Habár kicsit klausztrofóbiás vagyok, de ha beragadnék egy liftbe, azért attól még nem ijednék meg, de ha mondjuk abba a koporsóba... XD mindegy
13 fura filmbeli fóbia, ami a valóságban is létezik
2016. július 08. 22:03
|
|
tini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244307 offline
|
jó cikk, habár nekem nincs szerencsére semmilyen fóbiám.
Habár kicsit klausztrofóbiás vagyok, de ha beragadnék egy liftbe, azért attól még nem ijednék meg, de ha mondjuk abba a koporsóba... XD mindegy
2016. július 09. 11:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ebből 7 fóbia engem is érint. :|
2016. július 09. 14:02
|
b23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 12897 offline
|
lol az It-ben nem azért félnek a bohóctól mert fóbiájuk lenne, hanem mert az a bizonyos bohóc gyerekeket gyilkol.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. július 09. 23:58
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nos...én rettegek a pókoktól,mondjuk ahogy örgeszem úgy próbálok felülkerekedni rajta és mára már egész jó,nahde kérem szépen a keresztes pók o.O azzal a bazinagy testével o.O én minitarantullának hívom és félelmetes o.O ... amugy vannak itt fura fóbiák.. a ház elhagyásáról már hallottam... de vértől való rettegés? ..az picit necces lehet
2016. július 10. 00:35
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Én a víztől félek, kimondottan inkább csak a tengerektől, óceánoktól. A vértől nagyon durván irtózom, és klausztrofóbiás is vagyok. A pókoktól én is félek, de ki nem...
2016. július 10. 02:02
|
|
Stradlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 256015 offline
|
Én a bohócoktól félek, és rettenetesen klausztrofóbiás vagyok. Kiskoromban mikor vettem fel kapucnis, belebújós pulcsikat, és nem sikerült elsőre kidugnom a fejem, mindig megijedtem, hogy meg fogok fulladni. Ugyanez a takaró alatt is. Ez mondjuk mára már elmúlt.
2016. július 10. 11:30
Ismerősek ezek a fóbiák. Én a magasságtól félek, de nagyon.
2016. július 10. 11:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A végső állomásban a srácnak semmilyen fóbiája nem volt. Egy látomása volt, miszerint a gép le fog zuhanni... A második részben a csajnak volt látomása, hogy autóbaleset lesz az úton, akkor neki karambol fóbiája volt?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. július 10. 12:17
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nagyon- nagyon erős tériszonyom (értsd: ha egy nagyon alacsony székre is kell felállnom, már félek) van és enyhe klausztrofóbiám.
Én a pókoktól csak iszonyodom, de egyik osztálytársam osztálykiránduláson sírt (!) mert pókok voltak (osztályunk egyik ,,nagymenője") a szobán.
Tesóm a denevérektől retteg.
Érdekes cikk volt.
Én a pókoktól csak iszonyodom, de egyik osztálytársam osztálykiránduláson sírt (!) mert pókok voltak (osztályunk egyik ,,nagymenője") a szobán.
Tesóm a denevérektől retteg.
Érdekes cikk volt.
2016. július 10. 12:20
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Ja, és mindenféle hüllőktől félek. (Állatkertben nincs az a pénz, amiért bemennék egy olyan hüllőházba. Brr)
2016. július 10. 13:31
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hogy lehet a bohócoktól félni? Pedig olyan kis cukik
2016. július 10. 13:35
Rengeteg fóbiám van, de mind közül a legrosszabb a kuloulrofóbia és a klausztrofóbia. már a gondolatuk is nyomasztó.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.