Várjon még ezzel pár évet, szerintem eléggé sok példát láttunk már arra hogy mi történik a fiatal srácokkal, ha egyszer belecsöppennek a sztáréletbe. Ott van példának maga Justin Bieber, vagy még jobb, ott van az Amerikában éppen marha nagy közkedvencnek számító Jacob Sartorius, ugyan olyan mind a kettő. Ha egyszer tizenévesen beszippantja őket a zeneipar, olyan elszállt s*ggfejeket alakít ki belőlük a média, amilyet csak akarnak, mert az értékrendjük még fejletlen. Elhiszik, hogy ők a legcukibb, legtehetségesebb emberek az egész földön, a fejükbe száll az egész. Tizenegy évesen nem hiszem, hogy jó ötlet lenne hogy eltorzítsa a jellemét a média és a sajtó, mert ezt senkinek sem kellene átélnie.
Azon kívül az image szerintem manapság már ezerszer fontosabb mint maga a tehetség, legalább is sajnálatos módon ezt kellett tapasztalnom az utóbbi időben. Itt nem lesz neki elég hogy jó hangja van, itt az fele annyit sem fog számítani mint hogy betuszkolják egy rettenetes image-be (megint csak szeretném felhozni a Jacob Sartorius-t, mint negatív példát), valamint ebben az esetben az is jó hátszelet fog majd neki adni, hogy Beckham-gyerek.
Szóval ne, kérlek ne...
Justin Bieber menedzsere sztárt faragna Cruz Beckhamből
2016. szeptember 01. 17:29
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Tehetséges srác
de még egy pár évet várhatna, hadd legyen gyerek. Ugyan úgy kicsit később is biztosan el tud majd helyezkedni a zene iparban, és lehetőségei is tucatra lesznek majd. Jó jövő elé néz!
2016. szeptember 01. 20:00
|
Narutofangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259430 offline
|
Jaja tehetséges és cuki és jó hangja is van (és valószínüleg ha felnő jó pasi lesz
) de igen hamarosan 1-2 év és mutálni fog és a hangja teljesen megváltozik. Szerintem várjon még legalább 17 éves koráig
2016. szeptember 01. 20:28
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem emberek,állj! Ez NEM tehetség!
Ha mondjuk a szomszédom lenne,akkor nem lenne ennyire tehetségnek mondva! Nem azt mondom,hogy származása miatt nem lehet tehetséges,de kérlek emberek,mérlegeljétek ezt a szót,mert TELJESEN eltekintge attól,hogy kinek a kicsodája,szerintem nem egy nagy szám ez a srác.
Ha mondjuk a szomszédom lenne,akkor nem lenne ennyire tehetségnek mondva! Nem azt mondom,hogy származása miatt nem lehet tehetséges,de kérlek emberek,mérlegeljétek ezt a szót,mert TELJESEN eltekintge attól,hogy kinek a kicsodája,szerintem nem egy nagy szám ez a srác.
2016. szeptember 01. 21:33
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Gyerek hangja van, kis ártatlan gyerek hangja ez még most nagyon jó de ha eltelik 10év és a srác már nem lesz ennyire ártatlan akkor csak a szülei miatt fognak emlékezni rá
2016. szeptember 02. 16:32
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Az biztos hogy van is hozzá tehetsége de még ahogy a cikkben is írták kell még fejlődnie de nyilván fog, ha ennyire törekszik a zenei pályára.
Szerintem ahhoz képest hogy milyen kicsi igen is sokat tud nyújtani ének terén. Sokan még felnőttként sem tudnak jól énekelni és a cup song is azért egy nehezebb dolog de ő megtanulta és ha ilyen fogékony marad továbbra is, még Justinon is túl fog tenni!
2016. szeptember 02. 16:34
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Én simán látok lehetségeket a srácban, csak maradjon ilyen tanulékony és képezze a hangját. Szerintem már csak a szülei miatt is nagy sikerre fog szert tenni!
2016. szeptember 02. 18:04
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nagyon cuki, de hát még ez a hang elvileg elfog torzulni, mivel lassan eléri a tinikort-->serdülés--->mutálódó hang szóval még nem kell nekik itt előre reklámozni, meg lehet 2 év múlva mást szeretne csinálni.
2016. szeptember 29. 18:16
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
MOST EZ KOMOLY?
Most hallottam ezt a híradóban,és hatalmasat koppant a fejem az asztalon,aztán meg elfogott a röhögőgörcs
Ha ez a gyerek szegény lenne,akkor sehova se vinné...De lám,Davidocska Beckhamecske kicsi fiacskája lett,és persze,hogy van elég pénze,hogy elérje a vágyát.
Jó,tegyük fel,cuki. Emberek! Gondolkozzunk már ésszerűen! A cukiság és a tehetség két teljesen MÁS fogalom. ennyi erővel Beyoncé vagy Katy Perry a cuki,zabálnivaló. Vagy Tom Hanks. Nőjjetek már fel!
Komolyan,ez a fiú egyébként nem csak hogy tehetségTELEN,de még csak nem is cuki! Én hányok tőle,mert érződik a felvételeken,hogy pénz,pénz,és pénz...csak az a kár,hogy ő még csak gyerek...bár ebben a hłres családban nem is biztos,hogy volt gyerekkora
Most hallottam ezt a híradóban,és hatalmasat koppant a fejem az asztalon,aztán meg elfogott a röhögőgörcs
Ha ez a gyerek szegény lenne,akkor sehova se vinné...De lám,Davidocska Beckhamecske kicsi fiacskája lett,és persze,hogy van elég pénze,hogy elérje a vágyát.
Jó,tegyük fel,cuki. Emberek! Gondolkozzunk már ésszerűen! A cukiság és a tehetség két teljesen MÁS fogalom. ennyi erővel Beyoncé vagy Katy Perry a cuki,zabálnivaló. Vagy Tom Hanks. Nőjjetek már fel!
Komolyan,ez a fiú egyébként nem csak hogy tehetségTELEN,de még csak nem is cuki! Én hányok tőle,mert érződik a felvételeken,hogy pénz,pénz,és pénz...csak az a kár,hogy ő még csak gyerek...bár ebben a hłres családban nem is biztos,hogy volt gyerekkora
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: