Az előző cikkünkben a Disney világát mutattuk be, hogy mennyire nincs különbség a valóélethez képest. Most viszont a Studio Ghibli filmjeinek a helyszíneit mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme a különbség a Studio Ghibli filmek és a valóság között
2016. augusztus 28. 13:57
2016. augusztus 28. 14:26
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Gyönyörű helyek, tekintve hogy pont Horvátországban vagyok, lehet ellátogatok oda, ha rajtam múlik. És a Ghibli filmek grafikája is gyönyörű, szóval *.*
2016. augusztus 28. 14:58
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Ezek közül az összes filmet láttam és valóban gyönyörű képi világuk van,a valóságban pedig még szebbek*.*
Azért a Chihiro szellemországban c. alkotást is szívesen láttam volna a felsoroltak között. De természetesen így is jó cikk lett
Azért a Chihiro szellemországban c. alkotást is szívesen láttam volna a felsoroltak között. De természetesen így is jó cikk lett
2016. augusztus 28. 18:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem ismerem egyik rajzfilmet se,de tényleg nagy a hasonlóság köztük
2016. augusztus 28. 19:46
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Imádom ezeket a filmeket. Van pár, ami eltér egy csöppet, de igazán szép helyek, mit ne mondjak.
A Vándorló Palota, Kiki, Ponyo, Totoro,kiskorom kedvencei voltak, de most is szívesen megnézem őket. Mind megunhatatlan.
2016. augusztus 29. 18:16
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
URAMISTEN, DE IMÁDOM AZ ÖSSZESET! Konkrétan ezeken nőttem fel!
2016. augusztus 29. 19:42
Imádom ezeket a rajzfilmeket, örök kedvencek is maradnak. *0*
Mint a Disney-s cikk alatt is kommenteltem ide is, hogy nagyon szívesen eljutnék itt is mindenhova, mert elképesztően szép helyek.
Mint a Disney-s cikk alatt is kommenteltem ide is, hogy nagyon szívesen eljutnék itt is mindenhova, mert elképesztően szép helyek.
2016. augusztus 31. 09:11
|
|
Azt hittemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 253514 offline
|
Jaj de jó! Imádom a Ghibli meséket!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot