Így vidította fel ritka betegségben szenvedő rajongóját Selena Gomez – videó
2016. június 26. 10:43
Túlzottan is aranyos ez a videó. Selena mindenesetre a világ egyik legnagyobb szívűbb embere
2016. június 26. 12:04
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Ez az egyik ok, amiért imádom ezt a lányt.
Hihetetlenül édes ez a videó, már rengetegszer megnéztem, nem tudok betelni vele. *-* Mindig is tudtam, hogy Selenának hatalmas szíve van, és ezt most is bebizonyította.
2016. június 26. 13:49
|
|
R5...bella0705D.Lúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 255126 offline
|
Szeretem Selenát és ez a video nagyon aranyos . <3
Hihetetlen érzés lehetett a kislánynak, hogy találkozhatott a kedvenc énekesnőjével.
Hihetetlen érzés lehetett a kislánynak, hogy találkozhatott a kedvenc énekesnőjével.
2016. június 26. 15:43
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nagyon aranyos a kislány!
Selena meg elképeszto! <3
2016. június 26. 17:09
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
A kislány igazán cuki és Selenától is nagyon kedves dolog volt!!
2016. június 27. 01:28
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Besírok komolyan, hogy még itt is vannak negatív kommentek. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik ilyenhez képesek...
Elhiszem, hogy vannak emberek, akik nem szeretik, akik szerint nem tud színészkedni, vagy nem tetszik, ahogy színészkedik, vagy éppenséggel énekelni sem tud, mindenkinek más. De az biztos, hogy nagy szíve, azt nem mondhatjátok, hogy nem tesz meg dolgokat a rajongóiért, jó, oké, legyen ez a meet & greet fizetős dolog, de manapság már minden az, ha úgy nézzük, és mivel ez a turnéjának keretein belül volt, így nem csoda, hogy fizetni kellett érte, hiszen a turné jegyet is megveszed.
Emellett, ahogy előttem is belinkelték rengetegszer látogat gyerekkórházakat, adományoz jó cél érdekében, és még sorolhatnám. Egyszerűen nem értem, hogy juthatott el ide az emberiség.
És igen, hozzáteszem, hogy én kifejezetten szeretem Selenát, főleg a hatalmas szíve miatt, valamint magát a személyiség, amiért ilyen laza, és barátságos egy ember. Plusz, a zenéit, és a filmjeit sem vetem meg.
Elhiszem, hogy vannak emberek, akik nem szeretik, akik szerint nem tud színészkedni, vagy nem tetszik, ahogy színészkedik, vagy éppenséggel énekelni sem tud, mindenkinek más. De az biztos, hogy nagy szíve, azt nem mondhatjátok, hogy nem tesz meg dolgokat a rajongóiért, jó, oké, legyen ez a meet & greet fizetős dolog, de manapság már minden az, ha úgy nézzük, és mivel ez a turnéjának keretein belül volt, így nem csoda, hogy fizetni kellett érte, hiszen a turné jegyet is megveszed.
Emellett, ahogy előttem is belinkelték rengetegszer látogat gyerekkórházakat, adományoz jó cél érdekében, és még sorolhatnám. Egyszerűen nem értem, hogy juthatott el ide az emberiség.
És igen, hozzáteszem, hogy én kifejezetten szeretem Selenát, főleg a hatalmas szíve miatt, valamint magát a személyiség, amiért ilyen laza, és barátságos egy ember. Plusz, a zenéit, és a filmjeit sem vetem meg.
2016. június 28. 15:18
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ez nagyon aranyos ^^
2016. június 29. 11:07
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nagyon aranyosak:D
2016. június 30. 12:50
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
nagyon cuki <3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: