Úgy döntött, tovább terjeszti a varázslóvilág történetét, ami ősszel már megjelenik!
A teljes cikkhez kattints ide!
Varázslatos útmutató érkezik a Harry Potter szériához J. K. Rownlingtól
2016. augusztus 22. 14:26
2016. augusztus 22. 14:37
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
A Tom-ról szóló érdekesnek hangzik.
2016. augusztus 22. 14:51
Idézet (XIXO tea @ 2016.08.22. 14:30)
ÉN VOLTAM AZ 1. 
Itt is kezdődik az mint ami a YouTube-n? Az "elsőzés"?
2016. augusztus 22. 15:24
Csak szerintem próbál már csak hasznot húzni ebből?
2016. augusztus 22. 15:29
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Biztos vagyok benne hogy elfogom olvasni ezeket is de azt is biztosra veszem hogy az írónő nem tudja elengedni Harry potter-t Ami már kicsit baj mert egy idő után hiába hoz bár mit Harry-ből mindenki rá fog unni. Am hagyjátok már abba ezt a gyerekes én voltam az első kommenteléseket youtube is annyira de annyira unalmas és gagyi hogy elmondani nem lehet.
2016. augusztus 22. 15:43
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Annyira unom már hogy nem tudja elereszteni ezt a szériát. A Harry Potter alapjai, a könyvek és a filmek korszakalkotóak voltak, mikor még nem arra mentek ki a történetek hogy pénzt zsebeljen be vele, mikor még nem kényszerből alkotott, most viszont már szinte érezni a görcsös erőlködést és az izzadságszagot, ahogyan próbál minél több dolgot kicsavarni ebből az egészből.
2016. augusztus 22. 16:04
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Szeretek mindent,ami Harry Potter,de most már én is azt mondom,hogy elég volt.
Azt érzem,hogy az írónő nem bírja elengedni a sztorit vagy próbál még több pénzt bezsebelni(remélem nem az utóbbi,szeretném elhinni Rowlingról,hogy ő más).
Azt érzem,hogy az írónő nem bírja elengedni a sztorit vagy próbál még több pénzt bezsebelni(remélem nem az utóbbi,szeretném elhinni Rowlingról,hogy ő más).
2016. augusztus 22. 16:04
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Imádom az egész szériát úgy, ahogy van, de az írónő szerintem lassan tényleg elengedhetné már a Harry Pottert, mert sokan rá fognak unni. Én biztos elolvasom majd, ha lesz rá alkalmam, de biztos vannak olyanok is, akiknek már elegük van az egészből.
2016. augusztus 22. 16:56
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Remus a kedvenc szereplőm, az ő háttértörténetére mindig is kíváncsi voltam.
A Roxfortos és az Azkabanos rész is nagyon érdekel. A varázslóvilágról szóló könyvet szintén nagyon várom.
Legalább van pár okom várni az őszt.
Legalább van pár okom várni az őszt.
2016. augusztus 22. 19:52
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Jaj, de várom már
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: