Nagyon gratulálok neki és Emesének meg az összes többi sportolónknak, aki valamilyen helyezést ért el vagy fog elérni!
Többek között én ma kiakadtam...A New York Times-ba gyakorlatilag leírták Katinkáékat.
"Állítólag Shane bántalmazza Katinkát, agresszív hozzá és nem Katinkáé az arany, hanem nyilván Shane-é." Meg ez a doppingolás.... Én kész voltam estére, hogy ezek a balf*sz (már bocsánat a kifejezésért, de ennél jobb szó nem jut eszembe rájuk) amcsik miket nem hordanak itt össze.
Egyem meg a szívüket, az rohadtul nem volt fura, hogy Mark Spitz 7 aranyat nyert a müncheni Olimpián??? Áhhh.... Végül is ő amerikai volt és nem magyar. Most meg húzzák a szájukat a hot dog zabálók, hogy nem a sajátjuk nyert. brühühü...
Mindezektől elvonatkoztatva nagyon büszke vagyok arra, hogy MAGYAR lehetek és továbbra is szurkolok minden magyar versenyzőnek!
Katinka meg örök példa marad a számomra, hogy soha ne adjam fel az álmaimat! Ő sem tette.
Olimpiai játékok: Hosszú Katinka világcsúccsal szerezte meg a második aranyat
2016. augusztus 08. 01:02
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
2016. augusztus 08. 11:55
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Fanny Holt, persze, hogy húzzák a szájukat. Megszokták, hogy ők mindenhol a középpont, meg amúgy is, Katinka nekünk a női Michael Phelps. Majd 5 másodpercet ráverni a többiekre, erre még Phelps sem képes.
2016. augusztus 08. 14:22
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
nagyon büszkék lehetünk rá! Persze, hogy doppinggal vádolják, mert nem képesek elfogadni, hogy Katinka mennyire jó! Hihetetlen, hogy mit tud ez a nő. Kiráz a hideg, ha rágondolok, és ez igaz. Annyira tehetséges, hogy azt nem tudom megfogalmazni. Az amerikaiak rohadtul idegesítenek... Fogadják el, hogy Katinka nyert. Menjenek egyék meg az összes hamburgert a mcdonalsban és fogják be a szájukat...
Gratulálok Katinkaa <3
Gratulálok Katinkaa <3
2016. augusztus 08. 15:11
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Büszkeségünk^^
2016. augusztus 08. 16:59
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Fanny Holt @ 2016.08.08. 01:02)
Nagyon gratulálok neki és Emesének meg az összes többi sportolónknak, aki valamilyen helyezést ért el vagy fog elérni!
Többek között én ma kiakadtam...A New York Times-ba gyakorlatilag leírták Katinkáékat.
"Állítólag Shane bántalmazza Katinkát, agresszív hozzá és nem Katinkáé az arany, hanem nyilván Shane-é." Meg ez a doppingolás.... Én kész voltam estére, hogy ezek a balf*sz (már bocsánat a kifejezésért, de ennél jobb szó nem jut eszembe rájuk) amcsik miket nem hordanak itt össze.
Egyem meg a szívüket, az rohadtul nem volt fura, hogy Mark Spitz 7 aranyat nyert a müncheni Olimpián??? Áhhh.... Végül is ő amerikai volt és nem magyar. Most meg húzzák a szájukat a hot dog zabálók, hogy nem a sajátjuk nyert. brühühü...
Mindezektől elvonatkoztatva nagyon büszke vagyok arra, hogy MAGYAR lehetek és továbbra is szurkolok minden magyar versenyzőnek!
Katinka meg örök példa marad a számomra, hogy soha ne adjam fel az álmaimat! Ő sem tette.
Teljes mértékben egyetértek.
2016. augusztus 08. 17:00
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gratulálok Katinka!!
2016. augusztus 08. 17:46
Szász Emese és Hosszú Katinka is nagyszerű volt! A hatalmas gratuláció jár nekik! Jó volt átélni velük együtt ezeket a nagy sikereket!
2016. augusztus 08. 21:13
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Már a balatonon is ezt hallottam a rádióban. A Mc'Donalds -ban a kólás pohárra is ez van írva... Gyakorlatilag nem maradtam le sok mindenről. Mellesleg gratulálok neki.
2016. augusztus 10. 13:02
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Örülök. Már 3 van neki, gratula.
2016. augusztus 12. 10:57
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
Gratulálok neki ez hatalmas teljesítmény!!!
2016. augusztus 12. 19:14
Ez nem lep meg.Katinka mindig is jó volt!De azért gratulàlok.
2016. augusztus 16. 13:19
|
|
JustMeEvelinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 325 Csatolások: 58 Azonosító: 258599 offline
|
Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá! Csodás ez a nő!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: