Anélkül beszélni meg könnyű. A sok nem hiszek a szerelembennek meg azt mondanám, hogy akkor még nem voltak szerelmesek
7 jel, hogy egy rosszul működő párkapcsolatban élsz
2016. július 12. 10:07
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Őszintén szólva passzolom, mert még sosem éltem párkapcsolatban (hosszú távon ) (ehj, miért
)
Anélkül beszélni meg könnyű. A sok nem hiszek a szerelembennek meg azt mondanám, hogy akkor még nem voltak szerelmesek
Bocsi, csak ez egy olyan szép érzés (meg elég gyakran olyan szar
) (filozófiai mélységekbe hatolok lol)
2016. július 19. 19:47
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Bírom,hogy ezen az oldalon leginkább kis pisisek vannak és bólogatnak az ilyen cikkere és most kivannak akavadva, hogy milyen szörnyű kapcsolatban élnek
2016. július 19. 20:12
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Idézet (Lucus18 @ 2016.07.09. 14:20)
szerintem itt a többség 14-15 év körüli , persze lehet hogy tévedek.és szerintem elég kevesen éltek át ilyet
Eléggé tévedsz, nagyon sok a felnőtt felhasználó.
2016. szeptember 17. 14:49
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nem voltam még párkacsolatban, de anélkül is bólogathatok erre a cikkra, mer ez egyértelműen igaz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: