Sokkoló vallomás: A feszített munkatempó miatt elveszítette magzatát a várandós Halsey
2016. július 30. 22:12
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Na jó... Én vagyok az egyetlen, aki nem tudta, hogy terhes volt? Amugy nagyon sajnalom
2016. július 30. 22:25
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Az komoly.. Sajnálom.
2016. július 30. 23:22
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
ez nagyon durva... főleg az h kényszerítették h fellépjen, embertelen
2016. augusztus 01. 00:32
Borzasztó, ami ebben a világban folyik. Igen, nagyon-nagyon fontos az, hogy fellépjen a koncertre, ÚGY, hogy elveszítette kisbabáját. Igen, a pénz a legfontosabb meg a hírnév meg .. még sorolhatnám. De könyörgöm! Miért nem foglalkoztak vele? Én az emberek helyében tettem volna az egészre, és nem "kényszerítettem" volna Halsey-t. Nem tudok abba belegondolni, hogy milyen érzés lehet elveszíteni egy kisgyereket, őszintén szólva nem is merek ... Nagyon sajnálom, ami vele történt, őszintén!
2016. augusztus 04. 08:18
Idézet
Azt mondtam a többieknek, le kell mondanom ezt a show-t. Mindenki kedves volt, de azt mondták, hogy ez mégiscsak a Vevo LIFT hárommillió fővel...
Énnemtom, de nekem ebből nagyon nem az jön le, hogy kényszerítették volna. A helyében otthagytam volna az egészet a fenébe, biztos nem tartottak pisztolyt a fejéhez.
2016. augusztus 30. 20:55
|
|
lilacxxskyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 257757 offline
|
szegény:( és borzasztó lehetett így fellépni
2017. január 29. 20:11
Oké, tudom, hogy ezt valószínűleg már senki nem olvassa, mert közel hét hónapos cikk, de egyszerűen muszáj leírnom a gondolataimat ezzel kapcsolatban.
Én őszintén kevés emberre mondom azt, hogy példaértékű az, amit csinál, és, hogy felnézek rá. Mindössze öt emberre mondom ezt tisztán és őszintén, és Ashley bizony közéjük tartozik. Közel másfél éve hallgatom a zenéjét, azonban igazi, hatalmas fanatikusa pár hónapja vagyok, viszont azóta szinte jobban ismerem őt, mint magamat, és minden kétséget kizáróan ő a mai világ egyik legcsodálatosabb embere. Kevés olyan hírességet tudnék mondani, akinek ennyire tiszta lelke, és csoda szíve van, de őt mondom, mert így gondolom. Rengeteg mindent köszönhetek neki, és elképesztően, már-már komolyan leírhatatlanul felnézek rá, mert ilyen fiatalon olyan dalszövegeket írt meg, amik hihetetlen mondanivalóval rendelkeznek, példának okáért a legnagyobb kedvencem, a Castle, a női egyenjogúságról, és arról szól, hogy lehetünk királynők; és azok is vagyunk.
Éppen ezért hihetetlenül letaglózott, amikor megtudtam, hogy elvetélt. Nála jobban kevés énekesnő érdemelné meg, hogy kisbabája legyen, és őszintén hiszem, hogy nagyszerű édesanya vált volna belőle. Ugyanakkor tisztelem, amiért ezután kiment a színpadra, és olyan koncertet adott, amelynek a dalait egy nap minimum hatszor hallgatom meg, ha nem többször. Fáj, hogy elvesztette a babáját, mert nem érdemelte meg. Az a düh, amivel ott és akkor énekelt, számomra inspiráló. Kívánom, hogy legyen még alkalma a kisbabára. Ha valaki, akkor ez a csoda nagyon is megérdemelné.
Elnézést a nyálas szövegért, ezt már nagyon muszáj volt kiadnom magamból.
Én őszintén kevés emberre mondom azt, hogy példaértékű az, amit csinál, és, hogy felnézek rá. Mindössze öt emberre mondom ezt tisztán és őszintén, és Ashley bizony közéjük tartozik. Közel másfél éve hallgatom a zenéjét, azonban igazi, hatalmas fanatikusa pár hónapja vagyok, viszont azóta szinte jobban ismerem őt, mint magamat, és minden kétséget kizáróan ő a mai világ egyik legcsodálatosabb embere. Kevés olyan hírességet tudnék mondani, akinek ennyire tiszta lelke, és csoda szíve van, de őt mondom, mert így gondolom. Rengeteg mindent köszönhetek neki, és elképesztően, már-már komolyan leírhatatlanul felnézek rá, mert ilyen fiatalon olyan dalszövegeket írt meg, amik hihetetlen mondanivalóval rendelkeznek, példának okáért a legnagyobb kedvencem, a Castle, a női egyenjogúságról, és arról szól, hogy lehetünk királynők; és azok is vagyunk.
Éppen ezért hihetetlenül letaglózott, amikor megtudtam, hogy elvetélt. Nála jobban kevés énekesnő érdemelné meg, hogy kisbabája legyen, és őszintén hiszem, hogy nagyszerű édesanya vált volna belőle. Ugyanakkor tisztelem, amiért ezután kiment a színpadra, és olyan koncertet adott, amelynek a dalait egy nap minimum hatszor hallgatom meg, ha nem többször. Fáj, hogy elvesztette a babáját, mert nem érdemelte meg. Az a düh, amivel ott és akkor énekelt, számomra inspiráló. Kívánom, hogy legyen még alkalma a kisbabára. Ha valaki, akkor ez a csoda nagyon is megérdemelné.
Elnézést a nyálas szövegért, ezt már nagyon muszáj volt kiadnom magamból.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: