Ezek 2016 legjobb sorozatai és főszereplői a rajongók szerint
2016. július 09. 21:35
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Idézet (Mysticroden @ 2016.07.08. 22:42)
Gratulálok, hogy a leheto leg... nyertesek lettek.
Emberek! Hol maradnak a jó sorozatok? Hol maradnak azok a színészek/karakterek/jelenetek, amik tényleg megérdemlik, hogy nyerjenek? Na meg a Clexa páros... Miért kell ennyire eröltetni? Ezerszer jobb párosok is vannak, szóval gratu. Ja és a legjobb feltörekvő színésznőröl meg inkább véleményt sem mondok...
Emberek! Hol maradnak a jó sorozatok? Hol maradnak azok a színészek/karakterek/jelenetek, amik tényleg megérdemlik, hogy nyerjenek? Na meg a Clexa páros... Miért kell ennyire eröltetni? Ezerszer jobb párosok is vannak, szóval gratu. Ja és a legjobb feltörekvő színésznőröl meg inkább véleményt sem mondok...
teljesen egyetértek veled!
2016. július 10. 12:07
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Úgy érzem, a Clexa fanok nagyon beindultak a szavazáson. Sosem értettem ezt a nagy Clexa-mániát amúgy sem, szerintem Lexát borzasztóan gyengítette Clarke, az erős vezetőből a végén semmi sem maradt. Maga Lexa karaktere viszont nagyon hiányzik a sorozatból.
Hölgyeim és uraim, azt azért ne felejtsük, hogy az ilyen internetes szavazások fő bázisát a fiatalok adják, akik a kedvenc sorozataikat és a bennük szereplő színészeket fogják "nyomatni". Ilyen szavazásokon ne várjunk komoly sorozatokat. Egy 14-15 éves nem fog nézni Mr. Robot-ot, Banshee-t, Orphan Black-et vagy Orange Is The New Black-et. Ezeket nem is értenék, illetve mind kábeles sorozatok. Ha fentebb megnézitek, egy-két kivétellel országos sorozatok vannak benne.
Hölgyeim és uraim, azt azért ne felejtsük, hogy az ilyen internetes szavazások fő bázisát a fiatalok adják, akik a kedvenc sorozataikat és a bennük szereplő színészeket fogják "nyomatni". Ilyen szavazásokon ne várjunk komoly sorozatokat. Egy 14-15 éves nem fog nézni Mr. Robot-ot, Banshee-t, Orphan Black-et vagy Orange Is The New Black-et. Ezeket nem is értenék, illetve mind kábeles sorozatok. Ha fentebb megnézitek, egy-két kivétellel országos sorozatok vannak benne.
2016. július 11. 17:35
Pont itt vagyok egyszem lélekként, aki ezeket a sorozatokat pont nem ismeri. :"D
2016. július 12. 21:40
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Fakint Itet tényleg nagyon sajnáltam, hogy elkaszálták.
2016. július 20. 12:27
A TWD egyik karaktere se kapott semmit??? Hát ez.... borzasztó.. sőt iszonyú!! Abból a sorozatból mindenkinek kellett volna kapnia. Legalább az egy jó sorozat. Komolyan? A Simlis spinék? Az egy katasztrófa.... Ki a franc szavaz ilyenre?
2016. július 25. 11:27
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
nagyon nagy tragédia tééényleg, hogy a Pretty Little Liars nincs itt avagy a Teen Wolf. A Walking Deadről inkább nem mondok semmit, mivel nem láttam viszont a másik kettőbe volt szerencsém belenézni.
Én csak annyit mondanék, hogy emberek. Mi az, hogy a csapból is a The 100 folyik. Ha egyszerűen jó sorozat, komplex karakterekkel és egy különleges és nagyszerű storyval miért nem érdemli meg, hogy a csúcso legyen. Miért érdemli meg jobban a Teen Wolf amiből szerintem minden jó színészt kiírtak vagy ki lesz írva (gondolok Derekre) vagy éppen a PLL aminek már az ég világon abszolút semmi értelme. Ennyire szűk látókörű embereket mint itt keresni kell.
A szavazatokat megnyugodhattok senki nem hackelte meg vagy ilyesmi. Ezek valós szavazatok, valós személyektől. Szóval ezt a lázadást abba lehetne hagyni.
Én csak annyit mondanék, hogy emberek. Mi az, hogy a csapból is a The 100 folyik. Ha egyszerűen jó sorozat, komplex karakterekkel és egy különleges és nagyszerű storyval miért nem érdemli meg, hogy a csúcso legyen. Miért érdemli meg jobban a Teen Wolf amiből szerintem minden jó színészt kiírtak vagy ki lesz írva (gondolok Derekre) vagy éppen a PLL aminek már az ég világon abszolút semmi értelme. Ennyire szűk látókörű embereket mint itt keresni kell.
A szavazatokat megnyugodhattok senki nem hackelte meg vagy ilyesmi. Ezek valós szavazatok, valós személyektől. Szóval ezt a lázadást abba lehetne hagyni.
2016. július 31. 23:58
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Majomka03 | 2016.07.25. 11:11
nagyon nagy tragédia tééényleg, hogy a Pretty Little Liars nincs itt avagy a Teen Wolf. A Walking Deadről inkább nem mondok semmit, mivel nem láttam viszont a másik kettőbe volt szerencsém belenézni.
A szavazatokat megnyugodhattok senki nem hackelte meg vagy ilyesmi. Ezek valós szavazatok, valós személyektől. Szóval ezt a lázadást abba lehetne hagyni. smileeee.gif
A szavazatokat megnyugodhattok senki nem hackelte meg vagy ilyesmi. Ezek valós szavazatok, valós személyektől. Szóval ezt a lázadást abba lehetne hagyni. smileeee.gif
Bellarke
2016. augusztus 25. 14:04
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Azért Spoiler Veszélyt odaírhattátok volna.
The100-nak egyébként nagyon örülök
The100-nak egyébként nagyon örülök
2016. augusztus 25. 14:35
TVD? Teen Wolf? Scream Queens? Ezek hol vannak?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: