Örülök annak viszont hogy Jenifer nem kárörvend nagyot nőtt a szememben!!! <3
Kiderült, mit gondol valójában Jennifer Aniston Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról
2016. szeptember 22. 02:40
Tovább lépett és kész, nem tudom, miért kell mindig felhozniuk, ha van valami baj Angelina-ék között. Egyébként ha ebben a gyerekes témában valaki hibáztatható Jennifer-éknél, az nem ő. Ha Brad igazán szerette volna, akkor tiszteletben tartotta volna az álláspontját az ügyben. Jen részéről egyáltalán nem volt önzőség, hogy nem ment bele valamibe csak azért, hogy megtartsa Brad-et, amit világ életében nem akart. Gusztustalan húzás lett volna rákényszeríteni.
2016. szeptember 22. 14:45
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Ez nem is meglepő. Jennifer már régen nem érez semmit Brad iránt, és mivel egy normális értékrendel rendelkező nő, nyilván nem fog kárörvendeni azért mert hat gyereknek elvált szülők mellett kel felnőni...
2016. szeptember 25. 17:09
|
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 offline
|
"nyilatkozta Jennifer egyik barátja..." Vagyis majdnem biztos hazugság az egész.
2016. szeptember 30. 22:31
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Szerintem Jen már rég túlvan Braden
Amúgy ők tényleg álompár voltak, konkrétan félrenyeltem mikor megtudtam, hogy válnak
(((
Amúgy ők tényleg álompár voltak, konkrétan félrenyeltem mikor megtudtam, hogy válnak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: