Selena Gomez lecserélte a telefonszámát, hogy Justin Bieber ne érhesse el
2016. szeptember 15. 18:40
TheTruthAboutLove,képzeld úgy jön ide Taylor Swift hogy ő meg a drágalátos Selena Gomez legjobb barátnők és azért rólad is elárul valamit hogy kikkel barátkozol.Egy szóval se mondtam hogy Justin ártatlan.Számomra az a vicc hogy Gomez mindig azt nyilatkozza hogy túl van Justinon meg hogy nem akar róla hallani stb,de azért még az insta képe alá kommentelget,amikor Justin felrakta a ,,Feelings"-es képet akkor is oda kommentelte hogy Perfekt és Justin koncertjére is elment.Selena se ártatlan,nem kell mindig Justint beállítani a rossznak.
2016. szeptember 15. 19:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Nem lett volna elég buburka számát letiltani az ismeretlen hívásokat meg nem fogadni? Az túl egyszerű lett volna?
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2016. szeptember 15. 19:10
Nem hiszem el hogy ez a Sleneacska nem bír leállni. Látom hogyan kikapcsolódik hogyha azzal foglalkozik hogy Biebs hívogatja-e vagy sem. Ha én ki akarok kapcsolódni akkor egyértelműen kikapcsolom a telefonomat.....
2016. szeptember 15. 19:23
Miért Justin hivogatta vagy mi?? Ezt most nem vágom, elvileg összevesztek akkor Justin miért hivogatná? Szerintem pont sz*rik rá... De ha nem így van légyszi valaki világosítson fel mert tényleg nem értem hogy miért most cserélte le...
2016. szeptember 15. 19:36
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Jól tette h lecserélte, a múltat el kell engedni hogy a jövője felé vegye az irányt.
2016. szeptember 15. 20:09
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Hát én nem tudom kinek a pártján álljak. Selly-t és Justin-t is imádom, de hogyha már dönteni kell, akkor inkább Selenát választanám! Jól tette, hogy lecserélte, de nem hinném, hogy Justin hívogatná, mert neki ott van Miss Nagypofájú Sofia, akire "vigyáznia kell".
Amúgy Dia28-nak igazat adok, valahogy nem nőnek fel a mai sztárok, hogy folyamatosan veszekednek.
De mind1 is, oldják meg, ahogy akarják, de ettől függetlenül is SELLY-t + JUSTIN-t mindig imádni fogom
Amúgy Dia28-nak igazat adok, valahogy nem nőnek fel a mai sztárok, hogy folyamatosan veszekednek.
De mind1 is, oldják meg, ahogy akarják, de ettől függetlenül is SELLY-t + JUSTIN-t mindig imádni fogom
2016. szeptember 15. 20:14
Jajj istenem, ezek a barátok...
Mindenki komolyan elhisz mindent.
Mindenki komolyan elhisz mindent.
2016. szeptember 15. 20:20
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Dik, már megint ezek ketten?
Egyikőjüket sem kedvelem, nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülöttük. Átlagos tucatsztárok, átlagos hang, külső, zéró egyéniség, semmi különleges nincs bennük. Az egyetlen és legfőbb erényük, hogy eladhatóak, ami nálam édeskevés, hogy énekesként vagy előadóként tekintsek rájuk. Inkább hasonlítanak két marionett-bábura, amit kedvére rángathat a média és a menedzsmentjük.
Térjünk a lényegre: úgy hiszem, ennyi médiacirkusz elég volt a népnek, szép volt, jó volt, köszönjük, de elég. Ahogy látom, még a fanjaik is unják már a témát. (Hát még én)
Kérdem én, miért nem képesek lecsillapítani a hormonjaikat, miért kaparják még mindig a falat ezek ketten, miközben már (ahogy az egyik kommentelő írta) 6 éve szakítottak?
A média is leszállhatna róluk, konkrétan belevágják az ember képébe ezt a nem létező kapcsolatot, amivel még arra is rávettek, hogy egy ilyen hosszú kommentet írjak ilyen felesleges és értelmetlen dologról. Szép volt
Térjünk a lényegre: úgy hiszem, ennyi médiacirkusz elég volt a népnek, szép volt, jó volt, köszönjük, de elég. Ahogy látom, még a fanjaik is unják már a témát. (Hát még én)
2016. szeptember 15. 21:17
Ez olyan bonyolult már! Mindkettőjüket imádom, de eldönthetnék már, hogy lezárják ezt az ügyet teljesen.
2016. szeptember 15. 21:43
Idézet (kitty2244 @ 2016.09.15. 20:20)
Dik, már megint ezek ketten?
Egyikőjüket sem kedvelem, nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülöttük. Átlagos tucatsztárok, átlagos hang, külső, zéró egyéniség, semmi különleges nincs bennük. Az egyetlen és legfőbb erényük, hogy eladhatóak, ami nálam édeskevés, hogy énekesként vagy előadóként tekintsek rájuk. Inkább hasonlítanak két marionett-bábura, amit kedvére rángathat a média és a menedzsmentjük.
Kérdem én, miért nem képesek lecsillapítani a hormonjaikat, miért kaparják még mindig a falat ezek ketten, miközben már (ahogy az egyik kommentelő írta) 6 éve szakítottak?
A média is leszállhatna róluk, konkrétan belevágják az ember képébe ezt a nem létező kapcsolatot, amivel még arra is rávettek, hogy egy ilyen hosszú kommentet írjak ilyen felesleges és értelmetlen dologról. Szép volt 
2016. szeptember 16. 02:00
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Nem is tudom már miért kattintottam erre a cikkre.. kezd iszonyúan unalmas lenni ez az egész dráma, már szabályosan rosszul vagyok az efféle hírektől, meg magától Justintól. Kár volt egy ilyen undorító fajankót sztárrá tenni.
2016. szeptember 16. 07:04
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Azért azt felfogtátok hogy egy telefonszám cseréről szól a cikk amiben az van h Selena megkért mindenkit h ne adják ki Justinnak? Hol itt a dráma?? Ez csak egy teloszám csere.. Annyira túl reagáltok mindent.. Nem a média hanem ti látjátok mindenben a drámát.
2016. szeptember 16. 09:04
|
|
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline
|
Selena lecserélte a számát, és mindenkitől azt kérte, ne adják meg Justinnak
– nyilatkozta az énekesnő egyik barátja az Us Weeklynek
Igen az egyik barátja..aha valószínűleg semmi nem igaz ebből a cikkből csak nincs jobb téma a médiának csak az hogy hülyeségeket találjanak ki. emily92-17 egyetértek!
– nyilatkozta az énekesnő egyik barátja az Us Weeklynek
Igen az egyik barátja..aha valószínűleg semmi nem igaz ebből a cikkből csak nincs jobb téma a médiának csak az hogy hülyeségeket találjanak ki. emily92-17 egyetértek!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.