A Hope-gyémánt valószínűleg a világ legismertebb drágakövei közé tartozik, mely ismertségét azonban nem káprázatos ragyogása, mérete vagy igen ritka mélykék színe határozza meg, sokkal inkább kísérteties háttértörténete.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismerd meg az elátkozott drágakő, a Hope-gyémánt misztikus történetét!
2016. június 13. 09:03
2016. június 13. 09:36
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Nem ismertem a gyémánt teljes történetét eddig, úgyhogy köszönöm szépen a cikket.
Hátborzongató, mit ne mondjak. Hogy egy picike szépség ennyi tragédiával legyen összekapcsolható...
A Titanicos teóriáról már én is hallottam és ismerve a gyémánt előéletét ez akár igaz is lehetne, csakhogy McLeanék nem utaztak a hajón... megnéztem az utaslistát.
2016. június 13. 09:55
Gratulálok a cikk írójának,mert nagyon tartalmas és érdekes cikket írt!Nem hiszek a varázslatban,de ezúttal elkezdtem
2016. június 13. 10:39
Nagyon jó lett ez a cikk, köszönet érte.
Nagyon érdekes és persze hátborzongató történet. Eddig még nem is hallottam róla. Az biztos, hogy nem semmi története van ennek a kőnek.
Nagyon érdekes és persze hátborzongató történet. Eddig még nem is hallottam róla. Az biztos, hogy nem semmi története van ennek a kőnek.
2016. június 13. 10:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Jó cikk lett, érdekes téma!
Ijesztő sztori ,hogy menyi ember életét megnyomasztotta a gyémánt...nem csodálom ,hogy senki se vállalkozik rá ,hogy a tulajdonosa legyen.
Ijesztő sztori ,hogy menyi ember életét megnyomasztotta a gyémánt...nem csodálom ,hogy senki se vállalkozik rá ,hogy a tulajdonosa legyen.
2016. június 13. 15:02
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Húha, imádom az ilyesfajta cikkeket. Gratulálok a cikkírónak.
A történet pedig eléggé hátborzongató.
A történet pedig eléggé hátborzongató.
2016. június 13. 15:18
Engem a hideg rázott ki..
Nagyon jó cikk lett,bár ez a gyémánt nem igazán tetszik de találó neve van xxdd
Nagyon jó cikk lett,bár ez a gyémánt nem igazán tetszik de találó neve van xxdd
2016. június 13. 15:33
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nekem tetszett a cikk, érdekes volt.
2016. június 13. 15:36
Pfuh..Ez tényleg izgalmas téma, tetszenek az ilyenek...Elég hátborzongató története van, nem örülnék ha ez a gyémánt a kezeim közé kerülne.
2016. június 13. 15:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyon szépen összeszedett, briliáns cikk lett belőle, gratulálok!
A gyémánt misztikus történetét lehet spirituális és szkeptikus szemmel is nézni, én viszont megpróbálom a kettő között megtalálni az arany utat. Nem tartom lehetetlennek azt, hogy ténylegesen olyan természetfeletti hatalma van, amelyet mi még képtelenek vagyunk felfogni. Mindig is azt mondtam, hogy véletlenek nem léteznek és minden okkal történik. Lehetséges volna, hogy ez a sok szerencsétlen tragédia azért történt meg, mert az illetők birtokában volt a Hope-gyémánt? Meglehetősen bizarr, de azt gondolom, hogy igen. Viszont attól, hogy egy házasság tönkrement, nem biztos, hogy az ékszert kellene hibáztatni, hiszen van olyan, amikor két ember között a dolgok nem működnek és tovább kell állni. Gondolom abban az esetben is könnyebb volt egy gyémántra fogni, mintsem belátni a hibákat és együttes erővel dolgozni azon, hogy a házasság működjön. Személy szerint a paleoasztronautika elméletét nem tartom totális blődségnek, sőt mi több hiszek is ebben, és simán el tudnám képzelni azt, hogy akár nem is a Földről származik. Amúgy amikor először megláttam a gyémántot, egyből a Titanicbeli nyaklánc jutott az eszembe, amelyet Rose visel akkor, amikor Jack lerajzolja.
Fantasztikus, és egyben hátborzongató cikk lett. Még több ilyet!
A gyémánt misztikus történetét lehet spirituális és szkeptikus szemmel is nézni, én viszont megpróbálom a kettő között megtalálni az arany utat. Nem tartom lehetetlennek azt, hogy ténylegesen olyan természetfeletti hatalma van, amelyet mi még képtelenek vagyunk felfogni. Mindig is azt mondtam, hogy véletlenek nem léteznek és minden okkal történik. Lehetséges volna, hogy ez a sok szerencsétlen tragédia azért történt meg, mert az illetők birtokában volt a Hope-gyémánt? Meglehetősen bizarr, de azt gondolom, hogy igen. Viszont attól, hogy egy házasság tönkrement, nem biztos, hogy az ékszert kellene hibáztatni, hiszen van olyan, amikor két ember között a dolgok nem működnek és tovább kell állni. Gondolom abban az esetben is könnyebb volt egy gyémántra fogni, mintsem belátni a hibákat és együttes erővel dolgozni azon, hogy a házasság működjön. Személy szerint a paleoasztronautika elméletét nem tartom totális blődségnek, sőt mi több hiszek is ebben, és simán el tudnám képzelni azt, hogy akár nem is a Földről származik. Amúgy amikor először megláttam a gyémántot, egyből a Titanicbeli nyaklánc jutott az eszembe, amelyet Rose visel akkor, amikor Jack lerajzolja.
Fantasztikus, és egyben hátborzongató cikk lett. Még több ilyet!
2016. június 13. 16:09
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem hiszek az ilyenekben, de a cikk nagyon jó lett
2016. június 13. 16:58
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon érdekes volt a cikk.
2016. június 13. 17:08
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Olvastam erről a gyémántról ezért nagyon ismerős volt, de azt nem tudtam hogy ilyen veszedelmes ékszer hírében áll
Ebben a cikkben sok érdekes dolog le van írva, gratulálok az írójának
A Titanic miatt is ismerős volt, és amikor olvastam hogy Rose nyakában ez volt, hirtelen bevillant minden
Gyönyörű darab, páratlan szépségű kő, ami rendesen szedte az áldozatait, de azt hiszem, jó helyen van az intézetben.
A Titanic miatt is ismerős volt, és amikor olvastam hogy Rose nyakában ez volt, hirtelen bevillant minden
Gyönyörű darab, páratlan szépségű kő, ami rendesen szedte az áldozatait, de azt hiszem, jó helyen van az intézetben.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett