Botrány! Bőrszíne miatt hátrányos megkülönböztetésben részesült Zendaya egy üzletben
2016. szeptember 08. 18:37
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
De nem volt itt semmilyen bőrszínnel való kapcsolat.
2016. szeptember 08. 18:54
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ha van valami amit a világon a legjobban utálok az minden körülmények között biztos hogy a bunkó pénztáros lesz mindig is! Nem egyel volt már szerencsém találkozni közülük és kevesebb idegesítőbb dolog van mint amikor valami bajuk van és rajtad töltik ki csak azért mert épp te vagy ott vagy veled bunkóznak te meg csak nézel hogy hogy beszélhet úgy valaki akinek elvileg másokat kéne kiszolgálnia
Hihetetlenek az ilyen emberek Zendayát meg teljesen meg tudom érteni! Főleg amikor te meg próbálsz nyugodt maradni és az eladó még akkor is direkt próbál irritálni. Az eladó szakma abból áll hogy elad egy személy valamilyen a bolt által kínált dolgot na most ha ő nem önként és dalolva segít vagy még esetleg be is szól, meg van rá az esély hogy többet abba az üzletbe nem mennek be az emberek mert hogy milyen tahó volt a dolgozó!
2016. szeptember 08. 19:24
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Többször is megjelent már ez a történet amerikában, ezért nem érthetik sokan hogy ez miért is rasszista, mert ebben a változatban már nem nagyon tértek erre ki. Azért rasszista mert ilyenkor azt feltételezik hogy egy fekete nem engedhet meg magának ilyet (ironikus hogy Zendaya valószínűleg megtudná venni az egész életét a csajnak)
2016. szeptember 08. 19:47
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Sajnálom Zendayát, de ez már szerintem belemagyarázás, hiszen nem azért szóltak be neki hogy milyen a bőrszíne... Plusz nekem Zendaya egyáltalán nem tűnik afro-amerikainak első látásra, az eladó lehet hogy csak simán bunkó volt...
2016. szeptember 08. 20:20
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Rettentően meglepődtem néhány előttem szóló ember kommentjén...
Valóban nem esik szó a bőrszínéről,de nem ti voltatok ott szóval semmit sem tudtok az egész esetről..
Zendaya egy botránymentes híresség,mi oka lett volna az eladónak belekötnie??
Szerintem Zendy jobban tudja mi történt,hiszen ő volt ott.Ha ő aszt mondta hogy a miatt kötöttek bele,akkor a miatt..
Nincs oka szerintem hazudni..
Valóban nem esik szó a bőrszínéről,de nem ti voltatok ott szóval semmit sem tudtok az egész esetről..
Zendaya egy botránymentes híresség,mi oka lett volna az eladónak belekötnie??
Szerintem Zendy jobban tudja mi történt,hiszen ő volt ott.Ha ő aszt mondta hogy a miatt kötöttek bele,akkor a miatt..
Nincs oka szerintem hazudni..
2016. szeptember 08. 20:23
Elég volt a liberalizmusból és a rasszizmussal.
" I have a dream..., one day.... "
" I have a dream..., one day.... "
2016. szeptember 09. 11:39
de unalmas a fehereket ki vedi meg a beszolnak
mi lenyeljuk o is nyeljen
mi lenyeljuk o is nyeljen
2016. szeptember 09. 11:51
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Talán az eladó azért volt bunkó mert valaki úgy gondolta rá nem vonatkoznak az üzlet szabályzatai vásárlást illetően. Ha meg van szabva hogy csak 200 dollár a határ nem akarok duplájáért kártyával fizetni és amikor nem sikerül kihivatni a menedzsert aki a botrány elkerülése miatt szabályt szeg ,hogy aztán valaki bemocskolja őket az interneten azzal hogy rasszistának titulálja az eladót.A nem tudjátok kifizetni valószínű arra szólt hogy a gépeken be van állítva a limit amit ha átlépnek letiltja a tranzakciót nem azt hogy néger vagy erre biztos nincs pénzed te kis senki
2016. szeptember 09. 13:15
nem feltétlen a bőrszíne miatt történt a dolog, hiszen ott van a szövegben, limit van, hogy mennyit költhetsz, na mindegy
egyébként, ilyeneket mindenkivel csinálnak, csak mostanában már mindenre az a válasz, hogy az illető rasszista stb. arra viszont sosem tér ki senki, hogy ellenkező esetben egy sötét bőrű is tud ellenségesen viselkedni egy fehér bőrű emberrel, de mindegy
egyébként, ilyeneket mindenkivel csinálnak, csak mostanában már mindenre az a válasz, hogy az illető rasszista stb. arra viszont sosem tér ki senki, hogy ellenkező esetben egy sötét bőrű is tud ellenségesen viselkedni egy fehér bőrű emberrel, de mindegy
2016. szeptember 09. 15:39
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A TMZ írta egy hozzászóló a csalások miatt a hitelkártya kibocsátók korlátozták be a kártyavásárlást mert sok esetben valaki nagy mennyiséget vásárol hitelkártyára aztán ahogy kilép a boltból lopott ként jelenti be a kártyáját így nem kell az elköltött összeget kifizetnie az ajándékkártyákat meg készpénzért elpasszolhatja. Az ilyen csalások miatt korlátozták a hitelkártyával történő vásárlást max 200 dollárra amit a bolt Zendaya-ig be is tartott. Marhára nem volt köze a bőrszínek az egészhez csak az ő képzeletében
2016. szeptember 09. 18:29
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nem igazán értem hol van a bőrszíne megemlítve vagy egyáltalán erre utaló dolog..
2016. szeptember 10. 12:00
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Szánalmas
D (bármint az eladó, nem Zendaya xD)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: