Oczella Eszter lett az elsőszámú udvarhölgy, nem Barbara (mondjuk utóbbi szerintem is szebb).
Hát nem mondom, hogy nem szép a nyertes hölgy, de összességében nekem valamiért nem olyan királynős. Jobban tetszett a közönségdíjas, ő volt a kedvencem.
Kiválasztották Magyarország legszebb lányát
2016. július 18. 11:52
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Annyira egyforma volt az összes lány.
Szerintem Oczella Eszter kitűnt a többiek közül,mert ő tényleg egy felnőtt nő volt. Viszont a tény,hogy mindegyiket ugyanúgy sminkelték ki,a hajuk is teljesen egyforma volt nagyon felháborított. De hát erről szólnak a szépségversenyek,egyénisége senkinek nincsen.
Szerintem Oczella Eszter kitűnt a többiek közül,mert ő tényleg egy felnőtt nő volt. Viszont a tény,hogy mindegyiket ugyanúgy sminkelték ki,a hajuk is teljesen egyforma volt nagyon felháborított. De hát erről szólnak a szépségversenyek,egyénisége senkinek nincsen.
2016. július 18. 11:58
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Olyan egyforma volt mindegyik és olyan jellemtelen, hogy szerintem egyikük se érdemelte volna meg a győzelmet. De hát ezek a versenyek se a különlegességre mennek.
2016. július 18. 13:12
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Nem is tudtam volna választani, annyira egyformák voltak.
2016. július 18. 14:26
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Megnéztem a 15 lány csoportképét és végtelenül szomorú voltam, hogy mindegyik lány mennyire ugyanúgy nézett ki. Pont az a bajom velük, mint sok kortársunkkal -hogy mind úgy néznek ki, mintha futószalagon gyártanák őket.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. július 18. 15:09
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem mondom, hogy nem szép, mert tény, hogy van benne szépség. De nem hiszem, hogy pont neki kellett volna megnyernie...
2016. július 18. 15:24
|
|
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline
|
A maga sajátos módján, mindenki szép, de nem hinném, hogy ő Magyarország legszebb lánya.
2016. július 18. 15:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (CandUs @ 2016.07.18. 14:26)
Megnéztem a 15 lány csoportképét és végtelenül szomorú voltam, hogy mindegyik lány mennyire ugyanúgy nézett ki. Pont az a bajom velük, mint sok kortársunkkal -hogy mind úgy néznek ki, mintha futószalagon gyártanák őket.
Mint a mai fiatal lányok többsége, és ahogyan elnéztem a beválasztott lányok java részt 18-23 év közöttiek. Azon generáció szülöttei, akik 15-16 évesen a gimiben is egyformán néztek ki, mondván, hogy követik a divatot. Ugyanazokat a ruhákat hordják, ugyanúgy sminkelnek, hajuk hosszú, vasalt, gebék és még az arcvonásaik hasonlóak. Feleslegesnek érzem, hogy szépségkirálynőt válasszanak, mert a mai lányok olyanok, mintha klónozták volna őket. Semmi egyediség, semmi merészség, csak ugyanaz a flegma arckifejezés ugyanazon kiegészítőkkel. Régen azt mondták, hogy a magyar lányok kiemelkedően szépek, hát sajnos ez a kijelentés ma már nem állja meg a helyét.
2016. július 18. 17:35
Ránéztem a képre, és az volt az első kérdésem, hogy "valóban ő a legszebb lányunk?". Szerintem vannak sokkal szebbek is, bár teljesen feleslegesnek tartom a szépségversenyeket...
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett