7 hátborzongató szörnyeteg a kelta legendákból
2016. július 11. 15:42
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem szeretem az ilyen cikkeket. Nagyon béna lett, ez miért van itt starityn? Ennyi erővel kéne írni az ahuneról, a tengeri szerzetesről, a ludoracráról, a krokodilról, meg az onoszról,mert JustVidman videós készített róluk videót.
2016. július 11. 15:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
fruzsinaborbely | Ma, 13:37
csak nekem ugrik be erről Vidman videója?XDDDDDDDD
Vilufanforever | Ma, 15:25
Nagyon jó cikk, de nekem is Vidman vidije jutott eszembe
Hú,de jó,nem vagyok egyedül:D
csak nekem ugrik be erről Vidman videója?XDDDDDDDD
Vilufanforever | Ma, 15:25
Nagyon jó cikk, de nekem is Vidman vidije jutott eszembe
Hú,de jó,nem vagyok egyedül:D
2016. július 11. 15:59
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
az ír manó-ról minden Directioner-nek egy valaki jut eszébe:)
Amúgy érdekes cikk lett, én szívesen olvasok ilyeneket
2016. július 11. 16:05
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hakushaku to Yousei *-* Jó régen láttam már. ^^
Jó cikk lett, de én egyikben sem hiszek.
Jó cikk lett, de én egyikben sem hiszek.
2016. július 11. 16:31
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Nagyon szuper cikk lett!
Imádom az ilyen lényeket <3
Imádom az ilyen lényeket <3
2016. július 11. 17:28
Jó cikk lett! ^^
Viszont Dearg Due-t nem értem... Öngyilkos lett és a szelleme nem tért nyugovóra és ezért bosszút áll a férfi nemen. De ha gyönyörű nő volt aki most szellem, akkor miért vámpirnő? xD Mindegy. ^^"
Viszont Dearg Due-t nem értem... Öngyilkos lett és a szelleme nem tért nyugovóra és ezért bosszút áll a férfi nemen. De ha gyönyörű nő volt aki most szellem, akkor miért vámpirnő? xD Mindegy. ^^"
2016. július 11. 17:39
Hajni és Gézacica
Ez legalább érdekes cikk lett... Sokkal inkább való ide,mint az, hogy a dzsenner-kárdásien csajok hol mutogatták a mellüket és/vagy seggüket,na meg téjlor szviftike kivel szűrte össze a levet...
Nem szeretem az ilyen cikkeket. Nagyon béna lett, ez miért van itt starityn? Ennyi erővel kéne írni az ahuneról, a tengeri szerzetesről, a ludoracráról, a krokodilról, meg az onoszról,mert JustVidman videós készített róluk videót.
Ez legalább érdekes cikk lett... Sokkal inkább való ide,mint az, hogy a dzsenner-kárdásien csajok hol mutogatták a mellüket és/vagy seggüket,na meg téjlor szviftike kivel szűrte össze a levet...
2016. július 11. 18:01
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
KimMinTae igazad van xD
2016. július 11. 19:00
|
|
|
Petra02 | Ma, 17:39
Hajni és Gézacica
Csak hogy tudd,én se szeretem se Kyleit,se Kardashiant,se Taylort, de a STARity azért starity,mert sztárokról szól. Itt viszont nincs egy sztár se említve,max az az írónő. De a cikk is attól függ,kinek tetszik,és kinek nem: én nem szeretem a vámpírokat,se a szellemeket,se más lényeket,nekem jobban tetszett a szépségkirálynős cikk,mert én drámafilm kedvelő vagyok,és nem fantasy. Ennyi
Hajni és Gézacica
Csak hogy tudd,én se szeretem se Kyleit,se Kardashiant,se Taylort, de a STARity azért starity,mert sztárokról szól. Itt viszont nincs egy sztár se említve,max az az írónő. De a cikk is attól függ,kinek tetszik,és kinek nem: én nem szeretem a vámpírokat,se a szellemeket,se más lényeket,nekem jobban tetszett a szépségkirálynős cikk,mert én drámafilm kedvelő vagyok,és nem fantasy. Ennyi
2016. július 11. 19:38
Nagyon szép, összeszedett, érdekes cikk, főleg a hozzám hasonlóknak, akik szintén imádják az ilyen misztikumokat. Párat ismertem közülük, de akadtak meglepetések. Gratulálok az írónak!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett