A 24 éves énekes szeretne minél több időt tölteni a fiával, így benyújtotta a közös felügyeleti joggal kapcsolatos kérelmét a Los Angeles-i bíróságon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson harcba szállt Briana Jungwirth-szel: közös felügyeleti jogot követel a kis Freddie felett
2016. június 30. 10:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 30. 10:45
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Annyira szomorúnak találom az ilyet. Nem értem, hogy a szülők miért nem képesek túllépni önmagukon és azt nézni, mi a jó a kicsinek. Neki apa és anya is kell és lehetőleg nem úgy hogy gyűlölködnek egymással.
2016. június 30. 11:03
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Remélem jobbra fordulnak a dolgok.
2016. június 30. 11:28
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Hogy ezeket a hülyeségeket honnan szedik az újságok a mai napig nem értem. Egyrészt meg tudom én érteni hogy feszült a hangulat meg minden, de egy közös felügyeleti jogot én kicsit túlzásnak érzek. Nem fog örökké ott ülni otthon egy helyben, ha vége a srácok szünetének ő valszeg megint stúdióba fog menni és turnézni fog, akkor pedig a közös felügyeleti jog sem számít sokat. Meg úgy általában, honnan a fenéből vesznek ilyen hamuban sült baromságokat az emberek?! Látta valaki a jogi papírokat, bennfentesek voltak a bíróságon...? Amit mondjuk nem gondolok, mert állami alkalmazottként nem csöpögtethetnének ki semmit, főleg nem egy kb TMZ színvonalú újságnak, legalább is ekkora sületlenséget is csak egy ilyesfajta újságból néznék ki. Ez egy hatalmas hülyeség... Hozzátenném még ha ez tényleg így is van, azt szerintem már előre láthatjuk hogy a felügyeleti jogot mindenképpen megkapná, Brianának ki kifogása lenne ellene? Attól még hogy feszült a helyzet az apjának ugyan annyi joga van vele lennie mint az anyjának is...
Bár ez is csak egy olyan noname bejelentés, ami kivételesen annyira hiteltelen hogy még "bennfentes"-t sem kaptunk hozzá. Milyen furcsa, nem?
Bár ez is csak egy olyan noname bejelentés, ami kivételesen annyira hiteltelen hogy még "bennfentes"-t sem kaptunk hozzá. Milyen furcsa, nem?
2016. június 30. 11:41
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
úgy utálom ezt a csajt. egyértelmű hogy csak még több bőrt akar lehúzni Louis-ról, úgy tesz mintha ő lenne a világ középpontja. Remélem Louis javára döntenek. Amúgy szépen lett megfogalmazva a cikk.
2016. június 30. 12:09
Idézet (Pityang @ 2016.06.30. 11:28)
Hogy ezeket a hülyeségeket honnan szedik az újságok a mai napig nem értem. Egyrészt meg tudom én érteni hogy feszült a hangulat meg minden, de egy közös felügyeleti jogot én kicsit túlzásnak érzek. Nem fog örökké ott ülni otthon egy helyben, ha vége a srácok szünetének ő valszeg megint stúdióba fog menni és turnézni fog, akkor pedig a közös felügyeleti jog sem számít sokat. Meg úgy általában, honnan a fenéből vesznek ilyen hamuban sült baromságokat az emberek?! Látta valaki a jogi papírokat, bennfentesek voltak a bíróságon...? Amit mondjuk nem gondolok, mert állami alkalmazottként nem csöpögtethetnének ki semmit, főleg nem egy kb TMZ színvonalú újságnak, legalább is ekkora sületlenséget is csak egy ilyesfajta újságból néznék ki. Ez egy hatalmas hülyeség... Hozzátenném még ha ez tényleg így is van, azt szerintem már előre láthatjuk hogy a felügyeleti jogot mindenképpen megkapná, Brianának ki kifogása lenne ellene? Attól még hogy feszült a helyzet az apjának ugyan annyi joga van vele lennie mint az anyjának is...
Egyet értek!
2016. június 30. 12:27
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Kitudja megint mi az igazság. Nem kell elhinni mindent amit leirnak.
2016. június 30. 12:40
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Valamelyest átérzem Louis akaratát, ő is szeretne részt venni gyereke nevelésében, ami példaértékű, hisz nem sok ilyen híres énekes vállalná el szerintem ezt az úgymond "rizikót" hogy megosztott felügyeleti jog legyen a kicsi alatt, vagyis többször van a kicsivel. Viszont abban is egyetértek, hogyha a One Direction visszatér, még csak egy rövid időre is, de akkor a turné közben képtelen lesz nevelni, vigyázni Freddie-re, hacsak majd a koncert közben nem eteti meg mindenki szeme láttára, ami azért valljuk be, elég cuki lenne.
Majd lesz belőle valami, ehhez megint nincs semmi beleszólásunk, ez a dolog kettejükre tartozik csak, nem holmi bennfentesekre.
Majd lesz belőle valami, ehhez megint nincs semmi beleszólásunk, ez a dolog kettejükre tartozik csak, nem holmi bennfentesekre.
2016. június 30. 13:24
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
4 és fél millió forintnak megfelelő összeget fizet neki havonta gyerektartás címszóval plusz házat bérel neki és fizeti minden számláját és egyéb kiadásait de a gyereket alig láthatja jól teszi hogy bíróságra megy a csaj csak kihasználja nincs semmilyen jogi megállapodás köztük Louis csak fizet mint a katonatiszt és csak akkor láthatja a fiát amikor Briannanák olyan kedve van és megengedi. Nem túl jó ötlet a csajnak így zsarolnia mert ha bíróságra megy a dolog nagy eséllyel lecsökkentik a gyerektartás összegét és szakértő fogja megállapítani mennyi az az összeg ami a gyerek normális körülmények közötti felneveléséhez szükséges ill ilyen esetekben a bíró kötelezi mindkét szülőt hogy mindketten járuljanak hozzá anyagilag a gyerek felneveléséhez de ez ebben az estben csak Louisnál van jelenleg érvényben ami nem okés
2016. június 30. 13:35
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én teljesen meg tudom érteni Louist, már amennyiben a hír igaz. Pontos részleteket nem tudok, de egyet kell értenem rosa82-vel. Viszont az ilyen cikkeknek nem szabad teljesen bedőlni,hiszen ilyen információkat csak nagyon közeli családtagoktól, illetve magától Louistól hallhatnánk hihetően, nem pedig csak így...szóval furcsállom.
2016. június 30. 16:37
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Én a helyében elvenném a babát és magam nevelném fel, így sem lesz valami normális gyerekkora szegény gyereknek, de mind tudjuk, hogy Briana el is vetethette volna a gyereket, de nem tette mivel egy híresség gyereke...
2016. június 30. 16:42
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet (Dóra119 @ 2016.06.30. 16:37)
Én a helyében elvenném a babát és magam nevelném fel, így sem lesz valami normális gyerekkora szegény gyereknek, de mind tudjuk, hogy Briana el is vetethette volna a gyereket, de nem tette mivel egy híresség gyereke...
Nem vagyok tisztában az amerikai jogszabályokkal, de azt gondolom a legtöbb esetben minden országban inkább az anyának ítélik a gyerekeket. Legalább is Magyarországon tudtommal így van...
2016. június 30. 17:17
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Hm... apasági teszt nemsokára lesz. Ráteszem a macskám, hogy nemsokára vége ennek az egész Babygate baromságnak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: