De ha Tom Cruise fiatalkorában ennyire vallásos volt, akkor hogy cserkészték be a Szcientológusok? Vagy tökmindegy kiben/miben, csak higgyen? Fura..
Kiderült, mivel foglalkoznának a celebek, ha nem lennének híresek
2016. augusztus 04. 17:49
|
|
dettybeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 160274 offline
|
Mondják ezt akkor, miután már befutottak..
De ha Tom Cruise fiatalkorában ennyire vallásos volt, akkor hogy cserkészték be a Szcientológusok? Vagy tökmindegy kiben/miben, csak higgyen? Fura..
2016. augusztus 04. 19:16
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
érdekes cikk
2016. augusztus 04. 19:25
|
|
kolozskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 207256 offline
|
Nem igazán lehet elképzelni, hiszen ha ez lett volna belőlük, már nem foglalkoztatnának senkit. Persze Justin más, mert űrhajósként ha sikerrel jár, híresség lesz belőle. Ennek ellenére jó megtudni milyen vágyaik voltak/vannak.
2016. augusztus 04. 21:45
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Én is szeretnék sok minden lenni, de nagy többsége örökre álom marad. Ilyen téren nekem ez a cikk nem volt valami érdekes, sorry.
Viszont olyannak örülnék, amiben TÉNYLEGESEN elvégzett iskolákkal mutatják be, hogy mivel is foglalkoznának a sztárok a közéletben.
Viszont olyannak örülnék, amiben TÉNYLEGESEN elvégzett iskolákkal mutatják be, hogy mivel is foglalkoznának a sztárok a közéletben.
2016. augusztus 05. 16:43
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Harry nagyon aranyos hogy ha nem lenne híres akkor segítene másokon <3 Taylor belső építész?
ha valami rosszat mondanál Taylornak akkor egyből elszúrná szándékosan az építkezést xD
2016. augusztus 06. 11:07
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nagyon jó cikk lett, volt akinél csodálkoztam. Miley szerintem nagyon jó szakmát választott volna <3
2016. augusztus 06. 14:01
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Justin, az űrhajós szakma nem csak arról szól, hogy kilőnek az űrbe azt' ott elvagy 1-2 hónapig. Kőkemény fizikai kiképzés van, illetve az űrhajósok nagy része egyetemet végzett, sőt akár doktorált is: orvosként, biológusként, geológusként vagy pl. mérnökként. Szóval nem a tinilányok csodálata miatt kerülnek ki az űrbe, hanem komoly kutatómunkát végeznek a Nemzetközi Űrállomáson.
2016. augusztus 06. 17:52
Érdekes cikk lett, páron meglepődtem.Természetesen a komolyabb rétegtől olyan választ is vártam, Justin még játsszon csak űrhajósat.
2016. augusztus 07. 05:26
|
|
Stradlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 256015 offline
|
Nem mellesleg olvastam valahol olyat is, hogy Ashton 13 éves korában öngyilkos akart lenni, hogy a beteg testvére megkaphassa az ő szívét. Csak így plusz érdekességként!
2016. augusztus 08. 00:46
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Érdekes és megdöbbentő infók.
Justinnal közös a gyerekkori álmunk
nem is gondoltam volna. Kim és Taylor elképzelése is tetszik, ugyanígy lennék nyomozó. Zaynből nem néztem volna ki a tanárságot, Ashton és Harry nemes célt szolgált volna, Clooney álma illik hozzá.
Justinnal közös a gyerekkori álmunk
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: