Egymillió dollárt adományozott a louisianai árvízkárosultaknak Taylor Swift
2016. augusztus 17. 15:42
Én nem tudom... alapból szeretem/szerettem Taylort.. de mostanság nem tudom eldönteni, hogy most ki is valójában... egyszer baj van vele máskor meg adományoz... Kezdem megunni ezt a kétszínűsködést :/
2016. augusztus 17. 16:14
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Edina26 egyszer baj van vele máskor meg adományoz... Kezdem megunni ezt a kétszínűsködést :/
Bocsi hogy beleszólok és nem háborút kezdek vagy ilyesmi, előre leszögezném hogy nem vagyok rajongó, de nem hiszem hogy Taylor kétszínű lenne, úgy értem ő ilyen van több tulajdonsága mint neked is gondolom van sok mindenféle. Ő is mint a többi sztár a kezdetektől fogva adományozásokra is költ, ezt nem most kezdte el, az hogy baj van vele kinek mi a baj? Pasikzik igen ribizli igen de ettől ő még mindig ugyanaz a nő aki adományozni is szokott ha belevonja a sajtót ha nem. És ezt így kell kezelni, legalább ilyenkor ne szidjátok mikor egy ilyen cikk van róla.
Bocsi hogy beleszólok és nem háborút kezdek vagy ilyesmi, előre leszögezném hogy nem vagyok rajongó, de nem hiszem hogy Taylor kétszínű lenne, úgy értem ő ilyen van több tulajdonsága mint neked is gondolom van sok mindenféle. Ő is mint a többi sztár a kezdetektől fogva adományozásokra is költ, ezt nem most kezdte el, az hogy baj van vele kinek mi a baj? Pasikzik igen ribizli igen de ettől ő még mindig ugyanaz a nő aki adományozni is szokott ha belevonja a sajtót ha nem. És ezt így kell kezelni, legalább ilyenkor ne szidjátok mikor egy ilyen cikk van róla.
2016. augusztus 17. 16:14
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Bocsánat *pasizik.
2016. augusztus 17. 16:32
Lehet, hogy nem a legszimpatikusabb sztár, viszont ez kedves volt tőle. Azért remélem, hogy ebben tényleg kizárólag az együttérzés volt benne és nem a média egy újabb manipulálása.
2016. augusztus 25. 04:29
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem a szívem csücske, de tisztelem, ha valaki erre is fordítja a pénzét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: