Starity

Fesztivállal harcolnak a sztárok a szegénység megszüntetése érdekében

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 29. 12:24 #21
- törölt felhasználó -    
Ettől már rosszul vagyok :/ Miért akarja minden csilivili popsztár megváltoztatni a világot? Képmutatóak..
2016. július 31. 19:26 #22
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Ez nagyon szép dolog,meg minden,de mégis...elárulná valaki,hogy ezzel hogyan szűnik meg a szegénység és a nők elleni erőszak? Szerintem a szegény emberek,akik OTT laknak,ellátogatnak,és ugyan gazdagabbak lesznek,de csak élménnyel! Pénzzel nem! Attól még spórolniuk kell,attól még koplalniuk kell,attól még hiányban fognak szenvedni! Meg aztán ha valaki szegény,szerintem jobban örülne pénznek ételnek vagy tárgynak,mint egg ingyenes koncertnek. Meg az egy dolog,hogy a szegények elmehetnek koncertre,de akik mondjun Indiában laknak??? Nem lesz pénzük oda utazni! Mert látom,az szándék meg van,meg félig a cselekedet is,de nem ettől a koncerttől!
2016. augusztus 01. 09:29 #23
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
BLulu88 ezt írta:
Még az hiányzik hogy az átlag emberek is olyan botrányosak legyenek min ők...

Hidd el,vannak olyan átlag emberek,akik náluk sokkal botrányosabbak:D
(Pld osztálytársaim)
2016. augusztus 01. 09:30 #24
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Justarianafan ezt írta:
16 éves létemre, saját kereset nélkül, minden alkalommal amikor a boltból kifelé készülök megállok a mellett az üvegdoboz mellett, és beledobok minimum egy ezrest, mert a lelkiismeretem nem hagy nyugodni, hogy én most mindjárt teleeszem magam édességgel, miközben valahol több tucat kisgyerek az életéért küzd a négy fal között.

Ez nagyon szép!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!