azt, hogy külföldön is akkora sikerük lenne, főleg a listában szereplőkhöz viszonyítva.
2016. szeptember 23. 09:17
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Hajni es Gezacica olyan hulye vagy eloszor is a Baratok kozt magyar szoval szerintem csak magyarok nezzik ..mas orszagoknak is vannak ilyen sorozatta arrol mi sem tudunk de ok se a Baratok koztrol es ne hasonlisd mar ehezekhez a Baratok kozt-ot a masik meg a Szulejman az valos tortenelmi esemenyeken keszult lehet h akar Amerikaba le sem adtak a masik a Titkok hidja vagy mi ha spanyol akk gondolom szappanopera ...... Tudod te egyatalan mi a rasszizmus ?! Olyan okosnak teszed magad minden komentednel mivel meg nyitok egy cikket es te kommenteled mindig es pont ez nem tudod ...Ha a hulyeseg fajna orditanal edes ......
2016. szeptember 23. 09:43
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
És az Agymenők?
2016. szeptember 23. 20:28
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.22. 20:33)
De ezt a listát valószínűleg elsősorban a nézettség alapján állították fel, úgyhogy hiába szeretem én az animéket, ha Hollywoodban nem nagyon néznek ilyet, lehetnek akármennyire jók is nem fognak felkerülni a listára. És te hiába szereted a Barátok Köztöt (?) - merem remélni amúgy hogy csak viccnek szántad - az egy magyar sorozat és Magyarországon csak (kb) 9,800 millió ember lakik, míg ezek a sorozatok mindenkihez eljutnak... (Bár lehet hogy jobb is ha külföldön nem látják a Barátok Köztöt...) Plusz ezeknek a sorozatoknak sokkal nagyobb költségvetése és képzettebb színészei vannak, mint mondjuk az általad említett sorozatoknak. Maga a Szulejmán nem rossz sorozat például, de mondjuk egy koreai történelmi doramának a nyomába sem ér szerintem...
2016. szeptember 23. 23:03
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Hajni és Gézacica akkora nagy hülyeséget írtál. Lehet azt hiszed, hogy most te okosan megmondtad a frankót, de nem. Látom nem csak én akadtam ki a kommenteden. Tudod egyáltalán mi az a rasszizmus? Meg most komolyan? Barátok közt? Ne röhögtess! Magyarország lakossága már 10 millió alatt van, ebből is már talán egyre kevesebben nézik. Lehet a Szulejmán nem rossz sorozat, mert egy történelmi eseményt dolgoz fel, de akkor sem ennek van a legnagyobb nézettsége. És ez is relatív, hogy mi a legjobb. Talán neked az említett 3 sorozat a kedvenced, de ez nem azt jelenti, hogy ezek is a legjobbak. Például nekem sincsenek bent a kedvenceim a listában. Hidd el, nem 7 éves kis Pisták állították elő ezt a listát, hanem szakképzett emberek. Meg azért egy Trónok harca és egy Barátok közt rész forgatási kültsége között és van szépen differencia. A színészekről és a produceri munkáról nem is beszélve.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.