Az olimpiai sikereinkről készült mémektől kifekszel!
2016. augusztus 13. 00:04
Sosem értettem mire jók az ilyen mémek... Csak az utolsót tartom viccesnek, de azt nagyon XD
2016. augusztus 13. 02:52
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ezektol kiégtem
2016. augusztus 14. 11:21
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Kovezzetek meg, de en egyiken sem rohogtem. Lehet, velem van, mert nem ertem a poent, de egyszeruen nem tudtam nevetni rajtuk. Volt par, ami megmosolyogtatott, de ennyi.
Amugy en az ilyen memes kepeket sosem ertettem.
Amugy en az ilyen memes kepeket sosem ertettem.
2016. augusztus 14. 11:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én a kajásat és az Emeséset abszolút nem értettem,lehet azért,mert egyáltalán nem vagyok jártas a sportban...de a többi nagyon jó
2016. augusztus 14. 11:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Sütikexdd | 2016.08.11. 10:10
Igy volt az EB-vel is mivel elbisztak magukat utana kisetek ...(de remelem most mashogy lesz )
Nem kötekedésből mondom,csak nem árt,ha tudod.
Mi azért estünk ki,mert túl jók voltunk
A portugál magyar meccs,ami egyenlően végződött,után ugyebár a belgákkal versenyeztünk,amit gyönyörűen elvesztettünk. És erre Magyarország,és a belgák is számítottak,szóval itt nem volt elbízás.
Én azf hallottam,hogy ha 1 gól előnnyel nyer Portugália,akkor is tovább jutunk,de sokkal megverhetőbb ellenfelet kaptunk volna.
Ha nem így van,akkor javítsatok ki,de lehetőleg nornális hangnemben(; én így tudtam
Igy volt az EB-vel is mivel elbisztak magukat utana kisetek ...(de remelem most mashogy lesz )
Nem kötekedésből mondom,csak nem árt,ha tudod.
Mi azért estünk ki,mert túl jók voltunk
A portugál magyar meccs,ami egyenlően végződött,után ugyebár a belgákkal versenyeztünk,amit gyönyörűen elvesztettünk. És erre Magyarország,és a belgák is számítottak,szóval itt nem volt elbízás.
Én azf hallottam,hogy ha 1 gól előnnyel nyer Portugália,akkor is tovább jutunk,de sokkal megverhetőbb ellenfelet kaptunk volna.
Ha nem így van,akkor javítsatok ki,de lehetőleg nornális hangnemben(; én így tudtam
2016. augusztus 14. 16:10
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Hajni es Gezacica nincs igazad mert az EB-rol is keszultek ien memek es tobb orszagot is lealacsonyitottak mert a a magyar valogatotnak volt par golja es igy azt hittek nyernek .. Portugaliaval is keszult ien mem es hath megis ok nyertek meg ezt es nem kene ilyenek lenni.. Ha annyira jok lettek volna akkor tovabb mentek volna jo oke tenleg eleg jol jatszottak a belgak sot .. Nekik volt a legjobb kozep paly asuk es a trollfovi rogton azt irta h doppingoltak ....Most is ugyan ez van par napja Magyarorszagnak 3 aranyerme mig Amerikanak 20 volt......
2016. augusztus 15. 14:10
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Ezeken nagyot lehet nevetni!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: