Íme a különbség a Disney világa és a valóság között
2016. augusztus 24. 12:45
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A 13-as képnél szabályosan elállt a lélegzetem. Gyönyörű az a kastély ahogy a nap megvilágítja, és visszatükröződik. Nem is kellett volna alakítani rajta, én úgy beraktam volna a mesébe ahogy van.
2016. augusztus 24. 13:10
Jó cikk lett.
Gyönyörűek ezek a helyek és a Disney nagyon szépen, pontosan hozta az eredeti látványt.
2016. augusztus 24. 14:16
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Uristen, gyönyörűek! Szívesen ellátogatnék ezekre a helyekre!
Amúgy elöttem szólók mondogatják,hogy nem ugyan olyanok,de nem is az a lényeg, hogy ugyan úgy nézzenek ki,hanem,hogy legyen a rajzfilmkészítőnek egy ihlet forrása, esetleg egy kiindulópontja.
És még mindig ott van az a tény, hogy lehet, hogy csak a mese után kerestek meg pár helyet.
Persze a legikonikusabbaknak meg van a szilárd alapjuk,amit tuti,hogy nem fejből készítettek (például, Pán Péter -London, UK vagy Oroszlánkirály - Afrika.
Amúgy elöttem szólók mondogatják,hogy nem ugyan olyanok,de nem is az a lényeg, hogy ugyan úgy nézzenek ki,hanem,hogy legyen a rajzfilmkészítőnek egy ihlet forrása, esetleg egy kiindulópontja.
És még mindig ott van az a tény, hogy lehet, hogy csak a mese után kerestek meg pár helyet.
Persze a legikonikusabbaknak meg van a szilárd alapjuk,amit tuti,hogy nem fejből készítettek (például, Pán Péter -London, UK vagy Oroszlánkirály - Afrika.
2016. augusztus 24. 18:15
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
na ez jó cikk
2016. augusztus 24. 18:25
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
De jó lenne elmenni ezekre a csodálatos helyekre.
2016. augusztus 24. 18:52
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Aztaaaaa *----* Később lehet lesz még több mondanivalóm is de aaaawwwww *---*
2016. augusztus 24. 20:44
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
dezsávű....
2016. augusztus 25. 10:42
wow, fantastic baby
tényleg lélegzet elállító egyes helyszín
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.

0 felhasználónak tetszik: