Zayn Malik tagadja, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott volna Selena Gomezzel
2016. augusztus 18. 16:54
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Gartulálok Justin...
2016. augusztus 18. 17:01
Idézet (SelAri @ 2016.08.18. 15:59)
Mondom én hogy ez a rohadék Dzsászín kavarja a dolgokat!! <.<
Jah mert véletlenül nem Selena kezdte az egészet?
Vagy szerintetek az normális ha valaki nyomonköveti azt kivel van az exe és teljesen mindegy mi a téma tárgya ő bepötyögi, h. a múltban bizony volt precedens arra, h. őt megcsalta.
Már elnézést, de ha itt valakit okolni lehet az csakis Selena Gomez. Mindenki söprögessen a saját háza táján. Ő sem az az édi-bédi, csupa-szív lány, mint akinek próbálja eladni magát. Ha lenne saját élete nem azzal foglalkozna, h. az exe kivel van, és mi akassza ki és mi nem.
2016. augusztus 18. 17:13
|
|
nastydiamondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 252632 offline
|
Istenem, fogjátok már fel, hogy a Zaynről írt komment csak PHOTOSHOP volt, miért ilyen nehéz ezt megérteni?
2016. augusztus 18. 17:19
Jajj de unalmas már ez a téma... amúgy én gondoltam hogy Justin hazudott.
2016. augusztus 18. 18:08
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Az nem fontos, hogy régen több kézfogós kép került napvilágra róluk de mindegy ez már úgyis lejárt lemez
2016. augusztus 18. 18:17
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Tudtam én Bieber!
Most már igazán lehúzhatná a rollót.
2016. augusztus 18. 19:17
Ja egy "közeli barát"
(Hát akkor az a közeli barát vagy le volt fizetve,vagy nagyon utálja Miss Gomez kisasszonyt)
2016. augusztus 18. 19:37
Idézet (OceanSoul @ 2016.08.18. 17:01)
Jah mert véletlenül nem Selena kezdte az egészet?
Vagy szerintetek az normális ha valaki nyomonköveti azt kivel van az exe és teljesen mindegy mi a téma tárgya ő bepötyögi, h. a múltban bizony volt precedens arra, h. őt megcsalta.
Már elnézést, de ha itt valakit okolni lehet az csakis Selena Gomez. Mindenki söprögessen a saját háza táján. Ő sem az az édi-bédi, csupa-szív lány, mint akinek próbálja eladni magát. Ha lenne saját élete nem azzal foglalkozna, h. az exe kivel van, és mi akassza ki és mi nem.
(Nekem hihetetlenül elegem van abból,hogy mindenki Selenát védi)
2016. augusztus 18. 19:37
|
|
JustMeEvelinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 325 Csatolások: 58 Azonosító: 258599 offline
|
Aha, érdekes... De attól még nem kérünk több Selena-Justin cikket.
2016. augusztus 18. 19:54
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Olyan jó lenne, ha mindenki befejezné a gyerekeskedést, és felnőtt ember módjára lennének képesek kezelni a problémáikat. Nagyon érdekfeszítő tud lenni, mások szerelmi drámáját akaratlanul is nyomon követni... Ja nem.
2016. augusztus 18. 19:56
Bírom, mikor jön egy új, "minőségi" cikk az összes kis birka pártfogó hirtelen az egyik fél védelmére kel, majd egy újabb h*lyitő cikk után a másik sztárocskának ad igazat. Gyerekes ez az egész oldal, pláne a cikkek. Engem hidegen hagy ez a három majomparádé, csupán le akartam írni a véleményemet. Starity felépítése egész egyszerűen 2-3 terelő és a nyáj, akit ide-oda lehet hitegetni. Akinek nem inge, nem veszi magára, köszöntem.
2016. augusztus 18. 20:25
|
|
Enikő14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.17. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 259005 offline
|
Nem értem miért kell ebbe belevonni Zayn-t???!! Meg amúgy is befejezhetnék ezt a gyerekeskedést mert már nagyon idegesítő, felnőtt emberekről beszélünk nem hiszem el hogy nem tudnak úgy viselkedni?!
2016. augusztus 18. 20:43
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Keverjétek még bele őt is! Vicc az egész...
2016. augusztus 18. 20:57
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
kurva jó meg minden, de ezzel a cikkel kedves írónk bebizonyította a saját hülyeségét ugyanis előző cikkében pedig ő keverte bele Zayn-t... so ennyit erről...Már amúgy baromira unom hogy ezzel van tele a starity... a két hülye hercehurcijával. Mindkettő balfasz,már bocs, de az egyik minek írogat a másik aktuális barátnős képéhez, a másik meg minek hord el mindenkit mindennek... Az olyan igényes, értelmes cikkek meg kb hónaponta vannak.
2016. augusztus 18. 21:15
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Ilyenkor azok a "bizonyos" közeli barátokra azért kíváncsi lennék
meg ahogy már írtam is, felesleges ebbe még őt is belekeverni..
meg ahogy már írtam is, felesleges ebbe még őt is belekeverni..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: