Starity

Louis Tomlinson harcba szállt Briana Jungwirth-szel: közös felügyeleti jogot követel a kis Freddie felett

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 30. 17:53 #21
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Nem értem hogy mi bajuk lehet PONT Louissal... Nem vagyok rajongója de azért szerintem eddig pont ő volt az aki próbált e legtöbbet lenni a gyerekkel meg eltartani pénzügyileg és akkor még pont őt utálják ki a családból? Az ilyen embereket sosem fogom megérteni!
2016. június 30. 18:41 #22
- törölt felhasználó -    
Az egészben csak az a rossz, hogy a baba nyilván véletlenül történt. (Ne öljetek meg, ha tévedek!) Nem voltak felkészülve, lehet hogy már egy hét múlva szakítottak volna, ha nem jön a baba közbe. Így nem lehet normális kapcsolatot fenntartani, és könnyen megeshet, hogy szegénynek rossz és lelkileg egészségtelen gyerekkora lesz.
Ha már úgy döntöttek, hogy megtartják, biztosítsanak neki normális életet. excl.gif
Engem sem Louis, sem Briana nem érdekel, de az ártatlan gyermek aki ilyen áldatlan állapotok közé született (mert lehet hogy lesz pénze, megélhetése, és mindent megkap, de mit ér, ha a családi háttere romokban) megérdemli hogy normálisan nőjön fel. meghajolo.gif úgysem fog
2016. június 30. 19:15 #23
Andiie
Andiie
új tag

StátuszAz élet egy harc. Vagy felfegyverkezel, vagy azonnal megadod magad...
Hozzászólás: 76
Azonosító: 242249
MissKyloVader: Szívemből szóltál! smileeee.gif Kiegészítésként Egy gyereknek (szerintem) szörnyű érzés lehet, hogy pl. az osztálytàrsai szerelemgyerekek (általában), mégha a szüleik elváltak, akkor is, mint egy 1éjszakás kalandnak lenni, akire a szülők mégha csak percekig is, de úgy gondoltak, mint életük legnagyobb hibájára...

Dóra119: Azthiszem pont múltkor volt a tévében, hogy sztrájkolnak a nők Amerikában, mert az abortusz csak kivételes esetekben (pl. betegség, rossz körülmények) alkalmazható, de "magáncégek" bizonyára sok-sok pénzért, titokban biztosan szolgálnak ilyen lehetőségekkel. HA viszont valami monumemtális baromságot írtam, akkor nagyon sajnálom. :/
2016. június 30. 19:46 #24
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Sajnálom, látszik mennyire szereti a kisfiát.
2016. június 30. 22:47 #25
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Remelem a biro neki fog igazat adni. Ugyanannyi joga van neki mint az anyjanak. Amugysem szimpi a csaj
2016. július 01. 08:39 #26
Werchy11
Werchy11
visszatérő vendég

Státusz~Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér.~
Hozzászólás: 113
Azonosító: 255145
Az nincs helyén hogy nem szívesen látott vendég.. És egy parkban átadni? Azért Brianának kicsit gondolkodnia kéne. Hogy fog felnőni a gyerek? Ha Louis nem megy bíróságra akkor végig egy parkban fogják adogatni, vagy odakísérni. Akkor legalább annyira legyen kedves, vagy valami ilyesmi, hogy ne egy parkban adja át neki. Szerintem Louis jól döntött hogy bíróságra megy a helyzet miatt. És rosa82-vel is egyet értek. De Pityanggal is.
2016. július 01. 11:16 #27
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Louisnak van igaza ,Briana ès családja ezt hogy meri?
2016. július 01. 15:51 #28
- törölt felhasználó -    
Nincs rendjén, hogy nem látják szívesen és a parkban adják át a kicsit. Remélem, hogy kaphat ő is több felügyeleti jogot a kicsi felett.
2016. július 01. 16:28 #29
- törölt felhasználó -    
Nem is csodálkozom, hogy ez lett az egészből... Folyamatosan támadták szegény lányt, hogy nem is létezik a gyereke, nem is igazi csak kölcsön vett a képek erejééig... Szánalmas. Jó, hogy Briana nem kér ebből. Így úgy gondolja, hogy ha Louis nincs a közelben akkor legalább a magukat rajongóknak nevező senkik nem fognak ilyen mocskos dolgokat mondani és Briana meg a picike normális életet élhetnek. Ha a bíróság ezt figyelembe veszi Louisnak esélye sincs.

