Spoiler...
Spencer és Dean között szinte semmi nem volt. Még 1 csók sem! (Javítsatok ki ha tévedek) Úgy emlékszem csak a nappaliban együtt elaludtak és Spencer anya rajta kapta őket és kidobta Deant...(a 6.évadban Dean szerelmet vall de Spencer nem mert Tobyt szereti...)
16 páros a Pretty Little Liarsből, akikről teljesen megfeledkeztél
2016. augusztus 30. 18:56
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
#Jaria
2016. augusztus 30. 20:37
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
A páros szakított, mielőtt Alisont élve eltemette volna az édesanyja.
Forrás: http://starity.hu/magazin/62858-16-paros-a-pretty-little-liarsbol-akikrol-teljesen-megfeledkeztel/#ixz.../#ixzz4IqHGnARp
Szerintem ez a mondat tökéletesen leírja a sorozatot
Örök kedvenc
Forrás: http://starity.hu/magazin/62858-16-paros-a-pretty-little-liarsbol-akikrol-teljesen-megfeledkeztel/#ixz.../#ixzz4IqHGnARp
Szerintem ez a mondat tökéletesen leírja a sorozatot
2016. augusztus 30. 21:19
|
xSophiexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.30. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 258498 offline
|
Én ezekre a párosokra a mai napig emlékszem.
Nagy #Jaria shipper voltam, drukkoltam, hogy összejöjjön köztük a dolog, de sajnos nem így lett. Nem baj, Ezriát is szeretem, szerintem baromi aranyosak együtt.
Amúgy nem bánnám azt sem, ha Aria Jasonnel lenne. Mindig is imádtam őket együtt, de a legutóbbi rész után még jobban megszerettem őket. #Jaria
Ja, egyébként Aria volt egy Jake nevű sráccal is, azt hiszem az 5. évadban. Ők is cukik voltak, de nem volt hosszú életű a kapcsolatuk.
Ja, egyébként Aria volt egy Jake nevű sráccal is, azt hiszem az 5. évadban. Ők is cukik voltak, de nem volt hosszú életű a kapcsolatuk.
2016. augusztus 30. 22:02
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Lehet hogy ezzel csak én vagyok így de az ilyen összetett neveket annyira idegesítőnek találom pedig szeretem a PLLt de amikor egy ilyen cikket olvasok baromira rossz még csak olvasni is őket...
2016. augusztus 30. 22:12
Voltak olyanok, akikre tényleg egyáltalán nem emlékeztem. Jó cikk lett!
2016. augusztus 31. 07:26
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
"16 páros a Pretty Little Liarsből, akikről teljesen megfeledkeztél". Ugyan már!!!! Az egyik kedvenc sorozatom volt, és szinte minden párosra emlékszem. De persze a kedvencem mindig is Jaria és Spex volt.
2016. augusztus 31. 10:39
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
űhha van pár páros akire nem emlékszem.pl Aria és Riley páros, Aria és Noel páros...űhha
de van olyan páros h nincsenek fönt.. pl Aria + Jake, Emily+Paige
jó lett a cikk
de van olyan páros h nincsenek fönt.. pl Aria + Jake, Emily+Paige
jó lett a cikk
2016. augusztus 31. 19:05
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Én Spencer és Wren párost szerettem nagyon, örülnék ha lenne valami folytatása.
2016. augusztus 31. 23:54
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Nekem ezek közül a mai napig nagy kedvencem #JARIA. Egyébként Rosewoodban mindenki mindenkivel van/volt, szóval nem lehet eleget kiemelni. Tetszett a cikk, mert akadt köztük olyan szereplő is - nem csak páros - , akiről tényleg már megfeledkeztem
2016. szeptember 01. 05:36
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Emily és Ben, Spencer és Alex. Ennyire emlékszem
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: