Olimpiai játékok: Hosszú Katinka világcsúccsal szerezte meg a második aranyat
2016. augusztus 07. 11:30
Ez az csak így tovább. Nagyon szép volt. Hajrá. Büszkék vagyunk rátok.
2016. augusztus 07. 11:42
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Tiszta sor, hogy Katinka ma a legnagyobb név a magyar úszósportban és ezzel abszolút nincs is probléma, de az első aranyérmesünk többet érdemelne egy mondatnál, ha már 'Olimpiai játékok' címen összefoglaló cikket írunk. Emese egész nap csodásan vívott. Öröm volt nézni, ahogyan sorra nyerte a párbajokat és valljuk be, a vívás egy nagyon technikás sport. A döntőben pedig 6:10-ről fordított 15:13-ra és legyőzte a 2x-es világbajnokot. Azért ez nem semmi.
De ott van Csernoviczki Éva is, aki hősiesen csinálta végig a mérkőzéseket és sérülten is vállalta a vigaszágot. Végül a 7. helyen végzett.
A pólóválogatott döntetlent játszott a szerbekkel. Sajnáltam is, hogy az utolsó 7mp-ben kiegyenlítettek.
A sportlövőink nem, de az evezőseink és az asztaliteniszezőink továbbjutottak. Szilágyi Liliánának és Hidvégi Vidnek nem sikerült a döntő, illetve 6 úszónk sem jutott tovább.
Visszatérve Katinkára. Hihetetlen, hogy 4 év alatt eljutott eddig és 2mp-t is javított az addigi világrekordon. Az egész világ hüledezve nézte az eredményjelzőt. Ez azért jó érzés. Kíváncsi vagyok a továbbiakra.
Ha a későbbiekben is várható olimpiai cikk, erre oda lehetne figyelni, hogy ne egy emberre korlátozódjunk.
De ott van Csernoviczki Éva is, aki hősiesen csinálta végig a mérkőzéseket és sérülten is vállalta a vigaszágot. Végül a 7. helyen végzett.
A pólóválogatott döntetlent játszott a szerbekkel. Sajnáltam is, hogy az utolsó 7mp-ben kiegyenlítettek.
A sportlövőink nem, de az evezőseink és az asztaliteniszezőink továbbjutottak. Szilágyi Liliánának és Hidvégi Vidnek nem sikerült a döntő, illetve 6 úszónk sem jutott tovább.
Visszatérve Katinkára. Hihetetlen, hogy 4 év alatt eljutott eddig és 2mp-t is javított az addigi világrekordon. Az egész világ hüledezve nézte az eredményjelzőt. Ez azért jó érzés. Kíváncsi vagyok a továbbiakra.
Ha a későbbiekben is várható olimpiai cikk, erre oda lehetne figyelni, hogy ne egy emberre korlátozódjunk.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2016. augusztus 07. 11:56
|
|
jucyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.19. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 204048 offline
|
Jodyval teljesen egyetértek.
Katinkáról meg csak annyit, hogy egy igazi profi, mikozben uszott a dontoben 2 testhosszal a tobbiektol, folyamatosan rázott ki a hideg.
Évi sebesen is harcolt, nem adta fel es ez nagyon becsulendo!
Emese meg annyira eretten harcolt, es meg el is gondolkodtatott abban, hogy en is elkezdjek vivni.
Tehát szép volt magyarok, csak igy tovább!
Katinkáról meg csak annyit, hogy egy igazi profi, mikozben uszott a dontoben 2 testhosszal a tobbiektol, folyamatosan rázott ki a hideg.
Évi sebesen is harcolt, nem adta fel es ez nagyon becsulendo!
Emese meg annyira eretten harcolt, es meg el is gondolkodtatott abban, hogy en is elkezdjek vivni.
Tehát szép volt magyarok, csak igy tovább!
2016. augusztus 07. 12:00
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Nagy gratuláció mind a két Olimpikonunknak!!
2016. augusztus 07. 12:21
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Jody @ 2016.08.07. 11:42)
Tiszta sor, hogy Katinka ma a legnagyobb név a magyar úszósportban és ezzel abszolút nincs is probléma... [...]
Igen, kicsit olyan ez a cikk, mintha a magyar delegáció két sportolóból állna, vagy mintha más nem is kezdte volna meg tegnap az olimpiai szereplését.
Már ott lenni is hihetetlen bravúr, mindenki legalább egy említést megérdemelne, mert nemcsak Katinka van a világon.
2016. augusztus 07. 12:35
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Annyira büszke vagyok, gratuu
2016. augusztus 07. 12:43
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Annyira ügyi!♥
2016. augusztus 07. 12:44
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
♥♥♥♥♥♥♥♥Kati♥♥♥♥♥♥♥
2016. augusztus 07. 12:48
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Büszkék lehetünk Katinkára, és Emesére is!
2016. augusztus 07. 12:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Gratulálok nekik! Nagyon szuperek!
2016. augusztus 07. 13:20
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Libabőr és sírás... Soha nem néztem vívást és nem is értem, nem is tetszik ez a sport, de mert Emese aranyért játszott gondoltam fent maradok és szurkolok neki. Nagyon szimpatikus nekem ez a lány, igazán megérdemelte az aranyat. Nagy gratuláció neki.
Hajnalban nem keltem fel, hogy megnézzem Katinka döntőjét, de az ismétlést láttam, hihetetlen amit művelt. Mindkét lánynak hatalmas nagy gratuláció, és csak így tovább MAGYAROK!
(Egyetértek az előttem szólókkal, a jövőben lehetne figyelni arra, hogy minden érmesünk kiemelt figyelmet kapjon, ne csak az ismertebb sportolók!)
Hajnalban nem keltem fel, hogy megnézzem Katinka döntőjét, de az ismétlést láttam, hihetetlen amit művelt. Mindkét lánynak hatalmas nagy gratuláció, és csak így tovább MAGYAROK!
(Egyetértek az előttem szólókkal, a jövőben lehetne figyelni arra, hogy minden érmesünk kiemelt figyelmet kapjon, ne csak az ismertebb sportolók!)
2016. augusztus 07. 14:06
Neten követtem, de én sírtam, meg üvöltötte örömömbe. Annyira büszke vagyok, hogy erre nem léteznek szavak. Fantasztikus nemzetünk van, ennyi. Lányok, le a kalappal, csodásak vagytok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.