Viszont persze az érem másik oldala az, hogy a kis nyomorékok miatt nem az apát kéne ezzel büntetni, hogy nem láthatja a fiát, ez tényleg genyóság... De hát egy anya csak a legjobbat akarja a gyermekének.
2016. július 01. 17:04 #30
Stellare
Stellare
visszatérő vendég

Státusz¤ A logó alól az egó kilátszik¤
Hozzászólás: 105
Azonosító: 253414
A közös felügyeleti jog, és az, hogy elveszik a felügyeleti jogot az édesanyjától, nem ugyanaz. A közös felügyeleti jognak az a lényege, hogy nem csak az anya által/közösen meghatározott időt töltheti a gyermekkel az apja, hanem pl. elviheti hétvégére, vagy heteket nála tölt, és ezt be is kell tartani. Ugye jelen állás szerint, ha az Édesanyja az mondja, hogy nem viheti el, akkor nem viheti el, max hatalmas balhé árán. Ha közös a felügyeleti jog, akkor gyakorlatilag nem mondhat neki nemet. Illetve, ebben ugyan nem vagyok biztos, de közös felügyeleti jognál, ha ugyanannyi időt tölt mindkét félnél a gyermek, akkor nincs gyerektartás fizetési kötelezettség.
A másik oldal viszont, ami nem túl jó Louira nézve, hogy a Pici még pici. Addig amíg a gyerek "nem képes önálló életre" (nagyjából 5-6 éves koráig), addig nem nagyon engednek közös felügyeleti jogot, nem "veszik" el az Édesanyjától hosszabb időre.

Egyébként meg ha nagyobb lesz, miért ne vihetné magával akár a turnékra? Na nem hetekre, de napokra szerintem simán bevállalható.
2016. július 01. 19:27 #31
sz.zsofy
sz.zsofy
új tag

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.”
Hozzászólás: 68
Azonosító: 193713
Louis milliókkal tömi a hülye ribanc zsebét és még neki áll feljebb? Lou sokkal jobban szereti a kisfiát, mint az a csaj az biztos...
2016. július 03. 12:50 #32
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Nem tudom mi fog ebből kisülni, megértem mind a kettőjüket. Anya révén Briana nyugalmat szeretne, és amennyire lehetséges normális körülmények között felnevelni a picit, viszont ott van Louis, aki az apja a gyereknek, és igen is joga van látni a kicsit, időt tölteni vele. Nem csodálom, hogy a lány vagy akár a családja kiakadt és nem szívesen látják Louist, hiszen önhibáján kívül ő az oka a sok értelmetlen támadásnak, és gyűlölködő üzenetnek, pedig nem érdemlik meg. Nem hinném, hogy Louisnak meg fogják adni a felügyeleti jogot, azonban ez így kialakult helyzet sem mehet a végtelenségig. Fáj a szívem, hogy ezt kell írnom, de a szegény baba még több bonyodalmat okoz és fejfájást nekik.
2016. július 03. 16:27 #33
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Azért közös ez az ominózus felügyeleti jog, mert nem teljesen csak az egyiküké, tehát senki nem akarja elszakítani a gyereket az anyjától, csak az apa is több időt szeretne vele tölteni omg.gif
2016. július 06. 13:27 #34
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Hm...ez a cím annyira ismerős...de vajon honnan...na mindegy
Azért én mind a kettőjükne igazat adok, pedig ezt a Louist vagy kit nem szeretem,de van olyan ügy,ahol az emberem jogait ahhoz hogy lássuk el kell tekinteni a kilétüktől. Én úgy mérlegelem,hogy mindkettő szülő,nem apa vs anya egymás ellen. És így látva,mind a kettőnek igaza vab
2017. augusztus 29. 14:35 #35
- törölt felhasználó -    
Milyen aranyos Louis és a kisbaba azon a képeken wub.gif wub.gif
Remélem sikerült megkapnia azóta laugh.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok