10 sorozatbeli pár, akik a valóságban ki nem állhatták egymást
2016. szeptember 15. 16:57
na jó nagyon meglepődtem Blake-n és Leighton-on..
2016. szeptember 15. 17:14
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Uhh. Hát ez elég illúzióromboló volt. :/
2016. szeptember 15. 17:47
Shannen-nél nem csodálkozom, az elmondottak alapján meg is értem, hogy miért nem szeretik annyira. Blake és Leighton viszont meglepett.
2016. szeptember 15. 18:35
Marcia-n és Teri-n kicsit meglepődtem, de azért sejtettem, hogy annyira nincsenek jóban... Amikor a karaktereik éppen haragban voltak, az sokkal élesebb, igazibb volt, mint amikor nem... Valószínűleg ez lehet az oka.
2016. szeptember 15. 19:27
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2211 Csatolások: 39873 Azonosító: 190192 offline
|
Na azért az túlzás, hogy Blake és Lively sosem voltak barátnők és nem is lesznek.
A forgatások alatt jól kijöttek egymással, csak aztán amikor a közös munkának és a sorozatnak vége lett, a kommunikáció leállt köztük. Azóta nem tudni pontosan, hogy milyen kapcsolatban vannak, DE téves azt állítani, hogy nem voltak jóban.
Amúgy jó cikk lett.
A forgatások alatt jól kijöttek egymással, csak aztán amikor a közös munkának és a sorozatnak vége lett, a kommunikáció leállt köztük. Azóta nem tudni pontosan, hogy milyen kapcsolatban vannak, DE téves azt állítani, hogy nem voltak jóban.
Amúgy jó cikk lett.
2016. szeptember 15. 22:26
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2016.09.15. 16:10)
Hát a féjem védelmémen sztárjai nevetségesek, ez a viselkedés felnőtt emberekhez nem méltó, és nem profi ha a szakmai részét is nézzük. Megérdemelték volna, hogy kirúgják őket.
P.S Van itt bárki aki legalább egy részt látott volna ebből a Testvérek c. sorozatból?
P.S Van itt bárki aki legalább egy részt látott volna ebből a Testvérek c. sorozatból?
Én eléggé sok évadot végignéztem. Nagyon jó sorozat volt amúgy.
2016. szeptember 15. 23:02
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Amint meglattam a cikk fokepet, azonnal elkelett olvasnom.
Chad es Sophiarol tudtam. Habar imadtam oket egyutt nagyon :/ Sajnaltam mikor elvaltak es utana rosszban maradtak. Allitolag Chad megcsallta...es persze utana nem is volt kozos jelentuk szinte amit utaltam, mert kedvencek voltak.
Aztan ott van a masik ket nagy kedvencem, a Gilmore Girl Luke-Lorelai paros. Mar tobbszor hallottam, hogy nem kedveltek egymast, amit nehezen fogadtam el, de hat ez van
Majd persze ott van Leighton-Blake. Roluk is mar olvastam ezt, de aztan azt is, hogy jo a kapcsolatok. Szoval nem vagom
De sajan negativat tobbszor hallottam.
Amin most meglepodtem az a Szuletett felesegek stabja. Ezt nem tudtam, hogy ennyire nagy volt a dislike. :/ Mert nagyon jol dolgoztak egyutt! De hat szineszek..
Shannen es Jennie ugye ujra forgattak amikor a 90210 sorozatot megujitottak. Bar szerintem ez alap, ha valakik egyszer imadjak aztan Neha ki akarjak kaparni a masik szemet
Megis csak hosszu evadokrol van szo.
Chad es Sophiarol tudtam. Habar imadtam oket egyutt nagyon :/ Sajnaltam mikor elvaltak es utana rosszban maradtak. Allitolag Chad megcsallta...es persze utana nem is volt kozos jelentuk szinte amit utaltam, mert kedvencek voltak.
Aztan ott van a masik ket nagy kedvencem, a Gilmore Girl Luke-Lorelai paros. Mar tobbszor hallottam, hogy nem kedveltek egymast, amit nehezen fogadtam el, de hat ez van
Majd persze ott van Leighton-Blake. Roluk is mar olvastam ezt, de aztan azt is, hogy jo a kapcsolatok. Szoval nem vagom
Amin most meglepodtem az a Szuletett felesegek stabja. Ezt nem tudtam, hogy ennyire nagy volt a dislike. :/ Mert nagyon jol dolgoztak egyutt! De hat szineszek..
Shannen es Jennie ugye ujra forgattak amikor a 90210 sorozatot megujitottak. Bar szerintem ez alap, ha valakik egyszer imadjak aztan Neha ki akarjak kaparni a masik szemet
2016. szeptember 16. 13:50
Jó cikk lett, néhány ember esetébe rendesen meg is lepődtem.
2016. szeptember 16. 15:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Mennyi mindent kell megetenned a hiteles alakításért...
2016. szeptember 16. 16:13
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Blake és Leighton kapcsolatán meglepödtem... Én eddig abban a tudatban éltem hogy ők milyen jóban vannak. x"DD
2016. szeptember 16. 18:51
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Érdekes cikk, ki gondolta volna ezeket?!
2016. szeptember 16. 21:40
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Oh,ezeket nem gondoltam volna
Azért sajnálom,hogy nem voltak jóban ezek a párosok:/ Habár csak néhányat ismerek...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: