Fesztivállal harcolnak a sztárok a szegénység megszüntetése érdekében
2016. július 29. 12:24
Ettől már rosszul vagyok :/ Miért akarja minden csilivili popsztár megváltoztatni a világot? Képmutatóak..
2016. július 31. 19:26
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ez nagyon szép dolog,meg minden,de mégis...elárulná valaki,hogy ezzel hogyan szűnik meg a szegénység és a nők elleni erőszak? Szerintem a szegény emberek,akik OTT laknak,ellátogatnak,és ugyan gazdagabbak lesznek,de csak élménnyel! Pénzzel nem! Attól még spórolniuk kell,attól még koplalniuk kell,attól még hiányban fognak szenvedni! Meg aztán ha valaki szegény,szerintem jobban örülne pénznek ételnek vagy tárgynak,mint egg ingyenes koncertnek. Meg az egy dolog,hogy a szegények elmehetnek koncertre,de akik mondjun Indiában laknak??? Nem lesz pénzük oda utazni! Mert látom,az szándék meg van,meg félig a cselekedet is,de nem ettől a koncerttől!
2016. augusztus 01. 09:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
BLulu88 ezt írta:
Még az hiányzik hogy az átlag emberek is olyan botrányosak legyenek min ők...
Hidd el,vannak olyan átlag emberek,akik náluk sokkal botrányosabbak:D
(Pld osztálytársaim)
Még az hiányzik hogy az átlag emberek is olyan botrányosak legyenek min ők...
Hidd el,vannak olyan átlag emberek,akik náluk sokkal botrányosabbak:D
(Pld osztálytársaim)
2016. augusztus 01. 09:30
|
|
|
Justarianafan ezt írta:
16 éves létemre, saját kereset nélkül, minden alkalommal amikor a boltból kifelé készülök megállok a mellett az üvegdoboz mellett, és beledobok minimum egy ezrest, mert a lelkiismeretem nem hagy nyugodni, hogy én most mindjárt teleeszem magam édességgel, miközben valahol több tucat kisgyerek az életéért küzd a négy fal között.
Ez nagyon szép!
16 éves létemre, saját kereset nélkül, minden alkalommal amikor a boltból kifelé készülök megállok a mellett az üvegdoboz mellett, és beledobok minimum egy ezrest, mert a lelkiismeretem nem hagy nyugodni, hogy én most mindjárt teleeszem magam édességgel, miközben valahol több tucat kisgyerek az életéért küzd a négy fal között.
Ez nagyon szép!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: