Hihihihi! Szerintem nekem a legjobb, mert én leszarom.
Nagyon jó színész mindkettő.
Kim Kardashian végzett Taylor Swifttel: mégsem olyan ártatlan, mint mondta magát
2016. július 18. 16:50
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
2016. július 18. 17:10
A wikipédiás résznél konkrétan felvisítottam.
A cikk pedig szép tartalmas és összeszedett lett, öröm volt olvasni.
2016. július 18. 17:15
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 14:40)
Néha elgondolkozok azon, hogy a felnőtt emberek többsége miért képtelen elintézni civilizáltan a gondjaikat, problémáikat? Elolvastam a cikket, és teljesen olyan érzésem van, mintha a cikkben szereplő személyek óvodások lennének. Én sem rajongom Swift kisasszonyért, de szerintem ez már kezd túlzás lenni. Való igaz, hogy ő Hollywood ügyeletes r*banca, de semmivel sem rosszabb, mint napjainkban azok a lányok, akik virágról virágra szállnak. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyik kutya, másik eb. A Kardashian-West duó konkrétan lesüllyedt Swift szintjére, ezzel pedig az én szememben hiteltelenné váltak. Gondolom, más hírességek is szoktak konfrontálódni, mégsem ezt az opciót választják problémamegoldás gyanánt. Bennem pedig felmerül a kérdés (jogosan?), hogy ez az egész nem e a marketingra megy ki, hisz a negatív reklám is reklám. Vittek bíróságra már negyed ennyire piti ügyet is, hihetetlen, hogy még egyikük sem perelte be a másikat becsületsértés, rágalmazás vádjával. Mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz, semmi több. Szerintem megjátszott ez az egész, akárcsak Hiddlestonnal való parádézása is egy előre megírt forgatókönyv része. Rádöbbent, hogyha megbotránkoztatja a köznépet, akkor a csapból is ő fog folyni. A tippje bejött, ugyanis mindenhol őt gyömöszölik az arcomba, az ominózus házaspár pedig ingyen reklámot csinál neki a balhéval. Mi ez, ha nem üzletpolitika, kérem szépen? 
Ennél jobban nem lehet összefoglalni a dolgokat, teljesen egyet értek veled. Ez annyira forgatókönyv szerint eljátszott dolognak tűnik, mint a török puccskísérlet.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. július 18. 17:27
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Nekem már kezd ez nagyon unalmas lenni.. Én nem vagyok egyikőjük pártján se, de azért Kim se játssza már a szentet, mert mindenki tudja róla, hogy mekkora egy undormány nő..
Taylor pedig nem tudom miért akarja, hogy minden körülötte forogjon, kezd sok lenni, hogy nem tud megülni a fenekén, ettől függetlenül szeretem őt, de lehet ezt nyugodtan is csinálni, nem vergődni az interneten.. Inkább a saját kis házuk táján kéne söprögetni mindenkinek.. Kardashian meg inkább bújjon el, mert semmit sem tud felmutatni, ahogy a többi testvére sem. Ennyi.
2016. július 18. 17:35
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
A cikket olvasva tényleg olyan érzésem támadt hogy mintha a sztár világ vissza fejlődne.
Ennek több követője van mint annak, ez itt oltotta be a másikat, a másik ezen a közösségi portálon. Előttem is jó páran írták hogy gyerekesek, hát egyet értek
Ennek több követője van mint annak, ez itt oltotta be a másikat, a másik ezen a közösségi portálon. Előttem is jó páran írták hogy gyerekesek, hát egyet értek
2016. július 18. 17:44
Tudjátok mi a cikk lényege? Kimike megelégelte, hogy mostanában nem körülötte forog a világ és akart valami nagy botrányt kelteni. Szánalmas... -.-"
Ha tényleg zavarna bárkit is ez az ügy megoldanák a média nélkül, titokban, gyorsított eljárásban vagy ha máshogy nem megoldható akkor verőemberekkel. Kimike unja hogy háttérben van és tönkre akarja tenni Taylort mert egyszer véletlen elkövetett egy hibát...
Ha tényleg zavarna bárkit is ez az ügy megoldanák a média nélkül, titokban, gyorsított eljárásban vagy ha máshogy nem megoldható akkor verőemberekkel. Kimike unja hogy háttérben van és tönkre akarja tenni Taylort mert egyszer véletlen elkövetett egy hibát...
2016. július 18. 18:09
Hát Taylorka ezt most nagyon megszívta... de meg is érdemli! Amúgy ez a cikk feldobta a napomat, örülök hogy taylor sz*rban van
2016. július 18. 18:48
Sokan mondjátok róluk, hogy mennyire gyerekesek és a felhajtásra mennek, de hát manapság hogy máshogy csinálnák? Emberek, ez itt a 21. század, vagy azt szeretnétek, hogy adjunk a kezükbe egy-egy kardot és vívjanak meg a becsületükért?
Bár abból is elég nagy hírverést szerezhetnének maguknak.
Még valaki írta, hogy a Starity mostanság hirtelen átment Taylor Swift ócsároló oldalba... Ha egy sztárról az eddigi összes "csodálatosan tiszteletre méltó" tettéről és még arról is, ami senkit sem izgatott külön cikkek szóltak, erre egyszer csak születik egy nem mézes mázos, ódákat zengő is, akkor mindenki kiakad? Tudtommal ez az első ilyen hangnemben megírt és szerintem szükség is volt már rá.
Viszont azt is hozzátenném, hogy néhány éve én is a rajongója voltam eme hölgyeménynek, egy csupaszív, kedves, alázatos, aranyos lánynak tartottam, de ahogy teltek az évek, egyre inkább éreztem ezek ellenkezőjét. Belegondolva, hogy ha megnézünk róla egy videót, ott mennyire normálisnak is tűnik és mindezzel szembeállítjuk azt, amiket cselekszik... hát, arra azt mondanám, hogy a színészettel is nyugodtan próbálkozzon, ha elhagyja az ihlete és akkor majd újabb szerelmi csalódás sem lesz a lelkében, valamint ha egyszer Tom Hiddleston-on keresztül bekerül a Marvel-hez, nem kell majd ott aggódnia, azonban ott én nem fogok mást csinálni, mint (ahogy Szirmai Gergő tette az Alkonyat utolsó részénél) felállok abból a székből, megfordulok és elkezdem azt ütlegelni, majd szépen távozok, miközben azt mondom: "Nem, nem, kész, végeztem az emberiséggel, a belé vetett hitemmel, mindennel! Nem."
Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi lesz, tényleg érdekel hogy a Tommal való kapcsolata hová halad, és hogy ő maga, a pillanatnyi pasija mit gondol vagy tud erről. Lehet, hogy Selena, meg pár hűségesebb barátnője majd megpróbál még segíteni rajta, de kétlem, hogy el is érnének vele valamit, az internetet jelenleg ez a sztori ha tetszik, ha nem, ha swiftie vagy, vagy utáló, esetleg Westék rajongója, vagy talán ki nem állhatod őket, még ha egyáltalán nem is izgat ez, csak a végét várod, ez igenis szórakoztatja. (A gifek és képek között nem egy frappáns van, valljuk be.) Selenáról szólva pedig kicsit sajnálom, mivel vagy nem tudja jól megválogatni a barátait, vagy mi nem tudunk arról, hogy valójában egy hihetetlenül kedves és jó fej személyiséget szidunk, mi szemétládák (
), esetleg közöttük tényleg baráti kapcsolat van, de ő tényleg tett is valamit az Orlandóban történtek után, hiszen énekel a Hands című dalban, azonban sajnálatos (a rajongói szemszögéből, szerintem), hogy Taylort eddig nem nagyon lehetett ilyen dolgokkal kapcsolatban hallani, akár valamelyik netes felületén, akár koncerten, bárhol. Lehet az is sérti a karakterét, ha kiáll az önmagukat felvállalni merő emberek mellett, vagy részvétet nyilvánít tragikus események áldozataira tekintettel és nem hajlandó ehhez sem adni a nevét, de ha így van, akkor legalább vállalja fel. (Bár lehet fél a még több utálót hozó tettektől főleg a közelmúltban történtek miatt, de hé, egyszer mindenkiről lehull az álarc.)
Mindettől függetlenül tényleg alkotói szabadságot adott a "persze, írj olyan sorokat, amilyeneket gondolsz” kijelentésével és ha ki akar már lépni ebből a már több éve tartó szerinte ellene való áskálódássból, akkor minek próbálkozott összebarátkozni Kanye West-el, mert ha azok lennének, ugyan így telefonon lerendezhették volna a Grammy-s "feminista" beszéde nélkül (mondjuk úgy nem ajnározták volna) vagy akár személyesen is letudhatták volna az ügy megbeszélését, de hát az mire lenne jó? Hogy megtagadja magától a hírverést? Az neki mire lenne jó? Hisz a csúcson kell maradni, de úgy is lehet élni, ha valakivel pár méter távolságot tartotok, esetleg találkoztok évente néhány fontosabb esemény alkalmából véletlenül és akkor is kultúráltak maradtok és kész! (Igen tudom, jajj én szegényke, milyen naivan tekintek a showbizniszre!
)
Végkövetkeztetés: Semmi sem az aminek látszik! Ahogyan
Taylor Swift sem.
Azzal pedig, hogy valaki szerint Kanye durvábban beszélt szegény kislányról (értelmiségi szint szerint besorolva eme kategóriába), egy trágár szó, kontra lejárató hadjáratok? Tényleg? Azért, mert valakit nem szeretsz, vagy ő dobott téged, nem kell mindenkivel megutáltatni azt a személyt, hanem kisírhatod magadat a barátaidnak/párnádnak/egy filmen sok zsepivel, csokival és gyorskajával, majd pedig felállhatsz és folytathatod az utadat magabiztosan. Ha van hozzá eszed, nélküle is sikeres lehetsz {úgy, hogy közben teljesen megfeledkezel róla, nem pedig egy újabb kapcsolatból visszakiabálva ócsárolod még a másik felet, vagy próbálod derékba törni a karrierjét egy-egy "virágnyelven megfogalmazott" gyűlölő beszéddel (hisz a gyűlölet a szeretet)}.
Még valaki írta, hogy a Starity mostanság hirtelen átment Taylor Swift ócsároló oldalba... Ha egy sztárról az eddigi összes "csodálatosan tiszteletre méltó" tettéről és még arról is, ami senkit sem izgatott külön cikkek szóltak, erre egyszer csak születik egy nem mézes mázos, ódákat zengő is, akkor mindenki kiakad? Tudtommal ez az első ilyen hangnemben megírt és szerintem szükség is volt már rá.
Viszont azt is hozzátenném, hogy néhány éve én is a rajongója voltam eme hölgyeménynek, egy csupaszív, kedves, alázatos, aranyos lánynak tartottam, de ahogy teltek az évek, egyre inkább éreztem ezek ellenkezőjét. Belegondolva, hogy ha megnézünk róla egy videót, ott mennyire normálisnak is tűnik és mindezzel szembeállítjuk azt, amiket cselekszik... hát, arra azt mondanám, hogy a színészettel is nyugodtan próbálkozzon, ha elhagyja az ihlete és akkor majd újabb szerelmi csalódás sem lesz a lelkében, valamint ha egyszer Tom Hiddleston-on keresztül bekerül a Marvel-hez, nem kell majd ott aggódnia, azonban ott én nem fogok mást csinálni, mint (ahogy Szirmai Gergő tette az Alkonyat utolsó részénél) felállok abból a székből, megfordulok és elkezdem azt ütlegelni, majd szépen távozok, miközben azt mondom: "Nem, nem, kész, végeztem az emberiséggel, a belé vetett hitemmel, mindennel! Nem."
Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi lesz, tényleg érdekel hogy a Tommal való kapcsolata hová halad, és hogy ő maga, a pillanatnyi pasija mit gondol vagy tud erről. Lehet, hogy Selena, meg pár hűségesebb barátnője majd megpróbál még segíteni rajta, de kétlem, hogy el is érnének vele valamit, az internetet jelenleg ez a sztori ha tetszik, ha nem, ha swiftie vagy, vagy utáló, esetleg Westék rajongója, vagy talán ki nem állhatod őket, még ha egyáltalán nem is izgat ez, csak a végét várod, ez igenis szórakoztatja. (A gifek és képek között nem egy frappáns van, valljuk be.) Selenáról szólva pedig kicsit sajnálom, mivel vagy nem tudja jól megválogatni a barátait, vagy mi nem tudunk arról, hogy valójában egy hihetetlenül kedves és jó fej személyiséget szidunk, mi szemétládák (
Mindettől függetlenül tényleg alkotói szabadságot adott a "persze, írj olyan sorokat, amilyeneket gondolsz” kijelentésével és ha ki akar már lépni ebből a már több éve tartó szerinte ellene való áskálódássból, akkor minek próbálkozott összebarátkozni Kanye West-el, mert ha azok lennének, ugyan így telefonon lerendezhették volna a Grammy-s "feminista" beszéde nélkül (mondjuk úgy nem ajnározták volna) vagy akár személyesen is letudhatták volna az ügy megbeszélését, de hát az mire lenne jó? Hogy megtagadja magától a hírverést? Az neki mire lenne jó? Hisz a csúcson kell maradni, de úgy is lehet élni, ha valakivel pár méter távolságot tartotok, esetleg találkoztok évente néhány fontosabb esemény alkalmából véletlenül és akkor is kultúráltak maradtok és kész! (Igen tudom, jajj én szegényke, milyen naivan tekintek a showbizniszre!
Végkövetkeztetés: Semmi sem az aminek látszik! Ahogyan
Azzal pedig, hogy valaki szerint Kanye durvábban beszélt szegény kislányról (értelmiségi szint szerint besorolva eme kategóriába), egy trágár szó, kontra lejárató hadjáratok? Tényleg? Azért, mert valakit nem szeretsz, vagy ő dobott téged, nem kell mindenkivel megutáltatni azt a személyt, hanem kisírhatod magadat a barátaidnak/párnádnak/egy filmen sok zsepivel, csokival és gyorskajával, majd pedig felállhatsz és folytathatod az utadat magabiztosan. Ha van hozzá eszed, nélküle is sikeres lehetsz {úgy, hogy közben teljesen megfeledkezel róla, nem pedig egy újabb kapcsolatból visszakiabálva ócsárolod még a másik felet, vagy próbálod derékba törni a karrierjét egy-egy "virágnyelven megfogalmazott" gyűlölő beszéddel (hisz a gyűlölet a szeretet)}.
2016. július 18. 18:50
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Najó, erre csak annyit tudok mondani: ku*va jó!!! Köszönöm, Starity-admin(ok), köszönöm!!!
<3 Mellesleg, én is Taylor ellen vagyok
2016. július 18. 18:52
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Ez kezd unalmassá válni, bár nem tagadom, most jót szórakoztam ezen :'D
Egyébként Taylor eléggé megszívta, főleg, hogy a bizonyíték után is tagadta a történteket, ezzel végérvényesen lejáratva magát az egész emberiség előtt (és most nem túlzok szerintem).
Eleve ha megbeszélték, mi értelme volt tagadni? Ennek az egésznek egyáltalán mi értelme?
Ez magának csinálta, akkor ne csodálkozzon a szaros meg kígyós emojik lepik el az oldalát (ezen amúgy besírtam xD)
Ő ebből már nem jöhet ki jól.
Egyébként szakadok azon a ScoobyDoo-s képen, olyan igaz x"DDD
Ilyen drámát emberek a semmiért jaaaaaj...
Egyébként Taylor eléggé megszívta, főleg, hogy a bizonyíték után is tagadta a történteket, ezzel végérvényesen lejáratva magát az egész emberiség előtt (és most nem túlzok szerintem).
Eleve ha megbeszélték, mi értelme volt tagadni? Ennek az egésznek egyáltalán mi értelme?
Ez magának csinálta, akkor ne csodálkozzon a szaros meg kígyós emojik lepik el az oldalát (ezen amúgy besírtam xD)
Ő ebből már nem jöhet ki jól.
Egyébként szakadok azon a ScoobyDoo-s képen, olyan igaz x"DDD
Ilyen drámát emberek a semmiért jaaaaaj...
2016. július 18. 19:09
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Amúgy tényleg érdekes, hogy Taylor mennyi nem túl pozitív hangvételű dalt írt az exeiről (még akkor is, ha nem káromkodott egyikben sem), akiknek eszük ágában sem volt ekkora botrányt csinálni belőle, de amint őt éri egy rossz szó, már megy a hajcihő meg kihasználják és hírnevén próbálnak felkapaszkodni...Érdekes jány ez a Taylor.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.