Starity

Sokkoló vallomás: A feszített munkatempó miatt elveszítette magzatát a várandós Halsey

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 30. 12:59 #21
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
amikor megláttam ezt a cikket azt hittem meghalok.ez nagyon szörnyű hír és neki is szörnyű lehetett ezt átélni.rettenetesen sajnálom az egészet sad.gif
2016. július 30. 21:54 #22
Biacica
Biacica
új tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 254776
Ó istenem
Sajnálom sad.gif
2016. július 30. 22:12 #23
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Na jó... Én vagyok az egyetlen, aki nem tudta, hogy terhes volt? Amugy nagyon sajnalom sad.gif
2016. július 30. 22:25 #24
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Az komoly.. Sajnálom. sad.gif
2016. július 30. 23:22 #25
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
ez nagyon durva... főleg az h kényszerítették h fellépjen, embertelen
2016. augusztus 01. 00:32 #26
- törölt felhasználó -    
Borzasztó, ami ebben a világban folyik. Igen, nagyon-nagyon fontos az, hogy fellépjen a koncertre, ÚGY, hogy elveszítette kisbabáját. Igen, a pénz a legfontosabb meg a hírnév meg .. még sorolhatnám. De könyörgöm! Miért nem foglalkoztak vele? Én az emberek helyében tettem volna az egészre, és nem "kényszerítettem" volna Halsey-t. Nem tudok abba belegondolni, hogy milyen érzés lehet elveszíteni egy kisgyereket, őszintén szólva nem is merek ... Nagyon sajnálom, ami vele történt, őszintén! sad.gif
2016. augusztus 04. 08:18 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet
Azt mondtam a többieknek, le kell mondanom ezt a show-t. Mindenki kedves volt, de azt mondták, hogy ez mégiscsak a Vevo LIFT hárommillió fővel...

Énnemtom, de nekem ebből nagyon nem az jön le, hogy kényszerítették volna. A helyében otthagytam volna az egészet a fenébe, biztos nem tartottak pisztolyt a fejéhez. closedeyes.gif
2016. augusztus 12. 00:46 #28
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom, biztos nehéz lehetett neki..
2016. augusztus 30. 20:55 #29
lilacxxsky
lilacxxsky
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 257757
szegény:( és borzasztó lehetett így fellépni
2017. január 29. 20:11 #30
- törölt felhasználó -    
Oké, tudom, hogy ezt valószínűleg már senki nem olvassa, mert közel hét hónapos cikk, de egyszerűen muszáj leírnom a gondolataimat ezzel kapcsolatban.

Én őszintén kevés emberre mondom azt, hogy példaértékű az, amit csinál, és, hogy felnézek rá. Mindössze öt emberre mondom ezt tisztán és őszintén, és Ashley bizony közéjük tartozik. Közel másfél éve hallgatom a zenéjét, azonban igazi, hatalmas fanatikusa pár hónapja vagyok, viszont azóta szinte jobban ismerem őt, mint magamat, és minden kétséget kizáróan ő a mai világ egyik legcsodálatosabb embere. Kevés olyan hírességet tudnék mondani, akinek ennyire tiszta lelke, és csoda szíve van, de őt mondom, mert így gondolom. Rengeteg mindent köszönhetek neki, és elképesztően, már-már komolyan leírhatatlanul felnézek rá, mert ilyen fiatalon olyan dalszövegeket írt meg, amik hihetetlen mondanivalóval rendelkeznek, példának okáért a legnagyobb kedvencem, a Castle, a női egyenjogúságról, és arról szól, hogy lehetünk királynők; és azok is vagyunk.
Éppen ezért hihetetlenül letaglózott, amikor megtudtam, hogy elvetélt. Nála jobban kevés énekesnő érdemelné meg, hogy kisbabája legyen, és őszintén hiszem, hogy nagyszerű édesanya vált volna belőle. Ugyanakkor tisztelem, amiért ezután kiment a színpadra, és olyan koncertet adott, amelynek a dalait egy nap minimum hatszor hallgatom meg, ha nem többször. Fáj, hogy elvesztette a babáját, mert nem érdemelte meg. Az a düh, amivel ott és akkor énekelt, számomra inspiráló. Kívánom, hogy legyen még alkalma a kisbabára. Ha valaki, akkor ez a csoda nagyon is megérdemelné.

Elnézést a nyálas szövegért, ezt már nagyon muszáj volt kiadnom magamból. sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Halsey Halsey 1123.