16 híresség, aki nyíltan vállalta, hogy nem akar gyereket
2016. július 03. 14:06
Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.01. 00:39)
Erre a világra nem is érdemes...
Igazad van, csak szenvedne ebben a világban, ami egyre rosszabb lesz.
2016. július 03. 16:40
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nem tudom, nem vagyok nagyon olyan ember, de szeretnék családot, és nem akarok magányos maradni öreg koromra. Nem tudom, mi lett volna a nagyszüleimmel, ha mi nem vagyunk :c
2016. július 03. 21:32
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Elképesztő, milyen sok a nagyokos 12 éves, aki kidagadó erekkel fröcsög, hogy mennyire utálja az embereket. Szakadok. Ez nagyon vicces. :'D
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. július 04. 07:29
Idézet (old stuff. @ 2016.07.03. 21:32)
Elképesztő, milyen sok a nagyokos 12 éves, aki kidagadó erekkel fröcsög, hogy mennyire utálja az embereket. Szakadok. Ez nagyon vicces. :'D
12 évesen írják, hogy nekik nem kell család.
2016. július 04. 18:53
Idézet
old stuff. | Tegnap, 21:32
Én meg azon szakadok, hogy az ilyeneknek, mint te, legalább a feléről kiderül, hogy már van legalább 18-20 éves, akinek (jó, ebben az életszakaszban ennyi idő sokat számít persze, csak nem ebben a témában
2016. július 05. 13:24
Idézet
A házassággal kapcsolatban úgy érzek,hogy tönkretették az emberek a házasság szentségét a sok válással.Alkalmazkodni kellene a házastársainkhoz és közösen megoldani a problémát.Szóval nem hiszek a válásban persze vannak olyan esetek amikor csak ez az egyetlen megoldás de mostanában sokan az első összezördülés után rohannak a bíróságra.
Pont hogy régen volt gáz az, hogy adott esetben több évtizedet leéltek együtt az emberek úgy, hogy utálták egymást mint a sz*rt.
2016. július 07. 19:14
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
nagyon furcsa...hm...itt majdnem mindenkit ismerek és most tudtam meg h még nem szülők és nem is lesznek. nagyon furcsa. hogy lehet az első a karrier????
de tisztelem természetesen, nem lehet mindenki ugyanaz az ember.
2016. július 08. 16:33
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Akkor én el voltam tájolva Jenniferrel kapcsolatban
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.