Emma Watson új filmje várakozáson alul teljesített a nyitóhétvégén
2016. július 08. 16:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jajj,istenem,olyan tehetséges ez a nő. Habár ez a kolónia nekem nem tetszik, a szépség és a szörnyeteg neki való!
2016. július 09. 01:44
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Múlt pénteken vetítették? Ne már! Nem is tudom már mikor megnéztem online magyar szinkronnal.... o.O Na mindegy, szerintem amúgy jó film lett. Emma jó mint mindig.
2016. július 10. 10:44
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Emmat imádom, egyik nagy kedvencem a Harry Potter óta. Szerintem a film jó lett, bár nem nőtt a szívemhez annyira. A szépség és a sszörnyeteget nagyon várom ❤
2016. július 10. 18:51
|
|
WonderWoman2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 255287 offline
|
Mar tobb mint egy 1 hónapja láttam kiváló minőségben magyar szinkronnal.
Persze hogy nem ment el senki a moziba amikor mar akit érdekelt, rég megnézte...
Persze hogy nem ment el senki a moziba amikor mar akit érdekelt, rég megnézte...
2016. július 24. 13:43
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Megnéztem a filmet és azt kell mondjam, hogy nem életem filmje, de annyira nem is volt szörnyű, amennyire a legtöbb helyen lehúzzák. Nekem Daniel Brühl rontott rajta egy kicsit, sajnos nem kedvelem annyira, de ettől függetlenül jó volt a film. Emma karaktere tetszett a legjobban, nem volt eltúlozva, kellően ki volt dolgozva ahhoz, hogy átérezzem a helyzetét. 10-ből 7 pont.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: