A Little Mix több dalt is szentel Zayn Maliknak új albumán
2016. szeptember 01. 14:29
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Nem értek itt sok embert miért pattognak azon hogy 1 év után minek írnak dalt Zaynről!?Miért ne írhatnának?Taylor mennyi dalt írt a volt barátairól akikkel mondjuk 3 hónapot járt arról is nem hogy 3 évig járt valakivel!Nem hiszem hogy ezért el kell ítélni Perriet mert elmondja az érzéseit!Zayn többször is megcsalta mégis megbocsájtott neki és utána még telefonba szakít vele úgy hogy Perrie mindenbe támogatja amikor a bandából kilépett!Ja és utána Zayn kis idő után összejött Gigivel!Másrészt Zayn meg leleplező könyvet akar írni a one directionről azon nem pattogtok hogy másfél év után minek ír?
2016. szeptember 01. 14:35
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Zita Krajner, te nagyon el vagy tévedve. Little Mix a legtehetségesebb banda, és énekesek ebben a generációban. Kitűnő hangjuk van.
2016. szeptember 01. 14:41
Es akkor most mivan?Nem mindegy kirol szol,ha jo (lesz) a dal?
2016. szeptember 01. 14:44
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
komolyan szánalmasak az emberek. az utálóknak nem mindegy, hogy a Little Mix kiről ír dalt. Zayn is írt az albumára Perreie-ről dalt az miért nem verte ki a biztosítékot a Zayn Fanoknál. Én is kedvelem Zayn-t, de nem értem az emberek felháborodását a banda iránt. Ha meg nem mondják el kiről írták a szakítóst dalt (amire úgy is rájöttek volna az emberek) akkor meg az lett volna a gond. Most meg az, hogy elmondták. Idióták vagytok komolyan. ha meg nem tetszik a lányok hangja ne olvass róluk cikket és ne hallgasd a zenéiket. Mert ha tudod, hogy szar a hangjuk (ami nem igaz) akkor hallgattad a dalaikat.
2016. szeptember 01. 14:53
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Bezzeg az nem baj, hogy Zaynie megalázta Perriet, dalokat ír róla. De nyílván Ők a szánalmasak mert írni mernek néhány dalt Zaynről. Ember. Bezzeg akkor nem járt a pici szád amikor Taylor Swift egy egész albumot írt Harry Styelsról. Akivel 3 hónapig jártak. És rá 2 évre. Szóval nem nem szánalmasak, csak összetörtek... Ha pedig nem tudsz róluk semmit ne okoskodj. Köszönöm
2016. szeptember 01. 14:59
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Elza Foster, igazad van.
2016. szeptember 01. 15:06
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Felesleges felhozni a régi sérelmeket, főleg ha már mindketten túlléptek. Inkább élvezzék az új kapcsolatukat amiben most vannak és arról írjanak dalt, ne egy régi szerelemről, aminek már jó ideje vége...
2016. szeptember 01. 15:34
Biztos jó számokat fognak írni róla, már nagyon várom az albumot.
Elza Foster egyetértek...
Elza Foster egyetértek...
2016. szeptember 01. 15:57
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
mit képzeltek magatokról? nem is ismeritek a Little Mixet, nem tudjátok, hogy milyen nehéz időszak volt ez Perrienek de okkkk. Eskü, semmit nem tudtok a szakításról,csak elolvastátok a cikket, és azt hiszitek minden így is van ,nincsenek más dolgok..hagyjátok már ezt abba.Miért lennének szánalmasak? Azért, mert Perrie őszintén szerette Zaynt? Mert ő megbecsülte? Vagy esetleg az, hogy a lányok(Jade,Jesy és Leigh) megvédik a barátnőjüket? gondolkozzatok már pls..Ha Zayn ír dalt Perrieről, vagy esetleg megalázza mindenki előtt az nem baj ugye? az nem szánalmas, hanem akkor igaza van biztos..grat emberek,grat. utálom ezt,ti vagytok a szánalmasak. egyébként várom az új albumot már nagyon.
2016. szeptember 01. 15:59
Abbey Wolf,nem vagyok eltévedve,leírtam a véleményem,hallgattam már a dalaikat,van köztük néhány jó,de nincs semmi extra a hangjukban.Az meg hogy a legtehetségesebb banda kicsit vitatnám,5000000 feliratkozóval se rendelkeznek,a számaik nézettsége sem egetrengető,a Fifth Harmony már eleve jobb banda mint ők.Az albumaikban sincs semmi különleges.De tényleg bocs hogy van véleményem és hogy le mertem írni
2016. szeptember 01. 15:59
|
|
eveliiin13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 210873 offline
|
Idézet (Suzie @ 2016.09.01. 14:29)
Nem értek itt sok embert miért pattognak azon hogy 1 év után minek írnak dalt Zaynről!?Miért ne írhatnának?Taylor mennyi dalt írt a volt barátairól akikkel mondjuk 3 hónapot járt arról is nem hogy 3 évig járt valakivel!Nem hiszem hogy ezért el kell ítélni Perriet mert elmondja az érzéseit!Zayn többször is megcsalta mégis megbocsájtott neki és utána még telefonba szakít vele úgy hogy Perrie mindenbe támogatja amikor a bandából kilépett!Ja és utána Zayn kis idő után összejött Gigivel!Másrészt Zayn meg leleplező könyvet akar írni a one directionről azon nem pattogtok hogy másfél év után minek ír?
Taylor is elég szánalmas, amiért a 2 napig tartó kapcsolatai után dalokat írogat az ex-barátairól.És igazad van nem kell elítélni Perriet azért mert elmondja az érzéseit, de azt miért dalban teszi? És amúgy meg nem valószínű ez a telefonban-szakítós dolog, emberek... nem kell mindent elhinni amit írnak a neten. Hány ilyen hazugságot írnak, a népszerűség kedvéért... Na ez még egy szánalmas dolog.
2016. szeptember 01. 16:03
|
|
eveliiin13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 210873 offline
|
Idézet (Dia28 @ 2016.09.01. 15:06)
Felesleges felhozni a régi sérelmeket, főleg ha már mindketten túlléptek. Inkább élvezzék az új kapcsolatukat amiben most vannak és arról írjanak dalt, ne egy régi szerelemről, aminek már jó ideje vége...
igy van
2016. szeptember 01. 16:05
Loreen,úgy írtam le a véleményem hogy minden cikket elolvastam a szakításukról,igaz Zayn miatt,de 1 év telt el és a Little Mix még mindig Zaynnel foglalkozik,aki soha nem mondta hogy bármelyik száma is Perrieről szólna,az meg hogy csak Perrie szerette őszintén Zaynt meg hogy ő megbecsülte egyenesen nevetséges,több éven át jártak és még össze is akartak házasodni.Oké hogy Zayn megcsalta,de Perrievel kapcsolatban tudunk valamit?Csak annyit hogy összetörték a szivét,de nem tudhatjuk hogy mi van a felszín alatt.
2016. szeptember 01. 16:07
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Zita Krajner Azért az LMt ne hasonlítsuk össze az 5Hval. A tehetség nem feliratkozókba mérik. Ember. Az 5H mitől lenne jobb banda? Ja bocsi. El is felejtettem. Ők kiteszik a seggüket, rázzák magukat, vonaglanak. És máris jobbak. De te tudod. Egyébként. Nézz meg egy LM-s elő fellépést és egy 5H-s élő fellépést. Hidd el érzékelni fogod a különbséget.
2016. szeptember 01. 16:11
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Egy egész bandányi Taylor Swift, már csak ez kellett
Attól még hogy Taylor ugyanezt csinálta, nem lesz kevésbé szánalmas a cselekedetük. Ha a másik csinál valami hülyeséget, nem kell majmolnod őt kifogásként használva azt, hogy "De hát ő is ugyanezt csinálta!", mert semmi értelme.
Tudjátok, senki egy rossz szót nem szólt volna, ha nem jelentik be, hogy Zaynről is lesznek számok az albumon. Ennek pedig az az oka (legalábbis én így látom), hogy az emberek egy része undorítónak, szánalmasnak és gyerekesnek tartja, ha valaki a híres exe nevével reklámozza az albumát (mellékesen megjegyzem, hogy Taylor ezt már milliószor eljátszotta, és rendesen meg is szedte magát vele
).
Én személy szerint szeretem néhány számukat, tehetségesnek tartom őket. Azzal nincs semmi baj, ha valaki egy szakításáról/exéről ír dalokat, kb. minden énekes/dalszerző csinált már ilyet. De azt meg kell hagyni, hogy gerinctelen húzás pénzt csinálni egy szakításból, amely a nyilvánosság előtt zajlott. Oh, és ha Zaynről is lett volna cikk, hogy ő pedig Perrie-ről írt dalokat, az emberek őt sokkal jobban lehordták volna, ebben biztos lehetsz, Elza Foster. Hú, ezzel még gyerekesebbnek tűnik az egész szituáció
Na, köszöntem
Tudjátok, senki egy rossz szót nem szólt volna, ha nem jelentik be, hogy Zaynről is lesznek számok az albumon. Ennek pedig az az oka (legalábbis én így látom), hogy az emberek egy része undorítónak, szánalmasnak és gyerekesnek tartja, ha valaki a híres exe nevével reklámozza az albumát (mellékesen megjegyzem, hogy Taylor ezt már milliószor eljátszotta, és rendesen meg is szedte magát vele
Én személy szerint szeretem néhány számukat, tehetségesnek tartom őket. Azzal nincs semmi baj, ha valaki egy szakításáról/exéről ír dalokat, kb. minden énekes/dalszerző csinált már ilyet. De azt meg kell hagyni, hogy gerinctelen húzás pénzt csinálni egy szakításból, amely a nyilvánosság előtt zajlott. Oh, és ha Zaynről is lett volna cikk, hogy ő pedig Perrie-ről írt dalokat, az emberek őt sokkal jobban lehordták volna, ebben biztos lehetsz, Elza Foster. Hú, ezzel még gyerekesebbnek tűnik az egész szituáció
Na, köszöntem
2016. szeptember 01. 16:23
Elza Foster,már miért ne hasonlíthatnám össze?Tilos,vagy mi??Értem én,hogy a tehetséget nem feliratkozóban mérik,de mégis lehet valami oka annak hogy a Fifth Harmony zenéjét több ember szereti/ismeri mint a Little Mixét.Kiteszik a seggüket,rázzák magukat,nem mintha a Little Mix nem csinálna ilyeneket.Nem kell őket úgy beállítani,mint egy ártatlan lánycsapat.kitty2244,teljesen igazad van
2016. szeptember 01. 16:35
|
Popeye69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 249482 offline
|
A tapasztalataikról írnak dalokat.Attól, hogy a szakítás óta 1 év vagy több idő telt el még ir hatnak róla dalokat. Lehet már hosszú idő óta megvannak a dalok csak még nem tudták kiadni.Ettől függetlenül Zaynt és a dalait is szeretem.Ha erről akarnak írni tegyék.Túti klassz albumot fognak összehozni.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: