Ma, a heterokrómia napján annak jártunk utána, hogy mi okozhatja azt, hogy valakinek különböző színűek lesznek a szemei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Heterokrómiás sztárok, avagy celebek, akiknek nem ugyanolyan színűek a szemeik
2016. július 12. 08:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 12. 08:18
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát,amikor megláttam ezt a cikket,akkor gondoltam,hogy na...mivel nem ismerek egy olyan sztárt se,amelyiknek ilyen betegsége lenne, tuti egyiket se fogom ismerni...és milyen igazam lett:D
Vagyis nem):
David Bowiet ismerem,de azt is csak egy aprót,a halála előtt kiadott zenéből,ami szerintem förtelem,de a klippje jó lett. És ott nem igen van megmutatva a szeme,mivel egy fásli van rajta,de azért róla nem,gondoltam volt
Vagyis nem):
David Bowiet ismerem,de azt is csak egy aprót,a halála előtt kiadott zenéből,ami szerintem förtelem,de a klippje jó lett. És ott nem igen van megmutatva a szeme,mivel egy fásli van rajta,de azért róla nem,gondoltam volt
2016. július 12. 08:24
Mindig is szépnek tartottam, ha valakinek kétszínű a szeme. Továbbra is annam fogom tartani ^^ A kék-barna a legjobb :33
2016. július 12. 08:58
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Nagyon jó
Végre valami érdekes.
A kék-zöld kombináció tetszik. ^^
Végre valami érdekes.
A kék-zöld kombináció tetszik. ^^
2016. július 12. 09:56
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
paska:írták hogy a teljesség igénye nélkül.
Szerintem nagyon szép szemük van.Csak Joshról és David Bowieról tudtam.
Szerintem nagyon szép szemük van.Csak Joshról és David Bowieról tudtam.
2016. július 12. 10:12
|
|
WonderWoman2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 255287 offline
|
Jó cikk lett, de Mila Kunisnak is különbözőek a szemei, rá is számítottam hogy benne lesz a cikkben...
2016. július 12. 10:58
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Gyönyörű, imádom a heterokrómiás embereket.
2016. július 12. 11:12
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Engem lenyűgöz, ha egy pasinak heterokrómiás szemeik vannak. Dominic Sherwoodnál is ez a helyzet, annyira nem jön be a pasi, de a szemei csodálatosak. Gönczi Gábornál vettem múltkor észre, hogy neki is különböző színűek a szemei.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: